Az alábbi tantárgyakból tartunk érettségi felkészítő tanfolyamokat:
JELENTKEZEM A FELKÉSZÍTŐRE

Olvasd el, diákjaink mit gondolnak
az érettségi felkészítő tanfolyamokról

 • "Az előkészítő segített a régen tanult már-már elfelejtett anyagok ismétlésében, egy átlátható képet adott az érettségi követelményekről. És ez hozzájárult, hogy az első helyen bejelölt egyetemre vegyenek fel, a BME-re, környezetmérnöki szakon. Segítségét a felkészülésben nagyon szépen köszönöm!"
  T. Tibor
 • "Engem szerencsére oda vettek fel ahova szerettem volna (BCE TK nemzetközi tanulmányok) és szerintem ebben sokat segített a Magister, a töri érettségim elég jó lett ahhoz képest hogy szerintem nagyon nehéz volt idén az írásbeli rész. A tanításhoz nem tudok mit mondani, mert szerintem hibátlan volt."
  Nóri
 • "Szeretném először is megköszönni a munkádat és támogatásodat, hogy végül is sikerült, amit elterveztem: SZTE-ÁOK. Azt hiszem, a szombati órákon nem csak az anyagot tudtam alaposabban megérteni és átlátni, hanem egy kis önbizalmat is szereztem az érettségihez. Szóval, tényleg szeretném még egyszer megköszönni!"
  B. Damján
 • "Kedves Magister Universitas! Én magyar és angol előkészítőre jártam. Mind két előkészítő nagyon hasznos volt számomra és sokat segítettek az érettségire való felkészülésemben. Az alkalmak során, még jobban a szívemhez nőttek ezek a tantárgyak és a tanárok is nagyon jók voltak. Nekem a szervezéssel sem volt problémám. Minden jót!"
  Sz. Rita
 • "Teljes mértékben meg voltam elégedve a magisteres felkészítéssel, fel is vettek oda, ahová akartam! Biosz intenzív felkészítőre jártam, néhány új dolgot is megtanulhattam, de jó volt gyorsan átfutni a meglévő anyagokat is! A jó felkészüléshez a csapat jó hangulata is hozzájárult"
  Oravecz Ágnes
ÉRDEKELNEK A TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

Érettségi felkészítő tanfolyam

Érettségi felkészítő tanfolyamaink elérhetőek hét tantárgyból, melyek a matematika, fizika, kémia, történelem, biológia, magyar és angol. Az érettségi felkészítő tanfolyamokon oktató tanárok a legkiválóbb szakmai felkészültség és a legkiválóbb pedagógiai képességekkel rendelkeznek, ezt a szigorú oktatói kiválasztó rendszerünk biztosítja. Számunkra az érettségi felkészítő tanfolyamokon a diákok minőségi oktatása a legfontosabb, ezért oktatóinkkal szemben a legkiválóbb felkészültséget követeljük meg. Diákjaink 90%-a az első helyen megjelölt felsőoktatási intézménybe nyert felvételt az érettségi után. Ez a magas arány annak köszönhető, hogy munkákat a legnagyobb odaadással és a tantárgyakhoz tartozó ismeretek legmagasabb szintű átadásával végezzük! Oktatási rendszerünk az emelt szintű érettségi felkészítésben is segítséget tud nyújtani, amely a felvételi eljárás során szerzett pontok területén igen hasznos lehet. Ha szeretnél részt venni valamelyik érettségi felkészítő tanfolyamunkon, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!
closephoneenvelopemenuchevron-down