Érettségi felkészítő órarend - tantermi oktatás

Ha egy érettségi felkészítő órarendben szereplő tárgyból több időpont van megadva, akkor csak az egyiket kell kiválasztanod!

 Az oktatás február 5-én kezdődik.
Közép szinten csak magyarból, matekból, töriből és angolból indítunk csoportokat.
JELENTKEZZ FELKÉSZÍTŐNKRE
érettségi felkészítő órarend kép

Budapest - 
érettségi felkészítő órarend

Debrecen 
érettségi
felkészítő
órarend

Szeged
 - 
érettségi
felkészítő
órarend

HA MÉGISCSAK ONLINE SZERETNÉL FELKÉSZÜLNI, AKKOR JELENTKEZZ ONLINE TANFOLYAMUNKRA!

ÉRDEKEL AZ ONLINE FELKÉSZÍTŐ

Olvasd el mit gondolnak diákjaink felkészítőnkről

 • "Köszönöm a lehetőséget és a felkészítést! Egy olyan tanárhoz osztottatok be emelt történelemre, aki nagyon sok erőfeszítéssel elképesztően jól leadta nekünk az anyagot és messze átlagon felüli tudást adott nekünk és így 66%-os jeles lett a vizsgám. Nagyon köszönöm a lehetőséget nélkületek nem tudom mit kezdtem volna, mert ahonnan én jöttem ott egyáltalán nem készítettek volna fel történelemből"

  H. Dániel

 • "Mind a matek emelt szintű, mind a fizika középszintű felkészítőkkel maximálisan elégedett voltam. Tökéletesen fel voltak építve az órák rendesen kaptunk házit, ami nagyon tetszett mert így folyamatosan foglalkoztam mindkét tantárggyal. Nagyon sokat adtak hozzá az érettségi eredményeimhez ezek a kurzusok. Teljes mértékben elégedett vagyok a felkészítőkkel. Nem találtam semmi olyat, amin javítani kéne."

  Ny. Dorottya

 • "Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem a tanárom, egy csodálatos embert, Aki remek szaktudással adta át nekünk a kémia tudományát. Minden órát örömmel vártam, és hatalmas tudással mehettem haza. Ha bármi kérdésünk volt, megkereshettük Őt, akár még privátban is. Számomra igazán nagy ajándék volt Őt és általa a kémiát is megismerni. Köszönöm!"

  P. Johanna

 • "A felkészítő órák segítettek abban, hogy több önbizalmam legyen az angol nyelv használatát illetően. Az órákon mindig figyelembe vette a felkészítő tanárnő a csoport igényeit, kívánságait is. Mindemellett jutott idő az alapvető nyelvtanok áttekintésére illetve az érettségi feladatok gyakorlására is. Teljes mértékben elégedett vagyok azzal a felkészítéssel, amit az órákon kaptam."

  Zs. Noémi

Érettségi felkészítő órarendek menüpont alatt megtalálhatod a tantermi érettségi felkészítő órarendeket külön városokra bontva. Ezen menüpont alatt található meg a Budapesten elérhető tantermi érettségi felkészítő órarendje, a Debrecenben elérhető tantermi érettségi felkészítő órarendje és a Szegeden elérhető tantermi érettségi felkészítő órarendje.
closephoneenvelopemenuchevron-down