Kezdés október 5-én!

A jelentkezést a tanfolyam díjának befizetésével lehet véglegesíteni. Mivel a felkészítés tárgyanként heti 1 x 4 tanórában zajlik, ezért egy tárgyból csak egy időpontot válassz ki! Ahol a jelentkezési panelünk nem ajánl fel időpontot, ott csak emelt szinten lesz előkészítő.

Melyik városban szeretnél velünk tanulni?

Budapest

Budapest

Debrecen

Debrecen

Szeged

Szeged

Vélemények

 • Előző levelére reagálva, nagyon szépen köszönjük a felkészítőt az érettségire. Maximálisan elégedett vagyok a felkészítő menetével, és minőségével. Sikeresen bejutottam az ELTE ÁJK-ra. További sok sikert kívánok a kiváló munkájukhoz.

  Sz. Benito

 • Szia! Tegnap végig velem voltál lelkileg a szóbelin! Láttam lelki szemeim előtt ahogy a tábla előtt állsz és mondod, hogy "szervest kapsz? ÉGESD EL! meg a soksok " na és az a most important information " szóval, összességében nekem nagyon jól sikerült a kémia! Remélem egyszer az élet során meg tudom neked hálálni valahogyan! :)

  V. Ágota

 • Szia! Nagyon szeretném megköszönni a segítséged. Nagyon jók voltak az órák és sokat segítettek a tippjeid, végül nem lett annyira rossz a kémia, mint ahogy először számoltam, a vége 84%. :)

  M. Alexandra

 • Jó estét Tanár úr! Csak azért szeretnék írni, hogy megköszönjem az egész évi történelem órákat, végeztem az érettségivel és nagyon boldog vagyok, mivel a töri írásbeli 93% a szóbeli pedig 100% lett, így összesítve 96%. Nehéz elhinni, hogy tényleg így sikerült:) Még egyszer köszönöm a segítséget a felkészülésben!

  M. Hella töri

 • Szia! Csak azért írok, mert szeretném megköszönni megegyszer az órákat J nagyon jól éreztem magam és nagyon sokat tanultam. Ma voltam az utolsó szóbelimen ugyh már félig meddig érett vagyok JMegegyszer köszönöm és remélem (nem) találkozunk az egy éves előkészítőn:)

  K. Korinna