Kezdés február 10-én!

A jelentkezést a tanfolyam díjának befizetésével lehet véglegesíteni. Mivel a felkészítés tárgyanként heti 1 x 4 tanórában zajlik, ezért egy tárgyból csak egy időpontot válassz ki! Ahol a jelentkezési panelünk nem ajánl fel időpontot, ott csak emelt szinten lesz előkészítő.

Melyik városban szeretnél velünk tanulni?

Budapest

Budapest

Debrecen

Debrecen

Szeged

Szeged

Vélemények

 • Jó napot kívánok! Én töri levelező tanfolyamra jártam és tetszett írni az utolsó e-mailben, hogy írjam meg hogy sikerült a töri érettségi. Az írásbeli 71%-os lett,a szóbeli pedig max pontos,100%. Szóval így együtt összesen 82%-os,5-ös lett a töri érettségim. Szóbelin a reformációt húztam. Sokat segítettek az elküldött kidolgozott témakörök,mert a töri könyvemben sok minden nem volt leírva,és ha nem tanulom meg amiket ön küldött biztos nem lett volna ilyen jó a szóbelim. Szóval köszönöm szépen az elküldött anyagokat.

  L. István töri

 • Nincs mit cifrázni, igazából én nagyon jól éreztem magam az óráidon. Felüdülés volt a gimis töri órák után, jó érzés volt megérteni a dolgokat. Az órák után mindig úgy éreztem, hogy egy az egybe vissza tudnám mondani az összefüggéseket és a jegyzeteimből is nagyon jól tudtam tanulni. Talán az egészben a legjobb az volt, hogy hiába voltam a legtöbbször fáradt, feleannyira nem esett nehezemre koncentrálni mint a suliban és az a 3 óra is gyorsabban telt, mint az a bizonyos 45 perc.... Amúgy az ELTE-re vettek fel, politológiára, remélem sok hasonló jó órám lesz ott is. :) Szóval köszönöm ezt a évet és sok élményekben gazdag órát kívánok még neked! Üdv. Renáta

  Renáta töri

 • Szia! Nem megyek a holnapi orara,de azert remelem meg talalkozunk! Uuugy orulok,hogy hozzad jartam,nagyon jo volt teged megismerni! Te vagy a legviccesebb no,akit ismerek J De az is biztos, hogy nagyon jo anyuka leszel,ha arra kerul a sor. <3  koszonok mindent

  L. Ági

 • Számomra nagyon sokat segített az előkészítő nyújtotta segítség. Szombatonként tapasztalhattam, hogy vidáman és "szórakoztatóan" is megtanulható a történelem,és annak összefüggései. Az e-mailben kapott anyagok rengeteget könnyítettek a lényeges összefüggések feltárásában, így téve könnyebbé az anyag rögzülését.Különösen sokat segítettek a források, és a szóbeli témakörök. Még többet is kaptam az előkészítőtől, mint amire számítottam. A Magistert csak ajánlani tudom mindenkinek. :)

  N. Luca Panna

 • Hello, hozzátok jártam az intenzív matek kurzusra. Meg szeretném köszönni néhány sorban a munkáját , mert nagyon jó tanár volt , viszont, nincs meg az e-mail címe lehetséges-e az , hogy utánanéznek nekem , hogy mi az e-mail címe és ezt elküldenék nekem ? nagyon megköszönném - előre is köszönöm, Krisztián.

  Krisztián matek