Hogyan szeretnél felkészülni? 
Tantermi vagy élőórás online oktatás keretében?

A Magister Universitas 20 éve szervez élőórás érettségi felkészítő tanfolyamokat. Mi az élő órás oktatásban hiszünk, ahol válogatott, a tanári hivatás iránt elkötelezett, szakmailag elismert tanárok segítik az érettségi felkészülésedet.

Az érettségi felkészítők minőségét az alábbi három pillér garantálja:

Kiváló tanárok

A Magister Universitasban garantáltan válogatott, sok év tapasztalattal rendelkező tanároktól tanulhatsz.

Aktuális tananyagok

A Magister Universitas tananyagokat folyamatosan fejlesztjük az aktuális érettségi követelmények alapján (NAT2020).

Pénzvisszafizetési garancia

Ha nem vagy elégedett felkészítőinkkel, az első két alkalomig a teljes díjat visszafizetjük.
ISMERD MEG TANÁRAINKAT
magister universitas felkészítő

Érettségi elkészítőnk után…

Magabiztosan vágsz neki az érettséginek, hiszen a sok feladat megoldásának köszönhetően rutint szerzel!
A Magister Universitas segítségével birtokodban lesz a sikeres érettségihez szükséges elméleti és gyakorlati tudásanyag!
Jelentősen csökken a lámpalázad, így a szóbeli érettségin is a legjobb formádat tudod hozni!

A következő tárgyakból tartunk érettségi felkészítőket:

Matematika
Fizika (csak emelt szinten)
Kémia (csak emelt szinten)
Biológia (csak emelt szinten)
Történelem
Magyar
Angol (csak emelt szinten)
Digitális kultúra (csak emelt szinten)
TOVÁBB AZ ÓRARENDRE
magister universitas felkészülés

Olvasd el mit gondolnak diákjaink felkészítőnkről

  • "Az érettségire való felkészítés során mindennel maximálisan elégedett voltam. Matematikára jelentkeztem középszinten, és álmomban sem gondoltam volna, hogy egy átfogó képet kaphatok a matematikáról. Tanár Úr rengeteget segített nekünk. A felkészítés során, olyan dolgok váltak érthetővé, ami az iskolában teljesen bonyolultnak és átláthatatlannak tűntek. Minden segítséget megkaptam, amire szükségem volt."

    B. István

  • "Én emelt angol szakra jártam Önökhöz szombat reggelente, Zsombori Krisztina csoportjába. A tanárnő a valaha volt legprofibb angol tanárom volt ezalatt az egy év alatt. Precíz, figyelmes, lelkes es az óráink mindig izgalmasan teltek. Szórakoztatóvá tette az angol nyelvtanulast az egész csoport szamara, pedig ez szombat reggel igen nagy kihívást jelenthetett volna neki. Nagyon hálás vagyok Krisztinanak, mert az emelt angol erettségim igen jól sikerült."

    Szabó Nikolett

  • "Számomra nagyon sokat segített az előkészítő nyújtotta segítség. Szombatonként tapasztalhattam, hogy vidáman és "szórakoztatóan" is megtanulható a történelem,és annak összefüggései. Az e-mailben kapott anyagok rengeteget könnyítettek a lényeges összefüggések feltárásában, így téve könnyebbé az anyag rögzülését. Különösen sokat segítettek a források, és a szóbeli témakörök. Még többet is kaptam az előkészítőtől, mint amire számítottam. :)"

    N. Luca Panna

ÉRDEKELNEK A TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

PRÓBÁLD KI, HOGY MILYEN NÁLUNK A FELKÉSZÍTÉS! JELENTKEZZ INGYENES ÉLŐÓRÁS MINIKURZUSAINKRA!

REGISZTRÁLOK AZ INGYENES ÉRETTSÉGI MINIKURZUSOKRA
Érettségi felkészítő tanáraink mindegyike hivatásként tekint a tanításra. Az oktatási normáinknak megfelelő összes érettségi felkészítő tanár hitvallásának tekinti diákok lelkiismeretes felkészítését, hogy a tanulók a segítségükkel közelebb kerülhessenek álmaik megvalósításához. Az érettségi felkészítő tanárok igyekeznek minden óra tananyagát érdekessé tenni, hogy a felkészítésben résztvevőknek könnyebb legyen az információt befogadni. A felkészítést elvégzett hallgatóink 90%-át az első helyen megjelölt felsőoktatási intézménybe nyertek felvételt, ez alátámasztja az érettségi felkészítő tanárok szakmai felkészültségét.
checkclosepenciltintcompresscommentsphonegroupenvelopepagelinescalculatormouse-pointerlicenseusersmenuchevron-downcheckmark-circle