magister universitas logo

Hogyan szeretnél felkészülni? 
Tantermi vagy online oktatás keretében?

A MAGISTER UNIVERSITAS DIÁKJAIT KIEMELKEDŐ ARÁNYBAN VESZIK FEL AZ ELSŐ HELYEN MEGJELÖLT EGYETEMI SZAKRA, ÁLLAMI FINANSZÍROZÁSÚ HELYRE.

Kimagasló eredményeink az alábbi 3 dolognak köszönhetők:

Kiváló tanárok

A Magister Universitasban garantáltan a legjobb tanároktól tanulhatsz hatékonyan és érthetően.

Remek tananyagok

A Magister Universitas tananyagokat folyamatosan fejlesztjük az aktuális érettségi követelmények alapján.

Hatékony oktatás

Diákjaink 2 lehetőség közül is választhatnak a Magister Universitasnál: tantermi és online oktatás.
ISMERD MEG TANÁRAINKAT
magister universitas felkészítő

Érettségi elkészítőnk után…

Magabiztosan vágsz neki az érettséginek, hiszen a sok feladat megoldásának köszönhetően rutint szerzel!
A Magister Universitas segítségével birtokodban lesz a sikeres érettségihez szükséges elméleti és gyakorlati tudásanyag!
Jelentősen csökken a lámpalázad, így a szóbeli érettségin is a legjobb formádat tudod hozni!

A következő tárgyakból tartunk érettségi felkészítőket:

Matematika
Fizika (csak emelt szinten)
Kémia (csak emelt szinten)
Biológia (csak emelt szinten)
Történelem
Magyar
Angol
TOVÁBB AZ ÓRARENDRE
magister universitas felkészülés

Olvasd el mit gondolnak diákjaink felkészítőnkről

  • "Az érettségire való felkészítés során mindennel maximálisan elégedett voltam. Matematikára jelentkeztem középszinten, és álmomban sem gondoltam volna, hogy egy átfogó képet kaphatok a matematikáról. Tanár Úr rengeteget segített nekünk. A felkészítés során, olyan dolgok váltak érthetővé, ami az iskolában teljesen bonyolultnak és átláthatatlannak tűntek. Minden segítséget megkaptam, amire szükségem volt."

    B. István

  • "Én emelt angol szakra jártam Önökhöz szombat reggelente, Zsombori Krisztina csoportjába. A tanárnő a valaha volt legprofibb angol tanárom volt ezalatt az egy év alatt. Precíz, figyelmes, lelkes es az óráink mindig izgalmasan teltek. Szórakoztatóvá tette az angol nyelvtanulast az egész csoport szamara, pedig ez szombat reggel igen nagy kihívást jelenthetett volna neki. Nagyon hálás vagyok Krisztinanak, mert az emelt angol erettségim igen jól sikerült."

    Szabó Nikolett

  • "Számomra nagyon sokat segített az előkészítő nyújtotta segítség. Szombatonként tapasztalhattam, hogy vidáman és "szórakoztatóan" is megtanulható a történelem,és annak összefüggései. Az e-mailben kapott anyagok rengeteget könnyítettek a lényeges összefüggések feltárásában, így téve könnyebbé az anyag rögzülését. Különösen sokat segítettek a források, és a szóbeli témakörök. Még többet is kaptam az előkészítőtől, mint amire számítottam. :)"

    N. Luca Panna

ÉRDEKELNEK A TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

NE VÁRJ TOVÁBB, JELENTKEZZ FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAMUNKRA!

JELENTKEZZ TANFOLYAMUNKRA
Érettségi felkészítő tanáraink mindegyike hivatásként tekint a tanításra. Az oktatási normáinknak megfelelő összes érettségi felkészítő tanár hitvallásának tekinti diákok lelkiismeretes felkészítését, hogy a tanulók a segítségükkel közelebb kerülhessenek álmaik megvalósításához. Az érettségi felkészítő tanárok igyekeznek minden óra tananyagát érdekessé tenni, hogy a felkészítésben résztvevőknek könnyebb legyen az információt befogadni. A felkészítést elvégzett hallgatóink 90%-át az első helyen megjelölt felsőoktatási intézménybe nyertek felvételt, ez alátámasztja az érettségi felkészítő tanárok szakmai felkészültségét.
checkclosepenciltintcompresscommentsphonegroupenvelopepagelinescalculatorgraduation-hatlicenseusersmenuchevron-down