• ÉRETTSÉGI FELKÉSZÍTŐ JELENTKEZÉS

    VÁLASSZ TANTERMI TANFOLYAMAINK KÖZÜL!

Diákjaink szerint is érdemes a Magistert választanod!

"A történelem érettségim 83%-os lett, és összességében az eredményeimmel elértem, hogy 500 pontom lett, így bejutok a választott szakomra, vagy gyakorlatilag bárhová! Ennek nagyon fontos része az az elképesztő minőségű történelem oktatás, amit a felkészítőn kaptunk. A Magister nélkül nem biztos, hogy ilyen rövid idő alatt (másfél hónapot tudtam tanulni érdemben) ilyen eredményt érek el. Csak szuperlatívuszokat tudnék még mondani. Azóta szórom az igét mindenkinek aki érettségi felkészülés előtt áll, hogy van a Magister!"

Válassz oktatási helyszíneink közül és jelentkezz te is!

Az érettségi felkészítő 2024. február 5. és 2024. május 4. között tart.

Az érettségi felkészítő jelentkezést a tanfolyam díjának befizetésével lehet véglegesíteni. Mivel a felkészítés tárgyanként heti 1 x 4 tanórában zajlik, ezért egy tárgyból csak egy időpontot válassz ki!

A részvételi díj: 69 000 Ft/50 tanóra/tantárgy

Kattints az általad választott helyszínre, hogy jelentkezni tudj!


érettségi felkészítő jelentkezés Budapest
Budapest
érettségi felkészítő jelentkezés Debrecen
Debrecen
érettségi felkészítő jelentkezés Szeged
Szeged

MÉGIS INKÁBB OTTHONRÓL, ONLINE SZERETNÉL KÉSZÜLNI AZ ÉRETTSÉGIRE?

JELENTKEZZ ONLINE FELKÉSZÍTŐNKRE
Tantermi érettségi felkészítő tanfolyamaink, már három városban elérhetőek az országban: Budapesten, Debrecenben és Szegeden. Tantermi érettségi felkészítőinkre a weboldalunkon keresztül tudsz jelentkezni. A jelentkezési lap kitöltése után e-mailben pontos tájékoztatást küldünk a tanfolyammal kapcsolatos információkról. Az érettségi felkészítő jelentkezésnél az alábbi tantárgyakból választhatsz, melyek elérhetőek az előbb említett városokban: magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, kémia, biológia, fizika, angol. A egyes tantárgyakból közép és emelt szintű felkészítő tanfolyamok is elérhetőek. A Magister Universitasnál arra törekszünk, hogy az érettségi vizsgára való felkészítést a legprofesszionálisabb módon végezzük. A Magister Universitas hitvallása, hogy a hozzánk jelentkező tanulókat segítsük a sikeres érettségi felkészülésben és abban, hogy a sikeres érettségi eredményekkel elérjék céljaikat. A képzéseink újrakezdőknek és aktuálisan iskolába járó tanulóknak is egyaránt hasznosak. A felkészítésben sok éves tapasztalattal rendelkezünk, illetve tanáraink is a legmagasabb szakmai és pedagógiai tudással rendelkeznek, amely az érettségire való felkészítéshez szükséges. A Magister Universitas érettségi felkészítő jelentkezés menete roppant egyszerű: kitöltöd a weboldalon a jelentkezési lapot, az beérkezik hozzánk, mi feldolgozzuk a jelentkezést utána pedig értesítünk téged a további teendőkről.
closephoneenvelopemenuchevron-down