• ÉRETTSÉGI FELKÉSZÍTŐ JELENTKEZÉS

    VÁLASSZ TANTERMI TANFOLYAMAINK KÖZÜL!

Válassz oktatási helyszíneink közül és jelentkezz!

Az érettségi felkészítő 2023. február 6. és 2023. május 6. között tart.

Az érettségi felkészítő jelentkezést a tanfolyam díjának befizetésével lehet véglegesíteni. Mivel a felkészítés tárgyanként heti 1 x 4 tanórában zajlik, ezért egy tárgyból csak egy időpontot válassz ki!

Ha kémia, matek vagy emelt töri előkészítőre jelentkezel, egy hét ingyenes hozzáférést biztosítunk kémia, matematika és emelt töri  tananyagainkból még a beiratkozás előtt!
Tantermi érettségi felkészítőnk részvételi díja 55 000 Ft/tantárgy

A felkészítő díja tartalmazza érettségi felkészítő tananyagunk árát (tárgyanként 20.000 Ft) is!

Kattints az általad választott helyszínre, hogy jelentkezni tudj!
érettségi felkészítő jelentkezés Budapest
Budapest
érettségi felkészítő jelentkezés Debrecen
Debrecen
érettségi felkészítő jelentkezés Szeged
Szeged

MÉGIS INKÁBB OTTHONRÓL, ONLINE SZERETNÉL KÉSZÜLNI AZ ÉRETTSÉGIRE?

JELENTKEZZ ONLINE FELKÉSZÍTŐNKRE
Tantermi érettségi felkészítő tanfolyamaink, már három városban elérhetőek az országban: Budapesten, Debrecenben és Szegeden. Tantermi érettségi felkészítőinkre a weboldalunkon keresztül tudsz jelentkezni. A jelentkezési lap kitöltése után e-mailben pontos tájékoztatást küldünk a tanfolyammal kapcsolatos információkról. Az érettségi felkészítő jelentkezésnél az alábbi tantárgyakból választhatsz, melyek elérhetőek az előbb említett városokban: magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, kémia, biológia, fizika, angol. A egyes tantárgyakból közép és emelt szintű felkészítő tanfolyamok is elérhetőek. A Magister Universitasnál arra törekszünk, hogy az érettségi vizsgára való felkészítést a legprofesszionálisabb módon végezzük. A Magister Universitas hitvallása, hogy a hozzánk jelentkező tanulókat segítsük a sikeres érettségi felkészülésben és abban, hogy a sikeres érettségi eredményekkel elérjék céljaikat. A képzéseink újrakezdőknek és aktuálisan iskolába járó tanulóknak is egyaránt hasznosak. A felkészítésben sok éves tapasztalattal rendelkezünk, illetve tanáraink is a legmagasabb szakmai és pedagógiai tudással rendelkeznek, amely az érettségire való felkészítéshez szükséges. A Magister Universitas érettségi felkészítő jelentkezés menete roppant egyszerű: kitöltöd a weboldalon a jelentkezési lapot, az beérkezik hozzánk, mi feldolgozzuk a jelentkezést utána pedig értesítünk téged a további teendőkről.
closephoneenvelopemenuchevron-down