Adatkezelési tájékoztató

A Magister Universitas Érettségi Előkészítő számára mindig is kiemelten fontos volt a nálunk tanulók és a szolgáltatásink iránt érdeklődők személyes adatainak védelme.

Szeretnénk Önt arról biztosítani, hogy a személyes adatai biztonságban vannak nálunk. Adatkezelés célja kizárólag a képzésekről, szolgáltatásokról való tájékoztatás, kapcsolattartás, a képzési szerződések, képzési dokumentumok (pl. jelenléti ív) létrehozása. Kizárólag olyan adatot kezelünk, amit Ön előzetesen egy képzésre vagy szolgáltatásra való jelentkezéskor megadott.

Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk.
Direkt marketing (DM) levelet csak külön hozzájárulás esetén küldünk.
Az adatokat a lehető legbiztonságosabban tároljuk.
Harmadik félnek személyes adatokat csak hozzájárulással adunk át.
Bármikor felvilágosítást adunk az Önnek az Önről tárolt adatokról, és az adatok törlését a jogszabályban meghatározottak szerint kérheti az elérhetőségeinken.
Tekintettel tehát az Európai Uniós szabályozás betartására, még a jelentkezések elküldése előtt hozzájárulását kell kérnünk ahhoz, hogy adatait kezeljük, oktatóink, marketingtevékenység során együttműködő partnereink számára hozzáférhetővé tegyük.

TÁJÉKOZTATÁS AZ ÉRETTSÉGI ELŐKÉSZÍTŐKET ÉRINTŐ ADATKEZELÉSRŐL

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogyan használjuk fel az adatait a képzési dokumentáció, kapcsolattartás céljából.

Az adatkezelés célja: információ küldése az érdeklődők számára a 100 órás érettségi előkészítőiről.
Az adatkezelés jogalapja: a regisztráló személy egyértelmű beleegyezése.
Az adatkezelés ténye: kapcsolattartás, képzés indulásáról szóló információ küldése, pénzügyi adminisztráció (igény esetén számla kiállítása)
Adatkezelő személye: Magister Universitas Érettségi Előkészítő, pénzügyi folyamatok lebonyolításában résztvevő szervezeti egységek
phoneenvelope