• OKTATÁSI HELYSZÍNEINK

  Várunk az február 5-én kezdődő felkészítőnkön!

TANTERMI FELKÉSZÍTŐINK AZ ALÁBBI HELYSZÍNEKEN LESZNEK

BUDAPEST - ELTE APÁCZAI CSERE JÁNOS GYAKORLÓ GIMNÁZIUM

1053 Budapest, Papnövelde u. 4.

DEBRECEN - MÁRTON ÁRON EGYETEMI KOLLÉGIUM

4027 Debrecen, Egyetem sgrt. 13.

SZEGED - SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM HERMAN OTTÓ KOLLÉGIUM

6726 Szeged, Temesvári krt. 50.
érettségi felkészítő árak universitas

NE VÁRJ TOVÁBB, JELENTKEZZ MOST BUDAPESTEN, DEBRECENBEN VAGY SZEGEDEN!

JELENTKEZZ TANTERMI TANFOLYAMUNKRAJELENTKEZZ ONLINE ELŐKÉSZÍTŐNKRE

Olvasd el mit gondolnak diákjaink felkészítőnkről

 • "Én megvoltam elégedve az órákkal és a tanárral egyaránt, amit a középiskola 4 éve alatt nem sikerült megértenem azt az előkészítőn igen, és az összes témakört átvettünk, amivel átismételtünk mindent! Heti kétszeri alkalmat jobban preferáltam volna, de így is jó volt. Röviden ennyi, örültem, hogy részt vehettem az órákon."

  T. Szilvia

 • "Az előkészítő segített a régen tanult már-már elfelejtett anyagok ismétlésében, egy átlátható képet adott az érettségi követelményekről. És ez hozzájárult, hogy az első helyen bejelölt egyetemre vegyenek fel, a BME-re, környezetmérnöki szakon. Segítségét a felkészülésben nagyon szépen köszönöm!"

  T. Tibor

 • "Mind a matek emelt szintű, mind a fizika középszintű felkészítőkkel maximálisan elégedett voltam. Tökéletesen fel voltak építve az órák rendesen kaptunk házit, ami nagyon tetszett mert így folyamatosan foglalkoztam mindkét tantárggyal. Nagyon sokat adtak hozzá az érettségi eredményeimhez ezek a kurzusok. Teljes mértékben elégedett vagyok a felkészítőkkel."

  Ny. Dorottya

 • "Számomra az emelt töri kurzus óriási segítség volt, nélküle aligha sikerült volna ilyen jól a töri emelt érettségi! Nagyon köszönöm a sok segítséget, melyet kaptam, a hasznos információkat, amelyeket még remélem, használni fogok. Számomra nem volt semmi, ami hiányzott volna, személy szerint többet is kaptam, mint amire számítottam."

  H. Emese

 • "Nagyon jól sikerült az érettségim és felvettek az általam választott szakra. Én teljesen elégedett vagyok a felkészítéssel, örültem hogy nem kellett semmiféle könyvet megvásárolni és nagyon tetszett, hogy voltak kivetített előadások és csináltunk feladatokat is."

  B. Bianka

Az érettségi felkészítő árak egységesek Budapesten, Debrecenben, Szegeden. A tananyagokat gondosan állítottuk össze, ezekért nem számítunk fel díjat, hiszen az érettségi felkészítő árak külön tantárgyanként ezt mind tartalmazzák.
closephoneenvelopepushpinmenuchevron-down