Vélemények

Olvasd el, hogy korábbi tanítványaink hogyan vélekednek rólunk! Az előkészítő február 10-én kezdődik!

 

Matematika

 • Önöknek köszönhetően 450 pontom lett, és az egyetemem által már elsőéves koromban bevettek egy autófejlesztő csapatba, a smartmobil konferencián előadtam egy prezit és egy országos matematikai verseny döntőjén is a karom legjobbja voltam. Köszönöm!

  T. Dóra

 • Én megvoltam elégedve az órákkal és a tanárral egyaránt, amit a középiskola 4 éve alatt nem sikerült megértenem azt az előkészítőn igen, és az összes témakört átvettünk, amivel átismételtünk mindent! Heti kétszeri alkalmat jobban preferáltam volna, de így is jó volt. Röviden ennyi, örültem, hogy részt vehettem az órákon.

  T. Szilvia

 • Az érettségire való felkészítés során mindennel maximálisan elégedett voltam. Matematikára jelentkeztem középszinten, és álmomban sem gondoltam volna, hogy egy átfogó képet kaphatok a matematikáról.  Tanár Úr rengeteget segített nekünk.  A felkészítés során, olyan dolgok váltak érthetővé, ami az iskolában teljesen bonyolultnak és átláthatatlannak tűntek.  Minden segítséget megkaptam, amire szükségem volt. Tényleg nagyon köszönöm! Tanár Úr nélkül nem sikerülhetett volna. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! 🙂

  B. István

 • Nagyszeru volt ez a felkeszito nemcsak, mert a legjobb tanarhoz kerultunk , hanem mert itt nagyszeru baratsagok szulettek. Ekozben mindenki sikeresen leerettsegizett. Jobbat nem is kivanhattam volna!!! Mindenkinek csak ajanlani tudom!

  Nagy Bence

 • Megelégedésemet szeretném kifejezni a  tanár úr (szerda matematika középszint Budapest) valóban színvonalas, minden részletre kiterjedő felkészítő foglalkozásaiért, ahova szívesen jártak a diákok. Nagyon örülök, hogy továbbra is bíztunk Önökben!

  B. Gabriella

 • Az előkészítő segített a régen tanult már-már elfelejtett anyagok ismétlésében, egy átlátható képet adott az érettségi követelményekről. És ez hozzájárult, hogy az első helyen bejelölt egyetemre vegyenek fel, a BME-re, környezetmérnöki szakon. Segítségét a felkészülésben nagyon szépen köszönöm!

  T. Tibor matek

 • Először is szeretném leszögezni, hogy az órák rendkívül jó hangulatban teletek, és öröm volt bejárni akkor is, ha a 3 óra nagyon sok egyben. 🙂 A tanárunk mindenkivel nagyon türelmes volt, teljesen érthetően magyarázott, megtett minden tőle telhetőt a sikerünk érdekében. Talán egyetlen dolog volt, amit kevésnek éreztem, és az a gyakorlás volt, amit feladatot közösen oldottunk meg még úgy is, hogy ez a hosszabb, egy éves, kurzus volt amire jártam. Szerencsések voltunk, mert a tananyaggal végzett, bár mint említettem ez kevesebb gyakorlást jelentett.

  B. Adrienn matek

 • Én meg vagyok vele elégedve, nekem nagyon sokat segített a felkészítés. Szerintem főleg az alaposság miatt.

  D. Szabina matek

 • Matematikából kértem a segítséget középszintű érettségire, ami nélkül nem tudtam volna elérni a 82%-os eredményt. (Ugyanis korábban gyenge hármas voltam matekból.)  Nagy öröm számomra, hogy sikerült bejutnom az NKE Rendészettutományi Karára 384 ponttal, ami a ponthatár is volt a közrendvédelmi szakon (ezt jelöltem be 2. helyen). Az elsőszámú szakról mindössze 1 ponttal maradtam le (bűnügyi nyomozó-403 pont), de a jelenlegi szak is ugyanannyit ér számomra. Külön köszönet a tanár úrnak, aki kiválóan felkészített, és lelkiismeretből számomra csillagos ötösre vizsgázott. Nélküle nem sikerült volna!!! A felkészítés minden szempontből tökéletes volt számomra, itt most nemcsak az eredményre gondolok, hanem a rugalmasságukra is, melynek köszönhetően sikerült megoldani, hogy szombaton járhattam matematika órákra. Szüleim azóta már tervezik, hogy húgomat is beíratják Szegeden, középszintű matematika felkészítőre, ő ugyanis a most következő tanévben fog érettségizni.

  B. András matek

 • Ő a valaha volt legjobb tanárom 🙂 Amit picit hiányoltam hogy kevés volt maga a példa, főleg tömör anyag volt. Másik hogy picit gyorsan is magyarázott, de gondolom ez az idő hiánya miatt volt. Üdv, Nguyen Gyula

  N. Gyula matek

 • Én személy szerint nem tudok semmi rosszat mondani a kurzusról. Mint utólag kiderült nem indult emelt matematika csoport így a tanárom keze alatt egyesültem a többi alapossal. Ennek ellenére maradéktalanul készséges volt velem, rengeteget segített. Az eméletet részletesen adta le és a gyakorlat sem maradt el. Annak ellenére, hogy előzetes tudással mentem oda tudott sok újat tanítani. Úgy érzem, hogy a matematika emelt érettségim jó eredményéhez nagyban hozzájárult. Így ezúton köszönöm meg neki is és önnek is, hogy lehetővé tette a kurzust.

  P. József matek

 • Jó Napot! Tavaly jártam magukhoz matematika érettségi előkészítőre, ami nagyon hasznos volt és nem hiányzott semmi a tanításból, csak a sok év kihagyás a matematika tanulásból. Idén is szeretnék jelentkezni előkészítő tanfolyamokra, remélem lehetséges. Matematika illetve fizika előkészítésre. Várom válaszát. Tisztelettel Nagy Zsolt

  N. Zsolt matek

 • Felvettek oda ahova szerettem volna, úgyhogy teljes mértékben meg vagyok elégedve a tanfolyammal. Üdv: Gergő

  Gergő matek

 • Tisztelt Magister Universitas! A feleves matekerettsegi felkeszito eredmenye szamomra egy harmas matekerettsegit produkalt! Ez nagyon jo eredmeny az en esetemben, mert eros kettes voltam ebben a tanevben!  Udvozlettel: Bodnar Bernadett

  B. Bernadett matek

 • Szia, csak meg akartam köszönni a segítséged matekból. nagyon jó tanárnak tartalak , amit kellet megtanítottál és azt nagyon jól! sajnos csak 73% körüli lett a matekom , de ez nem miattad van , figyelmetlen voltam de nagyon ( csak egy példa erre , első rész , első feladat : add össze az következő mértani sorozat első 6 tagját . erre összeadtam az első 3-mat ) , és ilyeneken csúszott el rengeteg pontom . Ha nem vagyok figyelmetlen 85% fölött simán sikerült volna , mert nem volt nehéz az érettségi. 60%-osakat írtam mielőtt el kezdtem járni hozzád , tehát amit mondtál , hogy körübelül 20%-kal fogunk jobbat írni , az tényleg reális volt . Még egyszer is köszi a segítséget és sok sikert a további tanításhoz és quantum-fizikához ( érdekes volt hallgatni amikor erről beszéltél, de sajnos nekem nincs meg hozzá a kellő szürkeállományom hogy ezt megértsem és tudjam kellően értékelni ) és az ehhez hasonló örült dolgokhoz ! 😉 Üdv , Krisztián

  K. Krisztián matek

 • Szia, csak szeretném megköszönni a felkészítést a matek érettségire. Nélküled egész biztosan nem lett volna ilyen jó 🙂 ( 94% ) Valósszínűleg mérnök informatikára megyek tovább az Óbudai Egyetemre, elég kemény, ahogy hallottam, szerinted nyáron hogyan tudnék készülni? A mintatantervben láttam hogy első félévben Analízis I., Diszkrét matematika és lináris algebra I. és Fizika lesz (ami így elsőre ijesztő). Mit érdemes a gimis tananyagból átnézni, esetleg van olyan könyv amiből ezt egyedül elkezdhetem tanulni? Köszönettel: Halász Péter

  H. Péter matek

 • Hello, hozzátok jártam az intenzív matek kurzusra. Meg szeretném köszönni néhány sorban a munkáját , mert nagyon jó tanár volt , viszont, nincs meg az e-mail címe lehetséges-e az , hogy utánanéznek nekem , hogy mi az e-mail címe és ezt elküldenék nekem ? nagyon megköszönném – előre is köszönöm, Krisztián.

  Krisztián matek

Fizika

 • Nagyon szívesen jártam a magiszterre emelt fizikát tanulni. Kellemes hangulat, de kemény munka jellemezte az ott töltött időt. Teljesen meg voltam elégedve a tanfolyammal, az érettségim is nagyon jól sikerült.

  P. András

 • Elnézést a késlekedésért, csak a szóbelik után terveztem megírni az eredményt. A fizika középszintű írásbelim 93% lett, ami nélkületek biztosan nem sikerült volna. Számomra a legnagyobb segítséget a témakörök rendszerezése jelentette és, hogy mindvégig kifejezetten az érettségin előforduló feladattípusokon, témákon volt a hangsúly.

  P. Veronika

 • Ezúttal is megköszönném a segítséget, amit az Önök felkészítő tanfolyama nyújtott. Én fizika emeltre jártam, a barátommal. Mindketten tisztában vagyunk azzal, hogyha nem jártunk volna a Magisterbe, akkor messze nem lettek volna ilyen jó eredményeink. Így csak ajánlani tudom az ismerőseimnek a tanfolyamot, a kiváló szakembereik miatt!
  Még egyszer köszönöm!

  H. Feres

 • A közép szintű fizika érettségim 95%-ra sikerült. Sikerült a témaköröket teljes körűen áttekinteni. Mindez nagy részben az Önök tanfolyamának köszönhető.

  Z. László

 • Mind a matek emelt szintű, mind a fizika középszintű felkészítőkkel maximálisan elégedett voltam. Tökéletesen fel voltak építve az órák rendesen kaptunk házit, ami nagyon tetszett mert így folyamatosan foglalkoztam mindkét tantárggyal. Nagyon sokat adtak hozzá az érettségi eredményeimhez ezek a kurzusok. Teljes mértékben elégedett vagyok a felkészítőkkel. Nem találtam semmi olyat, amin javítani kéne.

  Ny. Dorottya

 • Mind a matematika, mind a fizika előkészítő órákkal meg voltam elégedve. Matematika órákon sok hasznos dolgot tanultunk meg, és nem csak a középiskolai órákra, érettségire készítette fel a Tanár úr a csoportot, hanem bepillantást nyertünk néhány alkalommal az egyetemi szintű tananyagba is. A fizika órákon pedig szintén rengeteg olyan ismeretet szereztem, ami hasznosnak bizonyúlt és a továbbiakban is mint erős alapra nyugodtan támaszkodhatok majd. A fizika előkészítőn nagy segítség volt a Tanár úr által a csoport közös e-mail címére feltöltött témakörök vázlatai, gyakorló feladatok és megoldásai, valamint a szóbeli érettségihez kapott leírások. A vázlatok részletes kidolgozása segített az itthoni tanulásban is. Az órákon a rengeteg megoldott feladat  pedig megkönnyítette a példák megértését, a számolások elsajátítását. A jelentkezésnél, a befizetéseknél és bármilyen kérdésnél pedig mindenki segítőkésznek bizonyult a Magister csoportból. Tehát összesszégében meg vagyok elégedve az előkészítő órákkal, és nekem személy szerint sokat segítettek az érettségire való felkészülés során. Bátran ajánlom bárkinek aki érettségi előtt áll, és szeretne mindent egy utolsó alkalommal újratanulni vagy átismételni.

  P. Laura

 • Nekem csak jó élményeim vannak az előkészítővel kapcsolatban, sikerült ötösre írnom az emelt szintű fizika érettségit, az egyetlen ami  jól jött volna, ha indul tanfolyam a szóbeli mérések bemutatására is.

  K. Janka

 • Szarka Levente vagyok és már jártam önökhöz 50 órás képzésre, viszont a terveimben szerepelne még egy 100 órás is az elkövetkező tanévtől kezdve. Nagyon meg voltam elégedve az 50 órás kurzussal és a kérdésem az lenne, hogy az emelt matek és emelt fizika órákat ugyanazok a tanárok tartják, akik az 50 órást?

  Sz. Levente

 • Fizikára jelentkeztem, először eszem ágában nem lett volna emelt szinten érettségizni, de nagyon imádtam a tanárom óráit, nemcsak a jó hangulat miatt, hanem azért is, mert rávezetett arra, hogy hogyan készüljek fel úgy, hogy az épp elég legyen ahhoz, amit el akarok érni. Szóval pont azt kaptam ami nekem hiányzott és az eredmény egy 82%-os fizika emelt lett, szinte a nulláról indulva, ami szerintem nem rossz eredmény, és ennek nagy részét Nektek köszönhetem. Nem bántam meg, hogy feljártam, még így gyöngyösiként sem. 🙂

  B. Júlia fizika

Történelem

 • Nagyon koszonom a felkeszuleshez nyujtott segitseget. A magister tenyleg azoknak nyujt segitseget akiket egy adott tantargy jobban erdekelt es emelt szinten akarnak erettsegizni belole.En a magisteren tortenelemre jartam es nagyon megvoltam elegedve vele. Mindig kaptam segitseget, lelkesedessel tanitottak, az orak erdekesek voltak, jo hangulatban teltek es ami nagyon fontos A LENYEGRE toro osszefuggeseket es informaciokat tanitottak meg profi modon amelyek tenylegesen benne lehetnek az erettsegiben. Teljesen megeri ide jarni. Nagyon sok felkeszito konyv erthetetlen, lenyegtelen informaciokat tartalmaz es gyakorlatilag semmire nem jok. Rengeteg iskolaban mint peldaul az enyemben is nem volt jo tortenelem oktatas ami az erettsegire tanitott volna meg. Itt viszont mnidig logikusan, szisztematikusan kidolgozott orai anyagokat es ESSZEKET kaptunk amelyek tenylegesen segitenek a sikeres erettsegi eleresehez.

  B. Márton

 • Sziasztok mi a szerdai tori emelt csoportba jartunk es tenyleg mindenkinek szivbol ajanljuk. Mikor elkezdtuk a kurzust a tudasunk majdnem nulla volt, nem is szerettuk a torit, de a vegere teljesen atlattuk az egesz tortenelmet (annak ellenere, hogy az egyeni keszules minimalis volt). Az iskolai felkeszules a nullaval volt egyenlo. A 90% feletti tortenelem emelt szintu erettseginket kizarolag a tanárunknak koszonhetjuk, aki a vilag legjobb tanara! Semmiben nem hasonlit az atlag kozepiskolai tanarokhoz. Kedves, jofej, vicces volt. A jegyzeti pedig csodalatosak voltak (annyira erthetoek es erdekesek voltak, hogy orom volt beloluk tanulni). Barmilyen rosszkedvuen mentunk az elokeszitore mindig jokedvuen tavoztunk. Tenyleg koszonunk mindent!!!

  L. Szonja és F. Kinga

 • Számomra nagyon sokat segített az előkészítő nyújtotta segítség. Szombatonként tapasztalhattam, hogy vidáman és “szórakoztatóan” is megtanulható a történelem,és annak összefüggései. Az e-mailben kapott anyagok rengeteget könnyítettek a lényeges összefüggések feltárásában, így téve könnyebbé az anyag rögzülését.Különösen sokat segítettek a források, és a szóbeli témakörök. Még többet is kaptam az előkészítőtől, mint amire számítottam. A Magistert csak ajánlani tudom mindenkinek. 🙂

  N. Luca Panna

 • Szia Tanár Úr! Az óráid rendkívül élvezetesek és érthetőek! (Egyik óra elején korábban érkeztünk páran és beszélgettünk, milyen ritka az ilyen tanár, aki nemcsak tudja a történelmet, de élvezi is és ráadásul úgy adja át, hogy a diákot érdekli. Látszik, hogy élvezed, amit csinálsz és ez hitelessé teszi! Nem lehet nem figyelni és nem lehet nem megszeretni a történelmet (annak aki esetleg nem szerette!) Én el sem tudom képzelni, azok a diákok, akik néha nem jönnek, vajon mi mást választanak ehelyett?? Köszönjük!! Anna

  Anna

 • Az érettségim jól sikerült (igaz, csak középszinten), 92%-os lett szummásan (86 az írásbeli és 100% a szóbeli).  A Rákóczi-szabadságharcot húztam ki, amit eléggé jól elmondtam köszönhetően az előkészítős óráknak. Emlékszem, arról részletesen beszéltünk. Köszönök mindent, további sikereket és kitartást kívánok a jövőben is!

  R. Bence

 • Köszönettel tartozom, amiért engem, aki hátránnyal indultam, ugyanis  Magyarországon soha nem tanultam történelmet (Nagyváradon érettségiztem 25 évvel ezelőtt), a tanár úr tökéletesen összeállított  valamint  érthető tananyagával fel tudott készíteni és sikeresen “4”-re  leérettségiztem. Úgy gondolom ez önmagában is remek visszajelzés, egy jól sikerült felkészítő munka végeredményéhez. Egyedül nem tudtam volna felkészülni, ezért hálás köszönetemet szeretném kifejezni.

  Sz. Gabriella

 • Köszönöm a lehetőséget és a felkészítést! Egy olyan tanárhoz osztottatok be emelt történelemre, aki nagyon sok erőfeszítéssel elképesztően jól leadta nekünk az anyagot és messze átlagon felüli tudást adott nekünk és így 66%-os jeles lett a vizsgám. Nagyon köszönöm a lehetőséget nélkületek nem tudom mit kezdtem volna, mert ahonnan én jöttem ott egyáltalán nem készítettek volna fel történelemből! Az órák ára is nagyon kedvező volt.

  H. Dániel

 • Kedves Magister es dolgozoi! Halas vagyok a munkajukert.Ugy gondolom,hohy munka mellett a legjobb lehetoseget es a legjobb csget valasztottam a javito erettsegi elvegzesehez.Az orarend osszeallitasa es az ,hogy hetvegen volt megkonnyitette a mindennapos dolgaimat. Nagy koszonet a tanarurnak az orai felkeszitesekert. Az orakat szepen tematikusan es erthetoen ada at. Ugy gondolom, a szamomra a legjobb felkeszito tanarhoz kerultem. Az  erettsegi felkeszitest iden is elkezdem Onoknel.

  F. Brigitta

 • Számomra az emelt töri kurzus óriási segítség volt, nélküle aligha sikerült volna ilyen jól a töri emelt érettségi! Nagyon köszönöm a sok segítséget, melyet kaptam, a hasznos információkat, amelyeket még remélem, használni fogok. Számomra nem volt semmi, ami hiányzott volna, személy szerint többet is kaptam, mint amire számítottam.

  H. Emese

 • Megvan az érettségi eredményem 60%-osra sikerült, ami szerintem a felkészültségemet és a tudásomat jól tükrözi. A kidolgozott tételek és a logikusan felépített órák sokat segítettek, köszönök mindent.

  B. Benjamin

 • Nagyon szerettem a szombat délutáni felkészítőkre járni, mert nagyon jó volt a felkészítő tanár stílusa, és sokat segített, hogy a hétvégéken sem estem ki a történelem tantárgy bűvköréből. Az e-mailben küldött anyagokból otthoni tanulással nagyon részletes, átfogó képet kaptam, köszönöm! Az írásbelire és a szóbelire külön témákra és tételekre bontott tananyagért vagyok a leghálásabb. Az írásbelin 65 pontom lett, de a maximális szóbelivel 83%-ra javítottam! Köszönöm a tanárúrnak a részletes szóbeli tételeket, maximálisan hasznosítható anyagot kaptunk! Nagy segítség volt, hogy nem kellett a napi tanagyag mellett még a tételek kidolgozásával is terhelni a fejemet, csak elfogyasztani a már “elő-rágott” táplálékot. Köszönöm a lehetőséget, a segítséget, és további eredményes felkészítőmunkát kívánok!

  P. Balázs

 • A töri érettségim összességében 94% lett, úgy, hogy az esszéknél csak 1 pontot vesztettem, a szóbelim pedig hibátlan lett. Meg voltam elégedve a felkészítéssel, ha most kéne választanom, akkor megint ide jönnék, és másoknak is ajánlottam! Minden jót a továbbikban és köszönöm a segítséget!

  K. Márton

 • Nagyon nagy segitseg volt szamomra az elokeszito, nagyon jo volt az, hogy mindent atvettunk, a gyakorlo feladatok pedig nagyon jol voltak osszeallitva. Kulon kiternek az oktatonkra, aki egy nagyon kedves es korrekt ember, ha valamit nem tudtunk, nem kaptunk szidast, hanem segitseget es biztatast.

  H. Karin

 • Minden elismerésem ahhoz, hogy szűk 3 hónap alatt ilyen minőségű felkészítést végzett. Egyetemi szinten is megfelelne az Ön módszere, ezt bátran kijelenthetem. Hihetetlenül hálás és elégedett vagyok a munkájával, több ilyen tanár kell a közoktatásba!!! Mindenkinek csak ajánlani fogom az Önök intézményét! Semmilyen változás nem kell, hiszen így volt tökéletes és megfelelő az oktatás színvonala pedig magas szintű! Köszönöm a segítségét!

  A. Nikoletta

 • Jó estét kívánok kedves Tanár Úr! Nekem 92%-os lett a történelem középszintű érettségim. Nagyon hasznos volt a történelem óra és a kapott tananyagok is nagyon részletesek voltak. Röviden: köszönjük a felkészítést és a sok tartalmas órát 🙂

  R. Sándor

 • Nagyon szépen köszönöm az órákat. Az írásbelim lehetett volna jobb, de így is meg van a plusz pont és az ötös 🙂 Szóbelin a mai magyar demokráciával küzdöttem, de végül 48 pontot kaptam rá, szóval teljesen elégedett vagyok az eredménnyel és a tanfolyammal is. Nem volt rossz döntés, hogy bejelentkeztem még szeptember végén. Már csak a felvételi eredmény miatt kell izgulni egy kicsit! 

  R. Irma

 • Véleményem szerint nagyon hasznos ismereteket, praktikákat kaphattunk a tanfolyam során, és a meglévő tudásunkat pedig rendszerezhettük. A legfontosabb, hogy célirányosan zajlott a felkészítés, konkrétan az érettségi feladatok megoldására készítettek fel. Ez óriási segítséget jelentett, és ha mondhatom így, valamennyi rutint és bátorságot, magabiztosságot adott nekem / nekünk az éles vizsga megoldásánál. Összegezve: csak ajánlani tudom / fogom ismerőseimnek, barátaimnak, rokonaimnak, teljes mértékben elégedett vagyok. Csak ha az anyagiakat vesszük, szerintem feltétlenül megérte a belefektetett összeg.

  O. Frigyes

 • A tegnapi nap déli 12 órakor voltam szóbelizni töriből!  Volt egy kis mázlim is, mivel a “Honfoglalás Géza és I. István uralkodása”-t húztam! Lehetett volna ettől kellemetlenebb tétel is! Bár…., az az igazság, hogy Tanár úr felkészítésének, illetve a nagyon jó anyagoknak köszönhetően nagyon nem tudtak volna zavarba hozni! Szóval jó lett! És az írásbeli is!  Ezzel az üveg jelképes nedűvel szeretném megköszönni Tanár Úrnak (és mindenkinek aki részt vett benne) a remek hozzáállást, felkészítést!

  K. János

 • Kedves Tanár Úr! Az felkészítő órák nagyon tartalmasak voltak, sokat segítettek nekem. Sokat merítettem a kidolgozott szóbeli tételekből. Talán több vaktérképet elemezhettünk volna.

  B. Ági töri

 • Előző levelére reagálva, nagyon szépen köszönjük a felkészítőt az érettségire. Maximálisan elégedett vagyok a felkészítő menetével, és minőségével. Sikeresen bejutottam az ELTE ÁJK-ra. További sok sikert kívánok a kiváló munkájukhoz.

  Sz. Benito

 • Számomra az Ön történelem előkészítője rendkívűl izgalmas és érdekes volt. Több oldalról is megvilágítottunk egy adott témakört, mely nagy mértékben segítette a tanulást. Ha kellett, többször is elmagyarázta nekünk az anyagot a Tanár Úr, így mindkenki megértette azt. Nagyon tetszett az, hogy mai példákkal szemléltetett egy bizonyos témát (számomra a legjobban az tetszett, mikor egy tehetős társadalmi osztály elszegényedéséről beszéltünk. Tanár Úr ezt az Audik számával szemléltette). Azt gondolom, hogy nem volt olyan, ami hiányzott volna az érettségire való felkészítésből. Ha egy kérdés vetődött volna fel (akár az órákon kívűl is), Tanár Úr mindig segített. Köszönök mindent!

  S. Martin töri

 • Jó napot! Nagyon köszönöm a felkészítést nagyon sokat jelentett nekem. Én törire jártam és nagyon jó volt ! Az egyetlen amiből kicsit többet vártam volna az esszék többszöri gyakorlása. Köszönök szépen mindent, a tanárom nagyon ügyesen tanít.

  H. Léda töri

 • Tisztelt Tanár Úr, Én nagyon sok hasznát vettem a felkészítő óráknak, esszéknél és a szóbelinél is eszembe jutottak a logikusan végig vezetett gondolatmenetek az adott témával kapcsolatban, így nem hagytam ki semmi fontos tényezőt. Tehát nekem ezek az ok-okozati összefüggések segítettek a legtöbbet. Amin változtatnék az az lenne, hogy voltak témák amikről többször is részletesen beszéltünk, így sok idő elment ( persze ez a mi hibánk is, hogy nem szólunk, csak nem lehet tudni hogy kinek mi az új). És köszönöm a sok segédanyagot, és a kidolgozott tételeket, nagyon sokat segítettek, mert logikusan voltak megszerkeztve. (70% lett a törim, úgy hogy a szóbelin 60/35 pontot kaptam, pedig részletesen elmondtam és ki is töltöttem az időt. De ennek ellenére is sikeres lett a felvételim. Még egyszer köszönöm a felkészítést!

  D. Bálint töri

 • Én emelt történelem érettségire lettem felkészítve, és mikor elkezdtem  töriből a tudásom 0 volt legalábbis így éreztem, aztán alkalomról alkalomra okosabbbnak éreztem magam töriből amit meg is szerettem és végül sikerült egy 70%os emelt töri érettségit összehozni, miközbe az elején félő volt, hogy egyáltalán megbukok-e. Véleményem szerint a tanrend menete hibátlan rövid idő alatt iszonyat mennyiségű tananyagot löknek a fejünkbe és a tanítási módszer az számomra csodálatos és hihetetlen. Végül sikeresen bekerültem ELTE jogi karára.

  K. Balázs töri

 • Tisztelt Magister Universitas! Az érettségire való felkészítés során szinte mindennel tökéletesen elégedett voltam! A tanfolyamra való jelentkezés és tájékoztatás pont olyan volt, amilyennek lennie kell! Az előadások színvonala és hangulata annyira jó volt, hogy sokszor meg is feledkeztem arról, hogy “órán” vagyok. Az, hogy kidolgozott feladatsorokat és tételeket is kaptunk óriási segítségnek bizonyult, azonban néhány tétel tartalmazhatott volna kicsit több információt is. Persze ez nem egy súlyos probléma, mivel az előzetes tudás, valamint utánaolvasás könnyen áthidalta ezt a kis apróságot. Végezetül pedig szeretném megköszönni azt a sok segítséget, amit Önöktől kaptam a sikeres emelt szintű történelem érettségihez, melynek köszönhetően felvételt nyertem arra az egyetemre, ahová első helyen jelentkeztem!

  L. Máté töri

 • Emelt töri felkészítésre jártam, s számomra az jelentette a legnagyobb segítséget, hogy a kurzus során rendszerbe szedtük az iskolában tanultakat. Ennek eredményeképp 94 %-osra sikerült az emelt töri érettségim!:-)

  Sz. Nóra töri

 • Nagyon sokat segített a történelem érettségire való felkészülés, rengeteg információt és plusz tudást szereztem. Köszönök szépen mindent! Ha most állnék az érettségi előtt, biztos, hogy újra jelentkeznék!

  H. Béla töri

 • Köszönöm szépen a Tanár Úrnak a szombati történelem órakat. Minden órán hallottam valami újat és számomra megdöbbentőt akár a történelem rejtettebb fejezeteiből is. A Tanár Úr sokoldalúsága és nyitottsága a tanításban is megmutatkozott, ezért mindig élveztem az órákat, mondhatni minden egyes órával több lettem. Szerettem az órákat, mert a Tanár Úrnak köszönhetően érdekesek voltak!!

  K. Gábor töri

 • Tisztelt Magister Universitas! Az Önök tanára készített fel emelt szintű történelem érettségire. Ezúton szeretném megköszönni, nagyon könnyedén sikerült 83 százalékot elérnem az emelt érettségin. Az órákon leadott anyagok  és a kidolgozott tételek tökéletesen megfeleltek az érettségin elvártaknak. Mégegyszer köszönöm a felkészítést, én minden ismerősömnek ajánlom a Magistert. Dani Mátyás

  D. Mátyás töri

 • Én mindennel nagyon meg voltam elégedve, ami hiányzott az az idő, de persze ez az én problémám. Úgy éreztem, hogy nem februárban kellett volna elkezdeni a felkészülést, hanem már szeptemberben…. ( én egy újra érettségiző vagyok ).  De persze így is jó eredményt szereztem, 58%-al 4-es az emelt szintű történelem érettségim, csak nagyon feszített volt a tempó, nekem csak ennyi. De a tanítással, az előadásokkal, a felkszítéssel, az esszékkel, a tételekkel minden rendben volt. A Tanár úr nagyon jó tanár 🙂 🙂  További szép napot és minden jót kívánok !

  M. Ágnes töri

 • Jó napot kívánok! Én töri levelező tanfolyamra jártam és tetszett írni az utolsó e-mailben, hogy írjam meg hogy sikerült a töri érettségi. Az írásbeli 71%-os lett,a szóbeli pedig max pontos,100%. Szóval így együtt összesen 82%-os,5-ös lett a töri érettségim. Szóbelin a reformációt húztam. Sokat segítettek az elküldött kidolgozott témakörök,mert a töri könyvemben sok minden nem volt leírva,és ha nem tanulom meg amiket ön küldött biztos nem lett volna ilyen jó a szóbelim. Szóval köszönöm szépen az elküldött anyagokat.

  L. István töri

 • Tisztelt Magister! Kicsit megkésve, de megosztom véleményemet. 1956-ot húztam, az elküldött tételek sokat segítettek a felkészülésben, amiket utólag is köszönök. Összességében 51 pontot értem el az ELTE Radnóti gyakorlójában.

  K. Dániel töri

 • Kedves Tanár úr! 41% lett összességében, nem tudom miért, de kicsit többre számítottam. 24 pontot kaptam összesen, a 60 pontból és nem értem miért, hiszen mindent elmondtam ami a tételhez kapcsolódik. De azért szeretném még egyszer megköszönni a segítséget, nagyon élveztem az órákat. Tisztelettel: M. Thomas.

  M. Thomas töri

 • Tisztelt Tanár Úr!   A mai napon meg volt a szóbelim és az Európai Unió intézményrendszerét és annak működését húztam. 🙂

  Julianna töri

 • T. Tanár Úr, ígértem az utolsó töri órán, hogy megírom az eredményeket, ha tudom, na már tudom: 86% lett az írásbeli, és 56 pontos a szóbeli, így összesen 89% az érettségim. A szóbelin 3 részre szakadt Mo. Gazdaságát húztam, amiről egy csomót beszéltünk órán, nem tudom igazából mi nem tetszett nekik, mert minden lényeges dologra emlékeztem, ami a kidolgozott tételben benne volt. De ez iskolai viszonylatokban így is jó nagyon. Szóval viva la magister universitas! 🙂 Mikula Bernadett

  Bernadett töri

 • Kedves Tanár úr! 🙂 Örömmel tudatom, hogy az emelt töri írásbelim kereken 80% lett!!! 🙂 Ebben nagyon nagy része van a Tanár úrnak és mindannak amit tetszett tanítani, illetve küldeni, úgyhogy nagyon köszönöm!!! :)))  Azt hiszem, nem hazudok, ha azt mondom, hogy még soha nem tanultam senkitől ennyit a történelemről és nem inspirált arra, hogy még többet meg tudjak róla, úgyhogy ezért is köszönettel tartozom! Mindig is szerettem a törit és ezzel is szeretnék majd foglalkozni a későbbiekben (igaz főleg ókorral) de ezektől a szerdai óráktól és a Tanár úrtól kaptam még valami pluszt, amit remélem, hogy kamatoztathatok majd. Remélem nem tart túl érzelgősnek, de szerettem volna azt is elmondani, hogy amennyi tudással a Tanár úr rendelkezik és ahogy azt át tudja adni, szerintem példaértékű, bár több ilyen tanár lenne! 🙂 Nagyon szerettem az előkészítőre járni és hiányozni fognak a szerdai órák!

  Betti töri

 • Először is egy nagyon nagyon nagy köszönömöt küldök neked, mert nélküled nem biztos hogy ilyen jól sikerült volna az érettségim. 🙂 Sikerült a fő cél és felvettek az ELTE-re a jogra, szóval most a fellegekben járok. Az óráidon szerintem nem kell semmit változtatni, mindig nagyon érdekesen adtad elő a legunalmasabb anyagrészt is. A legtöbbet nekem a feladatokkal kapcsolatos jó tanácsaid segítettek. Köszönöm még egyszer! Erika

  Erika töri

 • Sikeresen, bőséges többletponttal bejutottam oda, amit első helyen jelöltem meg: az ELTE-TÓK -ra (Tanító és Óvóképző kar)! 🙂 Köszönöm szépen a kimerítő, hasznos és élvezetes óráidat!  Lemaradásaim ellenére nagyon sokat fejlődtem, profitáltam belőle és egyre jobban érdekel a töri! 🙂 Nagyon tetszett, hogy olyan sok, érdekes kiegészítő anyagot hoztál, mutattál be és hogy velünk együtt írtál a táblára! 🙂 nyár hátralévő részében jó pihenést és feltöltődést kívánok! 🙂 Üdv.: Timi

  Timi töri

 • Nekem nagyon is tudtál segíteni. 78% lett az érettségim töriből, a szóbelim max. pontos lett 🙂 (külön dicsérettel) 440ponton lett, úgyhogy örülök. Amúgy BME mérnökinfó lett belőle.

  Köszönöm a felkészítést! 🙂 Üdv.: Gergő

  Gergő töri

 • Nincs mit cifrázni, igazából én nagyon jól éreztem magam az óráidon. Felüdülés volt a gimis töri órák után, jó érzés volt megérteni a dolgokat. Az órák után mindig úgy éreztem, hogy egy az egybe vissza tudnám mondani az összefüggéseket és a jegyzeteimből is nagyon jól tudtam tanulni. Talán az egészben a legjobb az volt, hogy hiába voltam a legtöbbször fáradt, feleannyira nem esett nehezemre koncentrálni mint a suliban és az a 3 óra is gyorsabban telt, mint az a bizonyos 45 perc…. Amúgy az ELTE-re vettek fel, politológiára, remélem sok hasonló jó órám lesz ott is. 🙂 Szóval köszönöm ezt a évet és sok élményekben gazdag órát kívánok még neked! Üdv. Renáta

  Renáta töri

 • Sikeresen felvettek az ELTE jogi karára, és ez nem sikerült volna, ha nem járok hozzád előkészítőre! 🙂 Ezért megszeretném köszönni a fáradozásosaitokat, neked és a MAGISTER csapatnak. További nagyon sikeres munkát kívánok Neked! 🙂 Szilvi

  Szilvi töri

 • Azért írok, hogy szóljak, sikerült a felvételim. A Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakára vettek fel. Egy álmom vált valóra, ennél boldogabb nem is lehetnék. Amikor először megláttam az sms-t, nem hittem a szememnek. Köszönöm a jó tanácsokat, a biztatást, a támogatást! Egyedül ez nem ment volna. Üdvözlettel, Linda

  Linda töri

 • Ezt remélem sokan írták már neked: FELVETTEK!!:) (corvinus, nemzetközi tanulmányok, “támogatott”). Jó nyarat és minden elismerésem az előkészítőhöz (az apróbetűs kiegészítők voltak a legjobbak-természetesen)!!!! Andi

  Andi töri

 • Nekem nagyon sokat segített, hogy annyi forráselemzést csináltunk, illetve, hogy olyan sok hasznos tippet mondtál el, hogy mire kell figyelni, ha képet, vagy valamilyen régi szöveget kell elemezni, hogy milyen következtetéseket lehet levonni. Nagyon féltem a töri szóbelitől, de aztán jó tételt húztam (Kádár-korszak) és amikor megláttam a sok képet, forrást hozzá, elszálltak a félelmeim, és eszembe jutott minden, amit elmondtál órákon ezzel kapcsolatban, és úgy érzem, hogy a szóbelim ennél jobb nem is lehetett volna, mindent tudtam, minden forrást elemeztem, és teljesen jókedvűen, feldobva jöttem ki szóbeliről! Végül sajnos nem kaptam meg az 5-öst töriből, de engem ez már nem is érdekel, mert tudom hogy a maximumot nyújtottam szóbelin illetve írásbelin is, illetve felvettek arra a helyre amit elsőnek jelöltem meg (BGF turizmus vendéglátás). Örülök hogy a Magisternél a te csoportodba kerültem, mert mindig érdekes órákat tartottál, és ez idő alatt többet tanultam meg töriből, mint az iskolában 4 év alatt, illetve úgy érzem hogy az írásbelinél és a szóbelinél is nagyon-nagyon hasznosak voltak a tippjeid, tanácsaid, meg úgy összességében az óráid 🙂 Köszönettel: Szandra

  Szandra töri

 • Engem szerencsére oda vettek fel ahova szerettem volna (BCE TK nemzetközi tanulmányok) és szerintem ebben sokat segített a Magister, a töri érettségim elég jó lett ahhoz képest hogy szerintem nagyon nehéz volt idén az írásbeli rész. A tanításhoz nem tudok mit mondani, mert szerintem hibátlan volt. Üdv, Nóri

  Nóri töri

 • Engem felvettek az ELTE jogi karára, az egyetlen helyre ahova jelentkeztem, szóval nekem sikeres volt a felvételi. Bár az érettségim nem sikerült valami jól, mégis úgy érzem hogy sokat segítettek nekem az órák, sikerült meglátnom azokat az összefüggéseket, amikre iskolai keretek között nem igazán volt lehetőség. Szóval ha az érettségi eredményemen nem is nagyon látszott (68%), én úgy érzem hogy nagyon hasznos volt az előkészítő, nem bántam meg hogy beiratkoztam, és ha még egyszer kéne választanom akkor is megtenném:)

  Sára töri

 • Rengeteget segített az előkészítő,amit tartottál nekünk. (…) Rettegtem az érettségitől, de veled nagyon jól rendszereztünk mindent, és végre megértettem, hogy mi miért volt. Nagyon sokat segített az a sok anyag, amit küldtél emailben és adtál az órákon, és tetszett az időegyenesed is, na meg az is, hogy pörgős órákat tartottál:) Szóval örülök, hogy jelentkeztem hozzátok, és hogy a te csoportodba kerültem. Sok sikert kívánok a továbbiakban:) Üdv: Ivett

  Ivett töri

 • Az előkészítőnek hála sikerült egy 100%-os szóbelit összehozni emelt törin, ezért hálás is vagyok 😀 Továbbá sikerült bejutni az ELTE nemzetközi tanulmányokra amit első helyre jelöltem. Szerintem nagyon nem kell semmin változtatnod, ami a tanítási módszeredet illeti 🙂 Köszönöm még egyszer.

  Richárd töri

 • Én nagyon elégedett voltam az óráiddal, nem túlzás, ha azt mondom, hogy az egyik legjobb töritanár tanított, szóval szeretnék megköszönni mindent 🙂 és mindenkinek ajánlom a MAGISTERT, mert megéri. Sosem voltam 5-ös töriből, és a jegyzetek segítségével, amit az óráidon írtam, simán meglett az 5-ös töri érettségi 🙂 Imádtam, hogy szeretsz tanítani, és teljes átéléssel csinálod 🙂 Még egyszer köszönök mindent :)))

  Judit

  Judit töri

 • Kedves Tanár úr!

  Nekem nagyon sokat segített már tavaly is az angol felkészítő tanfolyama a magisternek és idén a töri is, jó légkör alakult ki, megismerkedtem új emberekkel, akiket szintén érdekel a történelem, az órákon is sok újat tanultam és nekem például a kis “szinesek”, történetek, meg ahogyan a Tanár úr magyarázta megkönnyítette a tanulást, otthon már csak át kellett néznem a jegyzeteim és fel tudtam eleveníteni a Tanár úr szavait. A segédanyagok is nagyon sokat segítettek a tanulásban, a vázlatok, amiket mindig megkaptunk emailen, én ha lehetne még szívesen beülnék a Tanár úr óráira. Engem a BGF turizmus vendéglátás szakra vettek fel, ezt jelöltem meg elsőnek, így nagyon örültem, hogy sikerült bekerülnöm.

  További szép napot! Dóri

  Dóri töri

 • Jó estét Tanár úr!

  Csak azért szeretnék írni, hogy megköszönjem az egész évi történelem órákat, végeztem az érettségivel és nagyon boldog vagyok, mivel a töri írásbeli 93% a szóbeli pedig 100% lett, így összesítve 96%. Nehéz elhinni, hogy tényleg így sikerült:)

  Még egyszer köszönöm a segítséget a felkészülésben!

  M. Hella töri

 • Most, hogy így túl vagyunk az érettségin, gondoltam megírom a tapasztalataimat, véleményemet, eredményeimet!:) Az emelt töri írásbelim 75 pont lett a 90ből (83%), a szóbelim pedig 52 a 60ból, így 84% lett a vége. Nagyon nagyon örültem, mert nem számítottam ilyen eredményre! Az órákat kezdettől fogva nagyon élveztem, jó volt látni, hogy mennyire érdekel a töri és milyen érdekesen mondod el. Hasznos volt, hogy mindennek az okát, célját feltártad, nem csak lógtak a levegőben a dolgok, plusz a néhány személyes, könyvekben nem publikált info is érdekes volt. A szóbeli tételeknél ​viszont csalódás ​ért.  ​ Volt néhány nagyon hiányos, vagy túlságosan részletezett. Talán a későbbiekben célszerűbb lenne segédletnek hívni, nem pedig kidolgozott tételeknek. Összességében nagyon élveztem az óráidat, hasznosak voltak. Szerintem jól tanítasz, a negatív dolgokat nem bántásként írtam, csak így még jobb lehetsz 🙂 🙂

  K. Mercédesz töri

Magyar

 • Örültem, hogy részt vehettem az emelt szintű magyar nyelv és irodalom felkészítőn. Dinamikus jó hangulatban teltek az órák, amelynek eredménye egy 48%- os emelt szintű érettségi lett. Adrienn a szegedi felkészítő résztvevője

  Adrienn

 • Teljesen kiment a fejemből a vélemény írás, az érettségi okozta megpróbáltatások minden mást elnyomnak az emberben. De most végre lesz időm írni néhány sort. Jómagamat az emelt szintű magyar érettségire készítettétek fel. Nulla emelt szintű tudásom volt magyarból mikor odamentem, ugyan is az iskolám nem tartott fakultációt, nem segített a tételek kidolgozásában, sőt semmilyen érettségi feladatot nem volt hajlandó adni. Nem csoda hát, hogy nagyon féltem, de ez az érzés már az első órán tovaszállt. A tanárom órái elképesztően színesek és aprólékosak, az irodalmat olyan magas szinten műveli, hogy minden  mondatot élvezet hallgatni és megtanulni. Magyarázatai érthetőek de ha az embernek még is kérdése van – ne adj isten, ugyan az a kérdés háromszor is felmerül – mindig szívélyesen válaszol. A tanfolyam alatt szinte végig emelt érettségi feladatokkal foglalkoztunk és ha valaki  nem tudott részt venni az órán, e-mailben is átküldte az anyagot ami gyakran nagy segítség!  Egy szó, mint száz az irodalmat – és annak minden kis mellékágát – élmény volt tanulni nála! Nem különben a nyelvtant, ám itt felmerül bennem egy kis negatívum is. Az 50 órás mondhatni “gyorstalpaló” nem tért ki túlzottan a nyelvtani részre. Persze, ez kevésbé fontos az érettségiben, de jó lett volna, ha ezt a szárazabb anyagrészt kicsit jobban gyakoroljuk. Az idei érettségiben feltűnően sok volt a nyelvtan és talán nem ez volt az utolsó ilyen év. De mindent összevetve ajánlom a Magistert minden ismerősömnek, főként ha magyarból szeretne emelt szintű érettségit tenni, mert itt képesek csodát tenni az emberrel! Az érettségim 4-es lett, 50%-os, ami tudom nem a legjobb eredmény, de tényleg alig volt alap tudásom és számomra ez az eredmény azt tükrözi, hogy a tanár úr órái remek felkészültséget adnak! Köszönöm, hogy Önöknél tanulhattam!

  F. Evelin

 • Az emelt magyar felkészítő sokat segített nekem az írásbelivel kapcsolatban, elsősorban a gyakorlati írásbeliségnél, mert a saját iskolámban nem fektettek erre hangsúlyt, a felkészítő óráknak köszönhetően az írásbelim sokkal jobb lett, mint vártam. Hatalmas segítség volt, és köszönöm a felkészítést.

  D. Petra

 • Nagy hálával tartozom a Tanár Úrnak, aki rengeteg segítséget nyújtott a magyar emelt szintű érettségire való felkészülésemben. A gimnáziumi anyagot kiegészítve megtanultuk, sok írásbeli feladatot oldottunk meg, tanácsokat kaptunk a szóbeli tételek kidolgozásához és mindemellett őszintén mondom, hogy magas szintű műveltségre tettem szert az órákon, kreatívabb lett a gondolkodásom, ami nem csak az érettséginél hasznos. Az egyes alkalmak remek hangulatban teltek, örömmel vettem részt rajtuk. Úgy vélem, hogy minden segítséget megkaptam a felkészülésem során, aminek meg is lett az eredménye, 78%-os lett a magyar emelt szintű érettségim.

  H. Barbara

 • A fiam nagyon szeretett a tanfolyamra járni, kis létszám, interaktív, személyes odafigyelés a diákokra, nagy tudású, meggyőző tanár úr. Legtöbbet műelemzésben segített. Ha újra kezdené, egy évig járna, nem csak egy fél évig.

  E. Viktória

 • A felkészítéssel nagyon meg voltam elégedve. A sok anyag átbeszélése és ismétlése nagyban segítette az év végi jegyem bebiztosítását. Az érettségire is magabiztosabban mentem el, nem féltem attól, hogy kérdezhetnek olyat, amit nem tudok. A nyelvtani részeket is tüzetesen átvettük, amire a suliban nem igazán került sor. A hangulat mindig jó volt, így én csak ajánlani tudom ezt a tanfolyamot! 🙂 Mindent köszönök!

  T. Bettina

 • Szia! A magyar érettségin 82%-ot értem el. Köszönöm szépen a felkészítést! 🙂

  Lippai Balázs

 • Megvan az érettségi eredményem 66%-osra sikerült, ami szerintem a felkészültségemet és a tudásomat jól mutatja magyarból. Nagy segítségemre voltak a szóbelin a nálad tanultak,  köszönök mindent!

  B. Benny

 • Elnézést kérek, hogy csak most jelentkezem, de lekötött a történelmi érettségi. Jól sikerült a magyar írásbelim (75%), ezen belül is az érvelés nagyon jól sikerült! Ezúton is szeretném megköszönni tanár úr eddigi segítségét, nagyban hozzájárult az érettségi eredményességéhez!

  Sz. Máté

 • Tisztelt Tanár úr!  A szövegalkotási résznél a versek összehasonlítását választottam, végül 87%-os lett az írásbelim ( a szövegértelmezés rontotta le). Az irodalom szóbelin Karinthy Frigyes humorát, nyelvtanon a nyelvemlékeket húztam, ez a rész már 100%-os lett. Végül 91%-ra jöttem ki! Mindent köszönök, őszintén nagyon élveztem az órákat!

  S. Balázs magyar

 • Kedves Magister!  A vélemény a matek és magyar kurzusról: Már tanév közben rájöttem, hogy ha nem kezdtem volna el sem a magyar, sem a matek kurzust, akkor nem lettek volna igazán jó kilátásaim az érettségivel kapcsolatban. A tanárom a matek órák során mindent elmagyarázott, akár többször is. Utána sikeresen megértettem azt is, amit a gimiben évek alatt nem tudtam. A magyar órák során a tanár úr segített kidolgozni az érettségi tételeket vagy forrásokkal segítette az önálló tétel kidolgozást, az írásbeli íráskészséges feladataihoz eléggé kimerítő és átfogó “recepteket” adott. Az ő segítségük nélkül nem értem volna el olyan eredményt az érettségin mint, amilyet végül sikerült elérnem. Köszönöm még egyszer.

  F. Júlia matek és magyar

 • Én a magyar emelt érettségire való felkészülésben vettem igénybe az Magister Universitas képzést. A legnagyobb segítség részemről az volt, hogy a tanár Tamás személyiségének köszönhetően az órák színesebbek, érdekesebbek voltak, mindamellett a legkevésbé sem tért el a céljától, minden alkalommal a magyar emelt érettségin is szereplő feladatokat végeztünk. Az iskolám elképesztően minimális segítséget nyújtott, a 77% százalékos emelt magyar érettségimet és a 100% os szóbeli eredményemet, a képzésnek köszönhetem. Mindemelett  egy remek társaság is kialakult.:-)

  B. Zsófia magyar

 • Én nagyon szerettem az emelt magyaros órákat, a tanárom rengeteget segített, segítőkész volt  – egyénileg tanácsokkal segített és az egész csapatot is támogatta. Rengeteget gyakoroltunk, talán unásig is. 🙂 Amit én hiányoltam, az személy szerint az volt; hogy miután én már befejeztem a gimit, és nem volt egyetlen irodalom órám sem; így néhol elmaradva éreztem magam a tananyagban.

  M. András magyar

 • Minden segítséget megkaptam, amire szükségem volt, nagyon szimpatkus, felkészült, segítőkész és nagytudású volt a tanár úr! Sajnos kevés idő állt a rendelkezésemre, hiszen, több mit 24 éve nem tanultam magyarnyelvet, és az a szűk 3 hónap túl kevés volt számomra, hogy visszaidézzem a múltban tanultakat. És mivel az érettségi eredményeim csapnivalóak, ezért csak az 5-ös eredmény lett volna számomra elfogadható, ami viszont nem tűnt reális célnak. Így hát felvételi jelentkezésemet egy külföldi egyetemre adtam be, amennyiben nem sikerül, akkor marad számomra továbbra is az Önök nyújtotta lehetőség, és akkor ismét jelenkezem:) További szép nyarat kívánok Önnek!

  Sz. Krisztina magyar

 • A legtöbb segítséget a középszintű magyar oktatáson szereztem a tanárom segítségével. Teljesen új szemszögből mutatta be az irodalmat és a hozzájuk kapcsolódó filozófiát, és a korábbi nagy távolság a szépirodalmi és egyéb irodalmi művekkel megszűnt. Továbbá lehengerlő stílusú tanár, és hajlandó volt minket egyenlő értelmiségnek kezelni, vitázott velünk, rengeteg érv – ellenérv pár hagyta el a szánkat amiből rengeteget tanultam. Köszönöm a segítséget! Johs

  Johs magyar

 • Kedves Tanár Úr! A szóbeli is megvolt és az eredményeket is tudom már! 🙂 A szóbelim 100% lett, aminek nagyon örülök. Balassi Istenes verseit és a szólépeket húztam. Tehát nagyon szép témát,és szívemhez közelállót irodalomból és nyelvtanból egyaránt. Így összességében 90%-ot teljesítettem magyarból, ami az összes érettségi tárgyaimból a legjobb. Hollandból 1 ponttal csúsztam le a 90-től, ezért lett az a legjobb!:) De örülök is,hiszen magyar gyerek magyarból legyen a legjobb,nemde? 😉 Majd írok még, hogy felvettek-e ezzel az eredménnyel,ha érdekli Tanár Urat. Szép nyarat és jó pihenést!!!! (: üdv: B. Bori

  B. Bori magyar

Biológia

 • A Magister felkészítője által sikerült igazán jól felkészülnöm az érettségire, a tanáraink igazán felkészültek és mind szakmailag, mind emberileg nagyon a helyükön voltak. A biológia felkészítő egy nagyon jó alkalom volt a teljes tananyag átismétlesére, és egy-egy érdekesség, tanulása, illetve a tananyag mélyebb elmélyítésére nagyon alkalmas volt és hasznos az érettségire való felkészülés során. A biosz tanárunk nagyon kitett magáért, és egy rendkívüli embert ismerhettünk meg a személyében. A kémia felkészítő pedig fergeteges volt. Az órák rendkívűl érdekesek, izgalmasak és ami a legfőbb hasznosabbak voltak. Számomra hatalmas segítség volt a kémiai számolások módszereinek átismétkése, illetve tanulása, és enélkül nem sikerült volna jól a kémia érettségim, nagyon sokat köszönhetek a felkészítőmnek, akiben a világ egyik legérdekesebb, és legszínesebb emberét ismerhettem meg, és aki igazán felkészített az érettségire.

  S. Márton

 • Ez a második magisteres felkészítőm volt biológiából. Idén Pesten jàrtam és nagyon-nagyon jó volt! Ritka az olyan tanár, akin látszik hogy tenyleg szeret tanítani es élvezettel adja át azt a rengeteg anyagot. Tanulmányaim során kevés ilyen jó felkészítő tanárral találkoztam, mint a pesti bioszon! Az érettségim idén jól sikerült, felvételt nyertem az általam első  helyen megjelölt szakra! Ezer köszönet a színvonalas oktatásért!

  B. Natasa

 • “Sajnos” semmi kritikát nem tudok írni, mert egyszerűen számomra ez az egy év Önöknél maga volt a csoda. Mivel most harmadszorra futok neki az orvosi egyetemnek, megjártam már pár előkészítőt, magántanárt. Van tapasztalatom, hogy milyen az, ha valaki NEM alkalmas az emelt szintű érettségire való felkészítésre 🙂 Tanáraim közvetlensége, segítőkézségük, őszinte imádatuk a tanított tantárgyuk iránt egyszerűen önmagában lelkesítő, nemhogy az, ahogyan minden órájukat szívvel-lélekkel megtartották. Minden héten vártam már, hogy mehessek a felkészítőre, az ő óráikra. Mert élvezet volt és öröm. Szó szerint! Rengeteget köszönhetek Önöknek. Nemcsak a tantárgyakban való fejlődésem miatt, sőt. EMBERILEG, lelkileg, amit kaptam a két tanáromtól, pótolhatatlan. Sajnálatos módon ebben az évben nagyon komoly családi problémákkal kellett küzdenem, ezért nem egészen úgy teljesítettem az ominózus érettségi napokon, mint amilyent vártam magamtól, de ennek ellenére érzem és tudom, hogy életemben először, tényleg megtanították nekem a két tantárgyat, amiket szeretek 🙂 Még egyszer köszönöm! Egész életemre olyan élményt, tudást és tanárokat szereztem, amit és akiket nem felejtek!

  O. Edit

 • Rendkívül jó élményekkel és hasznos tudással gazdagodtam a felkészítő órák alatt. Biológiából tettem jeles emelt érettségit, köszönhetően a biológia tanáromnak, aki az alapvető követelmények megismertetésén túl rávilágított az összefüggések fontosságára is. Arra, hogy miért elengedhetetlen összekapcsolni a felhalmozott tudást, hogy miben függ össze a tankönyv 16. oldala a 116.-kal. Nélkületek nem sikerült volna ilyen jól a biosz érettségim és egészen biztosan nem jött volna össze a 436 felvételi pont. Ezúton is szeretnék gratulálni a felkészítésért! Szuperek vagytok!

  Sz. Szonja

 • Kedves Barta József Magister!
  Nagyon jól sikerült az érettségim és felvettek az általam választott szakra. Én teljesen elégedett vagyok a felkészítéssel, örültem hogy nem kellett semmiféle könyvet megvásárolni és nagyon tetszett, hogy voltak kivetített előadások és csináltunk feladatokat is.

  B. Bianka

 • Én még az idén a 11. osztályt fejeztem be és úgy tervezem, hogy őszre beiratkozom Önökhöz kémia tantárgyból is felkészítőre. A biológia nagyon tetszett, rendkívül színvonalas órák voltak, nagyon elégedett vagyok az oktatással ezért is jelentkezem a következő évben is. Ezúton is megköszönöm a tanár úrnak a biológia felkészítést, remélem kamatoztatni fogom jövőre az emelt szintű érettségin.

  D. Marcell

 • Biológiából és kémiából jártam emelt szintű csoportokba. Mindkét tantárgy óráin nagyon jól éreztem magam, rengeteg hasznos, új, eddig ismeretlen információ hangzott el a  tananyagokkal kapcsolatban, amik nagyban megkönnyítették a tanulást. Szeretnék köszönetet mondani a tanáromnak, aki kémiából és biológiából tartotta az órákat, a sok segítségért. A biológia emelt szintű érettségim sokkal jobban sikerült, mint az előző évben, így nagyobb reményekkel várom a ponthatárokat. A kémia kicsit gyengébb lett, de ezen is sikerült javítanom.  Köszönöm a segítséget, csak ajánlani tudom mindenkinek a képzést 🙂

  H. Gergely

 • Bocsánat a késői válaszért, most vettem észre ezt a levelet. Szóval én biológiából jártam emelt szinten előkészítőre, és nekem sokat segített. A Tanár Úr valóban nagyon érthetően magyarázott, szóval jó volt átismételni mindent. Az érettségiben nekem a számítási feladatok nem mentek, ezt szerintem mindenhol lehetne többet gyakorolni, de ezen kívül én maximálisan elégedett voltam a felkészítéssel és köszönöm szépen a lehetőséget! További szép napot! 🙂

  M. Simon biosz

 • Kedves Magister! Én csak jót tudok írni, biológia emelt intenzív tanfolyamra jártam egy fél évig. Nagyon élveztem az órákat, előnyös volt, hogy nem voltunk túl sokan, hanem kis csoportokban voltak az órák. Az órai dolgozatok és a próbaérettségi is meghozta a várva várt eredményt, és sikeres felvételin vagyok túl 🙂 Köszönöm a tanáromnak és a Magisternek a segítséget! További eredményes munkát kívánok! Üdv: Rab Anita

  R. Anita biosz

 • Én teljesen elégedett voltam az órákkal (biológia), mert rövid időn belül ugyan, de nagy mennyiségű anyagot tudtam elsajátítani, ami azért lényeges, mert én nem tanultam magas óraszámban ezt a tantárgyat. Az elméleti része így elég tömény volt, de nagyon tetszett a végén az a boncolós óra! Sok ilyen gyakorlatis órát javaslok még!

  Zsófia biosz

 • Biológiára jelentkeztem, és nagyon jó felkészítést kaptam profi szinten. Segített, hogy bármit kérdezhettünk az óratartónktól és megadta rá a választ, vagy anyagot is mellékelt a témáról. A heti rendszeresség is tetszett. Köszönöm a felkészítést!

  V. Réka biosz

 • Nekem a biológia óràk nagyon hasznosak voltak a tanárom, mindent nagyon jól elmagyarázott, amit az iskolai tanárnak nem sikerült.

  K. Petra biosz

 • Teljes mértékben meg voltam elégedve a magisteres felkészítéssel, fel is vettek oda, ahová akartam! Biosz intenzív felkészítőre jártam, néhány új dolgot is megtanulhattam, de jó volt gyorsan átfutni a meglévő anyagokat is! A jó felkészüléshez a csapat jó hangulata is hozzájárult 🙂  Oravecz Ágnes

  O. Ágnes biosz

 • Mind a biológiával, mind a kémiával maximálisan elégedett voltam, a tanáraim is nagyon sokat segítettek, az órák jó hangulatban teltek. Remélem, segítettem! További szép napot!

  G. Boglárka biosz és kémia

 • Kedves Magister! Én megkaptam mindent segítséget amire szükségem volt! Nagyon jó volt a tanárom, csak köszönni tudok mindent! Üdv.: Végh Emese

  V. Emese biosz

 • Tisztelt Magister Universitas! Mivel én vajdasàgi vagyok, megismertem a magyarorszàgi tananyagot, a tanìtàsi mòdszereket, az érettségi követelményt. Nagy segìtséget nyùjtottak az òràk, a rendszeres tesztek pedig folyamatos tanulàsra sarkaltak.

  G. János biosz és kémia

 • Nagyon tetszettek az emelt biosz órák, amik mindig egy kis közös ismétléssel kezdődtek. A tudásunkat még érettségik megoldásával is tudtuk ellenőrizni. Még próba szóbeli vizsgát is tartottunk!:) Amit nekem két év biológia fakultáció alatt kellett volna megtanulnom, azt itt kevesebb mint egy tanév alatt megtanultam. Azt nem mondom, hogy ezek az órák mellett nem kellett még pluszba tanulni, de ha ezt az utolsó tanévet felkészítő órák nélkül kellett volna megcsinálnom, nem hiszem, hogy felvettek volna az első helyen megjelölt Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karára (ONA). Ráadásul én nem bántam meg, hogy szombaton is reggel 10-17.15 “iskolában” volta, az órák nagyon élvezetesek voltak és a közösségi hangulat is tetszett. Mindenki sok új barátságot kötött. Üdvözlettel: Bikás Luca

  B. Luca biosz

 • “Leérettségiztem” és. engedd meg, hogy megköszönjem a BIOLÓGIA A MAGISTERREL SZUPER! 3 hónap alatt megcsináltuk, fel is vettek! Köszi még egyszer, szuper volt!

  H. Zsófi Biológia

Kémia

 • Sajnos utolsó Magisteres órám is eltelt. J Örülök, hogy, ha csak 100-100 óra erejéig is, de itt tanulhattam. 6 év után végre újra megfelelő környezetben, megfelelő, sőt kiváló társaságban, és klasszis oktatók keze alatt. Most már jöhet az érettségi.

  F. Ádám

 • Szia!
  Tudnod kell, hogy én soha nem szerettem a kémiát. Fogorvosira készülök és hát úgy voltam vele, hogy a kémiát még talán jobban el tudom viselni, mint a fizikát és bár csak jövőre felvételizem jelentkeztem a Magisterhez a Te kémia óráidra. Úgy jöttem el, hogy nem lesz semmi baj, majdcsak túléljük azt a 100 órát. Aztán ott voltam az első alkalom után és bármilyen furcsa, alig vártam a következő szombatot. Ahogy teltek a hetek észrevettem, hogy én igazából nagyon is szeretem a kémiát, csak eddig nem tudtam róla. Ez csak Neked köszönhető. A szombati órák csak úgy elrepültek és meg kell mondanom fájó szívvel vettem tőled búcsút az utolsón. Mindenkinek csak ajánlani és dicsérni tudlak. Jó órák, jó hangulat és egy jó tanár. Ennyi kell ahhoz, hogy valaki megszeresse a kémiát. 😀

  Sz. Sára

 • Kicsit megkésve, de szeretném elküldeni a véleményezésemet az emelt szintű kémia felkészítőről. Két évig koptattam a padot az emelt szintű kémia óráin. Minden héten úgy mentem haza, hogy ez volt életem leghasznosabban eltöltött három-négy-több órája. Azóta nem egy ismerősömnek ajánlottam, sőt, volt, aki a beszámolóim alapján alapján keresett meg engem, hogy hol találtam ilyen jó felkészítő kurzust/tanárt. Az órákon mindig jó volt a hangulat, néha csurrant-cseppent egy kis csoki, süti a megfáradt diákoknak, vagy épp egy olyan anekdota amin könnyesre nevettük magunkat.  Bármilyen problémával fordultam hozzá, mindig azon volt, hogy megoldást találjon rá. Még egy sikertelen érettségi után összetörve is az volt az első gondolatom, hogy ha újra próbálom, akkor csak a Magister. Bejött. Elsős vagyok a Szegedi Tudományegyetemen, azt tanulom amit mindig is szerettem volna, és amikor a többiek elsírják magukat, mert nem tudják mi az a Lewis-képlet, én csak hátradőlök és elégedetten mosolygok. Köszönöm!

  H. Dóra

 • Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem a tanárom, egy csodálatos embert, Aki remek szaktudással adta át nekünk a kémia tudományát. Minden órát örömmel vártam, és hatalmas tudással mehettem haza. Ha bármi kérdésünk volt, megkereshettük Őt, akár még privátban is. Számomra igazán nagy ajándék volt Őt és általa a kémiát is megismerni. Köszönöm!

  P. Johanna

 • Szia! Ugy nez ki hogy 415 korul lesz a pontom, es Pecsre bekerulok. Ugyhogy koszon szepen a felkeszitest a biztatast, es a munkat! 🙂

  Kiss Fanni

 • Szia! Tegnap végig velem voltál lelkileg a szóbelin! Láttam lelki szemeim előtt ahogy a tábla előtt állsz és mondod, hogy “szervest kapsz? ÉGESD EL! meg a soksok ” na és az a most important information ” szóval, összességében nekem nagyon jól sikerült a kémia! Remélem egyszer az élet során meg tudom neked hálálni valahogyan! 🙂

  V. Ágota

 • Szia! Nagyon szeretném megköszönni a segítséged. Nagyon jók voltak az órák és sokat segítettek a tippjeid, végül nem lett annyira rossz a kémia, mint ahogy először számoltam, a vége 84%. 🙂

  M. Alexandra

 • Szia! Csak azért írok, mert szeretném megköszönni megegyszer az órákat J nagyon jól éreztem magam és nagyon sokat tanultam. Ma voltam az utolsó szóbelimen ugyh már félig meddig érett vagyok JMegegyszer köszönöm és remélem (nem) találkozunk az egy éves előkészítőn:)

  K. Korinna

 • Szia! Nem megyek a holnapi orara,de azert remelem meg talalkozunk! Uuugy orulok,hogy hozzad jartam,nagyon jo volt teged megismerni! Te vagy a legviccesebb no,akit ismerek J De az is biztos, hogy nagyon jo anyuka leszel,ha arra kerul a sor. <3  koszonok mindent

  L. Ági

 • Nagyon sokat segített a felkészítés, semmiben nem szenvedtem hiányt az órák során. Ennek köszönhetően jól is sikerült az érettségim.

  K. Dominika

 • Szerintem nagyon jók voltak az órák, nem volt az a beszürkült tanóra feeling. Hangulatosan teltek az órák mégis sokat tanultunk és bármikor fordulhattunk a tanárunkhoz segítségért még akár interneten is, illetve annak is nagyon örültem, hogy a facebook csoport kapcsán folyamatosan kaptuk a friss információkat. Nagyon sokat tanultam az emelt kémián és ezáltal már sokkal könnyebben teljesítettem a középszintet is, úgyhogy nem csalódtam semmilyen formában a Magisterben, szívesen fogom ajánlani ismerőseimnek a későbbiek folyamán.

  Tóth Simon

 • Szia! Nagy örömöm miatt nézd el, hogy kesőbb írok de (nagy) részben Neked köszönhetően teljesült a vágyam! Semmelweis gyógyszerésztudományi kar Te voltál az első igazi kémiatanárom! Köszönöm!

  Sz. Dóra kémia

 • Szeretném először is megköszönni a munkádat és támogatásodat, hogy végül is sikerült, amit elterveztem: SZTE-ÁOK ( ráadásul28 pont felesleggel) azt hiszem, a szombati órákon nem csak az anyagot tudtam alaposabban megérteni és átlátni, hanem egy kis önbizalmat is szereztem az érettségihez. Szóval, tényleg szeretném még egyszer megköszönni, és a nyárra további kellemes pihenést kívánok!

  B. Damján kémia

 • Szia! Nem voltam itthon,úgyhogy csak most tudok írni:) Felvettek Szegedre gyógyszerészetire:)) Nagyon szépen köszönöm,nélküled nem sikerült volna!

  V. Borbála kémia

 • Örülök, hogy a Magister Universitas felkészítő iskoláját választottam. Az órák nagyon interaktívak és érdekesek voltak, emelt kémián előadásokat tartottunk és hallgattunk meg, ami nagyon sokat segített az anyag megértésében és megtanulásában. Szintén kémián rengeteg számolási feladatott oldottunk meg együtt és mint házi feladat (ami az érettségi feladatsor fele). Nekem mindig a számolással voltak problémáim kémián, a felkészítő előtt a bonyolult összetett feladatokat el se tudtam kezdeni. Az érettségin ezeknek a megoldása már nem okozott akkora problémát.

  Cs. Borbála kémia

 • Kedves Magister Universitas, Én idén mint tizenegyedikes tanuló vettem részt az előkészítő órákon és nagyon-nagyon sok mindennel gazdagodtam. Egy olyan komplex,egész,szilárd,érthető képet kaptam a kémiáról amiről álmodni se mertem volna.Egészen új alapokra helyezted a kémia tanulási módszereimet.Nem csak az anyagot tanultam meg ,hanem egy új fajta gondolkodásmódot, gyakorlatilag elkezdtem felfedezni a kémia ,,nyelvét”.:) Most olyan alapokkal kezdem a 12.-et ahogyan sokan szeretnék.Olyan mintha lenne egy nagy szekrényem,amiben minden a helyén van és csak a kis fiókokat kellene apró részletekkel,tartalommal megtöltenem. Nagyon szépen köszönöm a felkészítést!

  Sz. Lili kémia

 • Szerencsésnek mondhatom magamat, hogy anyukám tanácsát megfogadva jelentkeztem előkészítőre és így a Magister által ajánlott tanár kémia óráin találtam magam. Nagyon megfogott  a tanár őszintesége, segítőkészsége, jó humora és persze a vicces sztorijai amik mindig feldobták a nem mindig jó hangulatomat. Hihetetlen szakmai tudásával a legokosabb emberek közé tartozik akiket csak ismerek. Remélem, hogy az egyetem elvégzése után majd én is hasonlóan képzett hozzáértője leszek a kémiának! Külön nagyon tetszett az órákon az, hogy egy csomó olyan információt is megosztott velünk, ami nem elvárás még emelt szinten sem viszont nagyon érdekes. Sokat tanultam az együtt megoldott számtalan példából és elméletből és ezeknek hála felvettek az egyetemre! Nagyon köszönöm a segítséget!  Tatai Dorka

  T. Dorka kémia

 • Örülök, hogy a Magister Universitas felkészítő iskoláját választottam. Az órák nagyon interaktívak és érdekesek voltak, emelt kémián előadásokat tartottunk és hallgattunk meg, ami nagyon sokat segített az anyag megértésében és megtanulásában. Szintén kémián rengeteg számolási feladatott oldottunk meg együtt és mint házi feladat (ami az érettségi feladatsor fele). Nekem mindig a számolással voltak problémáim kémián, a felkészítő előtt a bonyolult összetett feladatokat el se tudtam kezdeni. Az érettségin ezeknek a megoldása már nem okozott akkora problémát.

  G. Nándi kémia

 • Nem szeretném feleslegesen a szavakat szaporítnai. Én húsz év után ültem ismét iskolapadba munka mellet, azzal a céllal, hogy állatorvosi egyetemere jelentkezhessek. Ide emelt kémia és emelt biosz szükséges. Az elmúlt 1,5 év alatt sikerült a tanárom segítségével és önzetlenségével kémiából 76 pontos eredményt elérni. Jelenleg 424 pont jött össze. Ehhez 3 dolog volt szükséges rendszeresen részt kellett venni az órákon, készülni minden alkalomra és kérdezni még ha hülyeség is. Ja meg csoki. Ezúton is csak hálálkodni tudok.

  B. Attila kémia

 • Tisztelt Magister! Szeretném megköszönni a felkészítést kémia tantárgyból es még jobban szeretném megköszönni kiváló tanáromnak! Sokat számoltunk bonyolult példákkal,így erettsegin a nehez számolás feladatoktól se ilyedtem meg ! A számolásos példák alatt észrevétlenül a fejünkben verte az elméletet is. A szobeli erettsegihez nagyon jo vázlatokat adott,amit előtte at is beszéltünk, igy könnyen es sikeresen tudtam felkészülni a szobelire is.

  N. Mihály kémia

 • …nekem már most hiányoznak az előkészítők:D K. Tündi

  K. Tündi kémia

 • A nagy tanulás közepette nem is köszöntem meg neked a segítséget és az odaadást, amit kaptunk tőled órán, így most szeretném megköszönni! Nagyban hozzájárultál ahhoz, hogy megszeressem a kémiát, ezért is hálás vagyok. Az érettségiről úgy gondolom szerencsére az idei nem volt nehéz, csak úgy látszik a koncentrációmmal volt baj, mert 2 helyen is elszámoltam, remélem a szóbelin lesz lehetőségem javítani… Turai Peti

  Peti kémia

 • Bár a továbbtanulásom iránya még mindig nem tökéletesen tisztázott, az már több, mint valószínű, hogy idén nem érettségizem kémiából, így a felkészítőn sem veszek részt többet. Ezt abból a szempontból sajnálom, hogy élveztem az órákat, még így is, hogy nem álltam a helyzet magaslatán kémiából. 🙂 Örülök, hogy megismertelek, sok sikert kívánok Neked a doktorihoz és az oktatáshoz, diáktársaimnak pedig az érettségihez és felsőfokú tanulmányaikhoz! Minden jót, Szabó Gergely (Gergő)

  Gergő kémia

 • Szia!  Kriszti vagyok a szombati csoportból. Sajnos időközben megváltoztak a terveim, és úgy döntöttem hogy nem érettségizem emelt szinten kémiából. Nagyon élveztem az óráidat, hasznosak voltak és hiányozni fognak. Sok sikert kívánok a továbbiakhoz.:D

  Kriszti kémia

Angol

 • Az elmúlt tanév mindkét félévében jártam az emelt angol felkészítőre. Mivel az én iskolámban nem volt megfelelő az érettségire való felkészítés, ezért jelentkeztem a Magisterbe. A szombati órák nélkül biztos, hogy nem tudtam volna sikeres érettségit tenni. Érettségim eredménye jeles lett, amiért nagyon hálás vagyok. Az órák mindig jó hangulatban teltek, egyenlő arányban jutott idő az írásbeli és a szóbeli felkészülésre is. Minden alkalommal kaptunk gyakorló házi feladatokat, amiket a következő órára tanárunk kijavított, ezzel is segítve fejlődésünket. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Magistert.

  H. Hajnalka

 • A képzésen való részvétel után sikeres érettségi vizsgát tettem angolból. Ezúton is szeretném megköszönni az iskolának és felkészítő tanáromnak! Én felnőttkènt, munka mellett próbáltam elsajátítani az angol nyelvet, ezt felkészítő tanárom mindig figyelembevette és türelmesen segített. 3 éve kezdtem az angol nyelvet tanulni, de számomra ez a tanfolyam volt a leghasznosabb! Maximálisan meg vagyok elégedve az órákkal.

  Zs. Gyula

 • A felkészítő órák segítettek abban, hogy több önbizalmam legyen az angol nyelv használatát illetően. Az órákon mindig figyelembe vette a felkészítő tanárnő a csoport igényeit, kívánságait is. Arra fordítottunk több időt, amire a csoportnak igénye volt (társalgás, szóbelire való felkészülés). Mindemellett jutott idő az alapvető nyelvtanok áttekintésére illetve az érettségi feladatok gyakorlására is. Teljes mértékben elégedett vagyok azzal a felkészítéssel, amit az órákon kaptam.

  Zs. Noémi

 • Elégedett vagyok a képzéssel,csak így tovább! Izgatottan várjuk a pontszámokat.

  S. Bence

 • Rengeteget segített a tanfolyam, hála az eredményei sem maradtak el. Összességében pozitív a kép a tanárnővel kapcsolatban, nálam ő abszolút 5-ös és ezt meg is érdemli. Pontos, felkészült, nagyon emberbarát és szellemes amiért személy szerint nálam elvitte a külön díjat.

  S. Márk

 • Én emelt angol szakra jártam Önökhöz szombat reggelente, Zsombori Krisztina csoportjába. A tanarno annak ellenére, hogy milyen fiatal, de a valaha volt legprofibb angol tanárom volt ezalatt az egy év alatt. Precíz, figyelmes, lelkes es az óráink mindig izgalmasan teltek. Szórakoztatóvá tette az angol nyelvtanulast az egész csoport szamara, pedig ez szombat reggel igen nagy kihívást jelenthetett volna neki. Nagyon halas vagyok Krisztinanak, mert az emelt angol erettsegim igen jól sikerult, továbbá a Magisternek is, hogy ilyen lehetoseget biztositottak nekünk.

  Szabó Nikolett

 • Maga a tanfolyam kiváló volt! Igaz akadtak gondok az elején és számomra az is furcsa volt hogy bejárhattak a másik napról is a diákok, de összeségében nagyszerű órák voltak, pedig én nem szoktam élvezni a tanulást, de a tanárunk, fantasztikus volt! Annyira jó átéléssel és egyszerű trükkökkel adta át a tudást amit tudott hogy azt tanítani kéne!
  Köszönöm! 🙂

  K. Veronika

 • Összességében elégedett voltam a felkészítő órákkal. Hála a tanáromnak, az emelt angolon elvárásaim felett teljesítettem 🙂 Köszönettel, H. Szabina

  H. Szabina

 • Remekül éreztem magam az órákon. Emelt szinten tanulhattam a magyar és az angol nyelvet is! Az órák nem csak hangulatban, de tudásban is remekeltek, élvezhető létszám, kedves, odafigyelő, szakmájukat jól értő tanárok! Csupa pozitívumot tudok elmondani! Külön köszönet a két tanáromnak!

  Nagy Nóra

 • Én teljesen megvoltam elégedve a tanár úr munkájával.

  Cs. Liza

 • Elégedett vagyok az oktatással. A tanárom mindent megtett, hogy a maximumot hozza ki a tanulókból, nagyon jól tanít és emberséges.

  G. Krisztina

 • Részt vettem az angol emelt szintre felkészítőn idén tavasszal. Elégedettségemet és hálámat fejezném ki a tanárom munkájának hatékonyságáról. 25 év után sikerült az órái által olyan szintre emelni tudásomat hogy 4-re sikerült vizsgáznom(25 éve érettségiztem).Ha tehetem a jövőben melegen ajánlgatom az Általa tartott felkészítőt,tanítási módszere és lelkiismeretes fáradhatatlan hozzáállása nem mindennapi! További jó munkát önöknek!!!

  Gy. Csilla

 • Tisztelt Magister! Nagyon sokat segitett a tanfolyam, hiszen, ha nincs, nem tudtam volna idot szakitani az osszefoglalasra. Azt hiszem, nem lehet semmi okom a panaszra.

  N. Botond

 • Kedves Magister Universitas! Én magyar és angol előkészítőre jártam. Mind két előkészítő nagyon hasznos volt számomra és sokat segítettek az érettségire való felkészülésemben. Az alkalmak során, még jobban a szívemhez nőttek ezek a tantárgyak és a tanárok is nagyon jók voltak. Nekem a szervezéssel sem volt problémám. Minden jót!

  Sz. Rita magyar és angol

 • Üdv! Én abszolút megvoltam elégedve a tanárom által nyújtott felkészítéssel, köszönöm szépen! Vlajku Fruzsina

  V. Fruzsina angol

 • Kedves Magister Universitas! A felkeszites teljeskoru volt szamomra, a tanarunk mindvegig abszolut felkeszult volt, es elvezheto orakat tartott, amik nagyban segitettek mind a nyelvvizsgam, mind az erettsegi megszerzeset. En teljesen meg voltam elegedve.  Tovabbi szep napot! Motuz Mercedes

  M. Mercédesz angol

Helyszíneink


 • Készülj fel az ELTE Apáczai Gimnáziumban!

 • Várunk a Debreceni Egyetem Márton Áron Kollégiumában!

 • Tanulj velünk a Szegedi Egyetem Herman Ottó Kollégiumában!