Érettségi felkészítő tanárok - biztosíték a minőségre

A Magister Universitas egy olyan szigorú tanár felvételi-rendszert (írásbeli felvételi és próbatanítás) dolgozott ki, amely által garantáltan a legjobb tanárokat tudjuk kiválogatni, akik érthetően, hatékonyan, a Te nyelveden segítenek a tanulásban! Fontosnak tartjuk, hogy az érettségi felkészítő tanáraink a legmagasabb követelményeknek feleljenek meg! A tanfolyamok során a felkészítő tanárainknak nem csak a szaktudás tekintetében kell magas szinten teljesíteniük, hanem rendkívüli pedagógiai érzékkel is kell, hogy rendelkezzenek.
érettségi felkészítő tanár101

Miért érdemes minket választanod?

Érdekes, érthető előadások

Érettségi felkészítő tanáraink jól érthető, szemléletes és érdekes előadásokat tartanak, amelyek rendszerezik, világos összefüggésekbe helyezik az érettségi követelményeket.

Gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt

Az oktatási rendszerünk és az érettségi felkészítő tanárok segítségével biztos feladat megoldási rutinod lesz, aminek köszönhetően magabiztosan fogod tudni megoldani az érettségi feladatokat.

Maximálisan kidolgozott tételek

Az érettségi anyagok esetében nem csak az írásbeli, hanem a szóbeli témaköröket is kidolgozva kapod meg érettségi felkészítő tanárainktól.

DIÁKJAINKAT KIEMELKEDŐ ARÁNYBAN VESZIK FEL AZ ELSŐ HELYEN MEGJELÖLT EGYETEMI SZAKRA, ÁLLAMI FINANSZÍROZÁSÚ HELYRE.

 • "Én nagyon elégedett voltam az óráiddal, nem túlzás, ha azt mondom, hogy az egyik legjobb érettségi felkészítő tanár tanított töriből, szóval szeretnék megköszönni mindent :) és mindenkinek ajánlom a MAGISTERT, mert megéri. Sosem voltam 5-ös töriből, és a jegyzetek segítségével, amit az óráidon írtam, simán meglett az 5-ös töri érettségi :)"

  Judit

 • „Nagyon nagy segítség volt számomra az előkészítő! Nagyon jó volt az, hogy mindent átvettünk, a gyakorló feladatok pedig nagyon jól voltak összeállítva. Külön kitérnék az oktatónkra, aki egy nagyon kedves és korrekt ember, ha valamit nem tudtunk, nem kaptunk szidást, hanem segítséget és biztatást"

  H. Karin

 • "Nagyszerű volt ez a felkészítő nemcsak, mert a legjobb tanárhoz kerültünk, hanem mert itt nagyszerű barátságok születtek. Eközben mindenki sikeresen leérettségizett. Jobbat nem is kivanhattam volna!
  Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

  Nagy Bence

ÉRDEKELNEK A TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

Ismerd meg online érettségi felkészítő tanárainkat

érettségi felkészítő tanár17

Proksza Ágnes

Emelt magyar
"A tanárnőnk Proksza Ágnes egy nagyon felkészült, nagyon segítőkész, " tanulóbarát" ember. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Magistert.
Köszönöm a felkészítést! Hatalmas segítség volt!"

„Eszméletlenül sokat köszönhetek a Tanárnőnek. Kiváltképp, hogy ilyen helyzetben is maximális erőbedobással és lelkesedéssel tanította a csoportot.”

„Proksza Ági készített fel az emelt szintű vizsgára, es nem tudok elég hálás lenni neki. Egy kiváló tanár és ember, örülök hogy megismertem.”

„Az érettségi felkészítő tanár nélkül nem tudom, hogyan tudtam volna ilyen magabiztosan megírni az írásbelit. Nagyon sokat köszönhetek a tanárnőnek!”

Kovács János

Emelt matek
„Fantasztikus órák voltak, fantasztikus tanárral! A 3 órák csak úgy elröppentek. Imádtam!”

„Nekem nagyon sokat segített! Magamtól biztos nem ültem le volna ilyen rendszeresen tanulni. Az külön jó volt, hogy egy-egy sűrűbben előforduló feladattípust többet gyakoroltunk. Teljesen meg vagyok elégedve! Üdv. egy külhoni diák :)”

„Imádtam az órákat, a tanár tökéletesen leadta az anyagot! Ennek köszönhetem az emelt matematika érettségimet!”
érettségi felkészítő tanár9

Barta József

Emelt töri
"Legjobb választás volt töriből. ilyen érettségi felkészítő tanárt minden suliba!"

"Köszönöm a Tanár úr segítőkészségét, kedvességét, diákcentrikusságát! Sok sok hasonló tanárra lenne manapság szükség!"

"Nagyon nagyon volt ez a tanfolyam. Tökéletesen felkészített az érettségire. A Tanár Úr érdekesen és érthetően mondott el mindent." 

"Nagyon nagy segítség volt a felkészülésben, biztos hogy mindenkinek ajánlani fogom!
Hihetetlen volt látni, hogy a tanár úr nemcsak hogy jól tanította a történelmet, de látszott rajta, hogy az elsődleges célja, hogy a diákok mindent megértsenek. Én még sose láttam Barta Józsefhez hasonlót tanárt. Tényleg az a célja, hogy jól sikerüljön az érettségink."
érettségi felkészítő tanár4

Nyerges Zoltán

Emelt fizika
"A Nyerges Zoli a világ egyik legjobb fizika tanára."

"Nagyon örültem, hogy részt vehettem és hogy rátaláltam erre az oldalra. Szerintem nagyon jó lenne, ha minél több diák tudna erről a lehetőségről, mert tényleg csak pozitív véleményem van a érettségi felkészítő tanárról és magáról a felkészítőről. Én már ajánlottam is az iskolánkban, hogy érdemes jelentkezni bármelyik felkészítőre.
Nagyszerű volt az felkészítő, sokat segített, hogy mindent az alapjaitól beszéltünk át, nem egyből a közepébe csapva, ahogyan a középiskolai tanárok teszik jobbára." 

"A tanár Úr (Nyerges Zoli) hihetetlen jókedve és humora tette igazán izgalmassá és tanulhatóvá az órákat."

Bene Roland

Emelt biosz
"Én októberben nulláról kezdtem a tanulást 2 gyerek és munka mellett. Az érettségi eredmény 59 pont lett."

"Nekem 18 év után nagy élmény volt az előkészítő. A biológia tanár eszméletlen mennyiségű tudással rendelkezik, néha nekem gyors volt, de nagy segítséget jelentett, hogy vissza lehetett nézni a videókat. A családom is biológiát nézett :)"

"Zseniálisan felépített anyagokat kaptunk, amit az oktatónk szuper személyiségével és szakértelmével érdekessé is tett. Csak ajánlani tudom."

Zombori Martin

Emelt kémia
"Az érettségi felkészítő tanárunk lelkiismeretes, lelkes, figyelmes, szinte már megható volt, amilyen odaadóan végezte a munkáját. A kemény munka mellett még meg is tudott minket nevettetni."

"Szuper tananyag, érthető magyarázat. Felbecsülhetetlen értékű az a tudás amit ő általa elsajátítottam. Biztos vagyok benne, hogy nélküle nem lett volna 83 pontos kémiám."

"Nagyon elégedett voltam az órákkal, az ott elhangzottakkal. Mind a számolás, mind az elmélet tananyag tökéletes! Nagyon sokat köszönhetek neki az emelt érettségim eredményének tekintetében! Csakis ajánlani tudom mindenkinek Martint, illetve az egész Magisteres csapatot."

Presér Ágnes

Közép magyar
"A tanárunk (Ágnes) nagyon felkészült volt, mindig segített mindenben, és az egyéni feladatoknál is pontos kiértékelést és segítségeket adott, ami hozzájárult a sikeres emelt magyar érettségimhez, nélküle nem sikerült volna."

„Nagyon hasznos volt minden segítség, nagyon köszönöm!”

„Ágnes tanárnő nagyszerű ember! Tele szeretettel, tudással és emberséggel és végtelenül nagy humorral! Nagyon pozitív, hogy partnerként kezelt és bármikor segítséget adott! Fantasztikus és elkepesztő ember! Igazi csoda!!"
érettségi felkészítő tanár11

Kovács János

Közép matek
"Kettesről ötösre javítani azért ez a Tanárúrnak is köszönhető!"

"Nagyon köszönöm az átlátható és jól felépített órákat Jánosnak! Gimis éveim során ő volt a legjobb matektanárom, és sok értetlenségre választ adott nekem magyarázatai által!:)"

"Kovacs Janos szemelyeben az egyik legjobb matek tanart talaljuk. Kivaloan prezental, erthetoen, egyszeruen magyaraz! Kivalo tanar, kivalo tanfolyam. Koszonom, hogy resztvehettem benne!"

"Érthetően átvettük mindegyik feladattípust, illetve ahol vol a feladatnak másik megoldása azt is átbeszéltük. Én így a felkészítővel 90%-os közép szintű matematika érettségit írtam."
érettségi felkészítő tanár2

Bárány Balázs

Közép történelem
"Nagyon hasznosak voltak az órák és kedves volt az érettségi felkészítő tanárunk is! Az órai felkészítés mellett egyénileg is foglalkozott velünk (pl. kijavította az esszéket), ami pedig óriási segítség volt. A Magisternek hála 90 százalékos érettségit írtam töriből."

"A Tanárúr egyszerűen szuper!
Életem legjobb tanárait ismerhettem meg a Magiszternél! Tisztán érthetően magyaráznak és még az a téma is érdekelté vált számomra ami egyébként nem érdekelt azelőtt . Köszönök mindet." 

"Rengeteget segített nekem a Magister, nagyon hálás vagyok az érettségi felkészítő tanáromnak. Az órák tartalmasak, de élvezetesek voltak, bármikor lehetett számítani a Tanár úr segítségére is. Köszönöm!"
érettségi felkészítő tanár3

Zsombori Krisztina

Emelt angol
"Nagyon hálás vagyok Krisztinek az egész éves munkájáért! Nagyon nagyon türelmes és segítőkész volt velünk, soha nem éreztem magam rosszul az óráin, mertem kérdezni és mindig tudott nekem, nekünk segíteni! Az órák menete is tökéletesen volt felépítve, megmondta, jog honnan hova fogunk eljutni és pontosan így lett. Minden hibátlanul működött nála."

"Imádtam a tanárnőmet, nagyon aranyos és kedves volt, hihetetlen jó hangulatot teremtett, barátságos légkört alakított ki közöttünk. Életemben először végre élveztem az angol tanulást és vártam, hogy a következő héten milyen új dolgokat tanulhatok meg."
Érettségi felkészítő tanáraink mindegyike hivatásként tekint a tanításra. Az oktatási normáinknak megfelelő összes érettségi felkészítő tanár hitvallásának tekinti diákok lelkiismeretes felkészítését, hogy a tanulók a segítségükkel közelebb kerülhessenek álmaik megvalósításához. Az érettségi felkészítő tanárok igyekeznek minden óra tananyagát érdekessé tenni, hogy a felkészítésben résztvevőknek könnyebb legyen az információt befogadni. A felkészítést elvégzett hallgatóink 90%-át az első helyen megjelölt felsőoktatási intézménybe nyertek felvételt, ez alátámasztja az érettségi felkészítő tanárok szakmai felkészültségét.
closepencilphoneenvelopequote-leftpaper-planecommentingmenuchevron-down