Érettségi felkészítő tanárok - biztosíték a minőségre

A Magister Universitas egy olyan szigorú tanár felvételi-rendszert (írásbeli felvételi és próbatanítás) dolgozott ki, amely által garantáltan a legjobb tanárokat tudjuk kiválogatni, akik érthetően, hatékonyan, a Te nyelveden segítenek a tanulásban! Fontosnak tartjuk, hogy az érettségi felkészítő tanáraink a legmagasabb követelményeknek feleljenek meg! A tanfolyamok során a felkészítő tanárainknak nem csak a szaktudás tekintetében kell magas szinten teljesíteniük, hanem rendkívüli pedagógiai érzékkel is kell, hogy rendelkezzenek.
érettségi felkészítő tanár101

Miért érdemes minket választanod?

Érdekes, érthető előadások

Érettségi felkészítő tanáraink jól érthető, szemléletes és érdekes előadásokat tartanak, amelyek rendszerezik, világos összefüggésekbe helyezik az érettségi követelményeket.

Gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt

Az oktatási rendszerünk és az érettségi felkészítő tanárok segítségével biztos feladat megoldási rutinod lesz, aminek köszönhetően magabiztosan fogod tudni megoldani az érettségi feladatokat.

Maximálisan kidolgozott tételek

Az érettségi anyagok esetében nem csak az írásbeli, hanem a szóbeli témaköröket is kidolgozva kapod meg érettségi felkészítő tanárainktól.

DIÁKJAINKAT KIEMELKEDŐ ARÁNYBAN VESZIK FEL AZ ELSŐ HELYEN MEGJELÖLT EGYETEMI SZAKRA, ÁLLAMI FINANSZÍROZÁSÚ HELYRE.

 • "Én nagyon elégedett voltam az óráiddal, nem túlzás, ha azt mondom, hogy az egyik legjobb érettségi felkészítő tanár tanított töriből, szóval szeretnék megköszönni mindent :) és mindenkinek ajánlom a MAGISTERT, mert megéri. Sosem voltam 5-ös töriből, és a jegyzetek segítségével, amit az óráidon írtam, simán meglett az 5-ös töri érettségi :)"

  Judit

 • „Nagyon nagy segítség volt számomra az előkészítő! Nagyon jó volt az, hogy mindent átvettünk, a gyakorló feladatok pedig nagyon jól voltak összeállítva. Külön kitérnék az oktatónkra, aki egy nagyon kedves és korrekt ember, ha valamit nem tudtunk, nem kaptunk szidást, hanem segítséget és biztatást"

  H. Karin

 • "Nagyszerű volt ez a felkészítő nemcsak, mert a legjobb tanárhoz kerültünk, hanem mert itt nagyszerű barátságok születtek. Eközben mindenki sikeresen leérettségizett. Jobbat nem is kivanhattam volna!
  Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

  Nagy Bence

ÉRDEKELNEK A TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

Ismerd meg online érettségi felkészítő tanárainkat

Proksza Ágnes

Emelt magyar
Nagyon nagyon sokat segített, egyedül soha nem tudtam volna felkészülni, a tanárnő egy angyal volt és nagyon előnyös volt az hogy ha nem értem rá megnézhettem az órát később.

Csak pár alkalommal tudtam élőben is bekapcsolódni az órákba, de visszanézve és hallgatva is nagyon sokat segített, hogy átismételjem a 4 én tananyagát és bővítsem a tudásomat. A gyors tempó ellenére érthetően és elég részletesen adták le az anyagot. Sok trükköt és taktikát tanultam, melyeket az érettségi napján is tudtam alkalmazni és hozzájárult ahhoz, hogy 90% emelt érettségit írhassak. Továbbá egy kellemes és élvezhető óra keretei között olyan tudásra tettem szert, amelyet a jövőben is tudok kamatoztatni. Ha tehetném minden leendő érettségiző diáknak ajánlanám ezt a kurzust, aki úgy érzi, hogy az iskolában nem kapta meg a kellő felkészítést az érettségire.

Kovács János

Emelt matek
„Fantasztikus órák voltak, fantasztikus tanárral! A 3 órák csak úgy elröppentek. Imádtam!”

„Nekem nagyon sokat segített! Magamtól biztos nem ültem le volna ilyen rendszeresen tanulni. Az külön jó volt, hogy egy-egy sűrűbben előforduló feladattípust többet gyakoroltunk. Teljesen meg vagyok elégedve! Üdv. egy külhoni diák :)”

„Imádtam az órákat, a tanár tökéletesen leadta az anyagot! Ennek köszönhetem az emelt matematika érettségimet!”
érettségi felkészítő tanár9

Barta József

Emelt töri
"Legjobb választás volt töriből. ilyen érettségi felkészítő tanárt minden suliba!"

"Köszönöm a Tanár úr segítőkészségét, kedvességét, diákcentrikusságát! Sok sok hasonló tanárra lenne manapság szükség!"

"Nagyon nagyon volt ez a tanfolyam. Tökéletesen felkészített az érettségire. A Tanár Úr érdekesen és érthetően mondott el mindent." 

"Nagyon nagy segítség volt a felkészülésben, biztos hogy mindenkinek ajánlani fogom!
Hihetetlen volt látni, hogy a tanár úr nemcsak hogy jól tanította a történelmet, de látszott rajta, hogy az elsődleges célja, hogy a diákok mindent megértsenek. Én még sose láttam Barta Józsefhez hasonlót tanárt. Tényleg az a célja, hogy jól sikerüljön az érettségink."
érettségi felkészítő tanár4

Nyerges Zoltán

Emelt fizika
"A Nyerges Zoli a világ egyik legjobb fizika tanára."

"Nagyon örültem, hogy részt vehettem és hogy rátaláltam erre az oldalra. Szerintem nagyon jó lenne, ha minél több diák tudna erről a lehetőségről, mert tényleg csak pozitív véleményem van a érettségi felkészítő tanárról és magáról a felkészítőről. Én már ajánlottam is az iskolánkban, hogy érdemes jelentkezni bármelyik felkészítőre.
Nagyszerű volt az felkészítő, sokat segített, hogy mindent az alapjaitól beszéltünk át, nem egyből a közepébe csapva, ahogyan a középiskolai tanárok teszik jobbára." 

"A tanár Úr (Nyerges Zoli) hihetetlen jókedve és humora tette igazán izgalmassá és tanulhatóvá az órákat."

Krakomperger Zsolt

Emelt biosz
"Eszméletlenül jól adta át a tanárunk az anyagot. Logikusan, csak a lényeget. Maximálisan meg voltam elégedve, nagyon szépen köszönöm!"

"Nagyon nagyon sokat segített. Köszönöm a felkészítést :))"

"Nagyon meg voltam elégedve mindennel :)"

Palya Tamás

Emelt kémia
"Elképesztően hálás vagyok, azért a szemléletmódért, amelyet a tanáromtól kaptam. Iskolai tanulmányaimból emlékeztem erre-arra, nagyjából megvolt az anyag, de nem tudtam összekötni és csak azt mondták nekem, hogy be kell magolni. "

"Nagyon örülök hogy ezt választottam, és óriási segítség volt a felkészülésben, köszönöm szépen!"

"Nagyon tetszett, hogy ilyen nagy tudású tanárom volt, mert így tényleg hiteles volt az óra! "

Presér Ágnes

Közép magyar
"A tanárunk (Ágnes) nagyon felkészült volt, mindig segített mindenben, és az egyéni feladatoknál is pontos kiértékelést és segítségeket adott, ami hozzájárult a sikeres emelt magyar érettségimhez, nélküle nem sikerült volna."

„Nagyon hasznos volt minden segítség, nagyon köszönöm!”

„Ágnes tanárnő nagyszerű ember! Tele szeretettel, tudással és emberséggel és végtelenül nagy humorral! Nagyon pozitív, hogy partnerként kezelt és bármikor segítséget adott! Fantasztikus és elkepesztő ember! Igazi csoda!!"
érettségi felkészítő tanár11

Kovács János

Közép matek
"Kettesről ötösre javítani azért ez a Tanárúrnak is köszönhető!"

"Nagyon köszönöm az átlátható és jól felépített órákat Jánosnak! Gimis éveim során ő volt a legjobb matektanárom, és sok értetlenségre választ adott nekem magyarázatai által!:)"

"Kovacs Janos szemelyeben az egyik legjobb matek tanart talaljuk. Kivaloan prezental, erthetoen, egyszeruen magyaraz! Kivalo tanar, kivalo tanfolyam. Koszonom, hogy resztvehettem benne!"

"Érthetően átvettük mindegyik feladattípust, illetve ahol vol a feladatnak másik megoldása azt is átbeszéltük. Én így a felkészítővel 90%-os közép szintű matematika érettségit írtam."

Gaál György

Közép történelem
"Nagyon hasznosak voltak az órák és kedves volt az érettségi felkészítő tanárunk is! Az órai felkészítés mellett egyénileg is foglalkozott velünk (pl. kijavította az esszéket), ami pedig óriási segítség volt. A Magisternek hála 90 százalékos érettségit írtam töriből."

"A Tanárúr egyszerűen szuper!
Életem legjobb tanárait ismerhettem meg a Magiszternél! Tisztán érthetően magyaráznak és még az a téma is érdekelté vált számomra ami egyébként nem érdekelt azelőtt . Köszönök mindet." 

"Rengeteget segített nekem a Magister, nagyon hálás vagyok az érettségi felkészítő tanáromnak. Az órák tartalmasak, de élvezetesek voltak, bármikor lehetett számítani a Tanár úr segítségére is. Köszönöm!"

Zsombori Krisztina

Emelt angol
"Nagyon hálás vagyok Krisztinek az egész éves munkájáért! Nagyon nagyon türelmes és segítőkész volt velünk, soha nem éreztem magam rosszul az óráin, mertem kérdezni és mindig tudott nekem, nekünk segíteni! Az órák menete is tökéletesen volt felépítve, megmondta, jog honnan hova fogunk eljutni és pontosan így lett. Minden hibátlanul működött nála."

"Imádtam a tanárnőmet, nagyon aranyos és kedves volt, hihetetlen jó hangulatot teremtett, barátságos légkört alakított ki közöttünk. Életemben először végre élveztem az angol tanulást és vártam, hogy a következő héten milyen új dolgokat tanulhatok meg."
Érettségi felkészítő tanáraink mindegyike hivatásként tekint a tanításra. Az oktatási normáinknak megfelelő összes érettségi felkészítő tanár hitvallásának tekinti diákok lelkiismeretes felkészítését, hogy a tanulók a segítségükkel közelebb kerülhessenek álmaik megvalósításához. Az érettségi felkészítő tanárok igyekeznek minden óra tananyagát érdekessé tenni, hogy a felkészítésben résztvevőknek könnyebb legyen az információt befogadni. A felkészítést elvégzett hallgatóink 90%-át az első helyen megjelölt felsőoktatási intézménybe nyertek felvételt, ez alátámasztja az érettségi felkészítő tanárok szakmai felkészültségét.
closepencilphoneenvelopequote-leftpaper-planecommentingmenuchevron-down