• MATEK ÉRETTSÉGI FELKÉSZÍTŐ?

    MI SEGÍTÜNK! ;)

    A matek érettségi felkészítő tanfolyam a
    Magister Universitasnál segít felkészülni a
    matematika érettségire!
    JELENTKEZZ FELKÉSZÍTŐNKRE!
Az 50 tanórás intenzív matek érettségi felkészítő február 5-én kezdődik.

1

Összefüggések és tételek

A foglalkozások elején az adott témakör legfontosabb definícióit, összefüggéseit, tételeit és azok közvetlen alkalmazását beszéljük át

2

Érettségi feladatok megoldása

Majd a tanárral közösen megoldott mintafeladatok következnek, amelyekkel el lehet sajátítani és be lehet gyakorolni a szükséges ismereteket.
matek érettségi felkészítő

3

Önálló feladatmegoldás

Minden témakörhöz az összes korábbi érettségi feladat össze van gyűjtve. Természetesen tanári segítségre ilyenkor is lehet számítani. A feladatlapok logikus felépítésűek, fokozatosan nehezedők és naprakészek, tartalmazzák már az előző évi érettségi feladatokat is.

A könnyebb témakörökre 1 alkalom, a nehezebb témakörökre 2-3 alkalom van szánva, így a nehezebb témaköröket is jól be lehet gyakorolni. Természetesen ezeket minden alkalom elején leellenőrizzük, átbeszéljük.
JELENTKEZZ TANFOLYAMUNKRA MOST
matek érettségi felkészítő tanfolyam
"Az matek érettségi felkészítő segített a régen tanult már-már elfelejtett anyagok ismétlésében, egy átlátható képet adott az érettségi követelményekről. És ez hozzájárult, hogy az első helyen bejelölt egyetemre vegyenek fel, a BME-re, környezetmérnöki szakon. Segítségét a felkészülésben nagyon szépen köszönöm!"
T. Tibor
TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

Matemtaikából két szint közül választhatsz az igényeidnek, terveidnek megfelelően.

matematika érettségi felkészítő tanfolyam

Közép matek

Tematikusan feldolgozzuk az aktuális érettségi követelményeket az alapoktól kezdve. Érettségi példafeladatokat gyakorlunk, áttekintjük a megoldási módszereket. Fontos számunkra a kompetencia alapú szöveges feladatok megoldási készségének fejlesztése. Az írásbeli érettségihez használható négyjegyű függvénytáblázat gyors és praktikus használatát is gyakoroljuk. Ne aggódj, ha sok a bepótolni valód, tanáraink türelemmel és empátiával segítenek az alapoktól.
matek érettségi felkészítő órák

Emelt matek

Az emelt matematika érettségi felkészítőt elsősorban azoknak ajánljuk, akik a követelményrendszernek megfelelő, feladat orientált felkészítést igényelnek a középiskolákban megszokott tanítási keretek között. A szóbeli témakörökhöz tartozó tételek bizonyítását is átbeszéljük. Tapasztalataink alapján ez a kurzus azoknak lehet sikeres felkészítés, akik olyan irányban kívánnak tovább tanulni, ami nem igényel erős absztrakt matematikai gondolkodást (pl. pénzügyi, gazdasági, építőmérnöki, orvosi, jogi és egyéb bölcsész szakokon).
JELENTKEZZ TANFOLYAMUNKRA

Letölthető dokumentumok

Közép és emelt szintű matek tematika
LETÖLTÖM
Egy kidolgozott közép matek témakör
LETÖLTÖM
Egy érdekes feladat lelkes haladóknak
LETÖLTÖM
A matematikai tudás az egész életünket átszövi, ezért is tartjuk fontosnak, hogy a matek érettségi felkészítőnkön a legmagasabb tudást biztosítsuk a tanulóink számára. Ahogy említettük, a matematikával életünk bármely szakaszában találkozhatunk, így fontos jó barátságot ápolni a számokkal. :) A matek érettségi felkészítőn abban segítünk nektek, hogy biztos, stabil tudás birtokában ragadjátok meg a tollat a matematika érettséginél. Tanáraink felkészültségét a szigorú követelményi rendszerünk garantálja, amely igaz a matek érettségi felkészítő foglalkozásokat tartó oktató/oktatóinkra. Közép szintű matek érettségi felkészítő tanfolyamainkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék stabillá tenni tudásukat, felfrissítenék az egykor tanult ismereteket, ezáltal egy stabil háttértudás segítségével vághassanak neki az érettségi vizsgának. Az emelt szintű matek érettségi felkészítőinken oktatóink olyan magasabb matematikai ismereteket adnak át tanulóinknak, amelyek az emel szintű érettségi és a továbbtanulás során fontosak. Matek érettségi felkészítőink nem csak száraz információt nyújtanak, tanáraink igyekeznek az ismereteket érdekes formában ártadni.
closephoneenvelopequote-rightpencilmagic-wandmapmenuchevron-down