Online felkészítés

Segítünk Neked az érettségire való felkészülésben már online is!

Szeretnél kényelmesen, otthonról, hatékonyan készülni az érettségire?

Akkor jó helyen jársz, ugyanis online érettségi felkészítőnk során mindent hallhatsz, láthatsz és visszanézhetsz – akár a kanapédon ülve!

Emelt szintű online felkészítő tanfolyamunk a Zoom rendszerén keresztül zajlik. Az órarendben szereplő időpontokban szaktanáraink élőben jelentkeznek be, és 100 rendes élő tanórát fognak tartani Neked.

Ha mindez nem lenne elég, az óráinkat felvesszük és megosztjuk veled Youtbe-on vagy Google Drive-on, így bármikor visszanézheted az elhangzottakat.

A tanáraink által táblára írtakat pedig olyan formátumban is elküldjük Neked, amelynek segítségével úgy tanulhatsz, mintha a saját jegyzetfüzetedet lapozgatnád!

“A biosz érettségim összességében 94% lett, úgy, hogy az esszéknél csak 1 pontot vesztettem, a szóbelim pedig hibátlan lett. Meg voltam elégedve a felkészítéssel, ha most kéne választanom, akkor megint ide jönnék, és másoknak is ajánlottam! “

Meg szeretnél nézni egy online órát mielőtt jelentkezel?

Megmutatunk kettőt is!
Less bele az online tanórákba, amelyeket utólag is bármennyiszer visszanézhetsz, ha jelentkezel a felkészítésre!

Kattints a képre, és már bele is nézhetsz a videókba! 

Tetszettek az órák?

JELENTKEZZ – még nem késő, hiszen a már megtartott órákat is visszanézheted!

A MÓDSZERÜNKKEL KÉSZÜLŐ DIÁKOK TÖBB MINT 90%-ÁT VESZIK FEL AZ ELSŐ HELYEN MEGJELÖLT EGYETEMI SZAKRA, ÁLLAMI FINANSZÍROZÁSÚ HELYRE

Kiváló tanárok, akik a te nyelveden beszélnek

Online érettségi felkészítőinket a Magister Universitas legjobb tanárai tartják. Ezek a tanárok írták a Magister tananyagát, és ők fejlesztik azt a mai napig minden évben. Ezért az órán elhangzottak mindig az aktuális érettségi követelményekhez pontosan illeszkedő módszereket és tudásanyagot alkalmazzák. Emellett tanáraink a te nyelveden beszélnek, érthetően és nem mellesleg érdekesen!

Online felkészítőnknek köszönhetően…

  • Pontosan azt fogod tudni, amit tudni kell az érettségin,
  • Magabiztos rutinnal fogod megoldani az érettségi feladatokat,
  • Hatékonyan készülhetsz az érettségire, ahol és amikor időd engedi,
  • Nem csak ismerteket, hanem hasznos tudást szerzel, amit könnyedén kamatoztathatsz a későbbiekben is!

 

“Mikor elkezdtem  töriből a tudásom 0 volt legalábbis így éreztem, aztán alkalomról alkalomra okosabbnak éreztem magam töriből amit meg is szerettem és végül sikeresen bekerültem ELTE jogi karára, miközbe az elején félő volt, hogy egyáltalán megbukok-e. Véleményem szerint a tanrend menete hibátlan rövid idő alatt iszonyat mennyiségű tananyagot löknek a fejünkbe és a tanítási módszer az számomra csodálatos és hihetetlen. Én megvoltam elégedve az órákkal és a tanárral egyaránt, amit a középiskola 4 éve alatt nem sikerült megértenem azt az előkészítőn igen!

Áraink:  65.000 Ft/tárgy

A tanfolyam díja tartalmazza érettségi felkészítő tananyagunk árát (tárgyanként 20.000 Ft) is!

Az online érettségi felkészítő díját személyesen tudod befizetni nekünk. Az ország 3 pontján is megtalálsz minket: Budapesten, Szegeden és Debrecenben. A befizetés részleteivel kapcsolatban kattints a díjak menüpontba.

Órarend


Ismerd meg online felkészítő tanárainkat

Proksza Ágnes magyar emelt

„Eszméletlenül sokat köszönhetek a Tanárnőnek. Kiváltképp, hogy ilyen helyzetben is maximális erőbedobással és lelkesedéssel tanította a csoportot.

„Proksza Ági készített fel az emelt szintű vizsgára, es nem tudok elég hálás lenni neki. Egy kiváló tanár és ember, örülök hogy megismertem.”

„A felkészítő nélkül nem tudom, hogyan tudtam volna ilyen magabisztosan megirni az irasbelit. Nagyon sokat koszonhetek a tanarnonek!”

 

György Dániel matek emelt

„Fantasztikus órák voltak, fantasztikus tanárral! A 3 órák csak úgy elröppentek. Imádtam!”

 „Köszönöm szépen a felkészítést, nagyon szép eredményt sikerült elérnem az érettségin, attól függetlenül, hogy amikor elkezdtem a tanfolyamra járni, az iskolában majdnem 2 éves lemaradásban voltunk a matek tananyagot illetően. 93% -os matek érettségit sikerült írnom a Magisternek köszönhetően.”

„Szerettem György Dániel matek óráit. Az online órákért külön köszönet, mert igazán profi volt.”

 

Barta József történelem emelt

“Mikor elkezdtuk a kurzust a tudasunk majdnem nulla volt, nem is szerettuk a torit, de a vegere teljesen atlattuk az egesz tortenelmet (annak ellenere, hogy az egyeni keszules minimalis volt). Az iskolai felkeszules a nullaval volt egyenlo. A 90% feletti tortenelem emelt szintu erettseginket kizarolag a tanárunknak koszonhetjuk, aki a vilag legjobb tanara! Semmiben nem hasonlit az atlag kozepiskolai tanarokhoz. Kedves, jofej, vicces volt. A jegyzeti pedig csodalatosak voltak (annyira erthetoek es erdekesek voltak, hogy orom volt beloluk tanulni). Tenyleg koszonunk mindent!!!”

„Köszönöm a lehetőséget és a felkészítést! Egy olyan tanárhoz osztottatok be emelt történelemre, aki nagyon sok erőfeszítéssel elképesztően jól leadta nekünk az anyagot és messze átlagon felüli tudást adott nekünk. Nagyon köszönöm a lehetőséget nélkületek nem tudom mit kezdtem volna, mert ahonnan én jöttem ott egyáltalán nem készítettek volna fel történelemből! Az órák ára is nagyon kedvező volt.”

„Minden elismerésem ahhoz, hogy szűk 3 hónap alatt ilyen minőségű felkészítést végzett. Egyetemi szinten is megfelelne az Ön módszere, ezt bátran kijelenthetem. Hihetetlenül hálás és elégedett vagyok a munkájával, több ilyen tanár kell a közoktatásba!!! Mindenkinek csak ajánlani fogom az Önök intézményét! Semmilyen változás nem kell, hiszen így volt tökéletes és megfelelő az oktatás színvonala pedig magas szintű! Köszönöm a segítségét!”

Nyerges Zoltán fizika emelt

„A fizika középszintű írásbelim 93% lett, ami nélkületek biztosan nem sikerült volna. Számomra a legnagyobb segítséget a témakörök rendszerezése jelentette és, hogy mindvégig kifejezetten az érettségin előforduló feladattípusokon, témákon volt a hangsúly.”

„Én fizika emeltre jártam, a barátommal. Mindketten tisztában vagyunk azzal, hogyha nem jártunk volna a Magisterbe, akkor messze nem lettek volna ilyen jó eredményeink. Így csak ajánlani tudom az ismerőseimnek a tanfolyamot, a kiváló szakembereik miatt! Még egyszer köszönöm!”

„A közép szintű fizika érettségim 95%-ra sikerült. Sikerült a témaköröket teljes körűen áttekinteni. Mindez nagy részben az Önök tanfolyamának köszönhető.”

Soós Noémi biológia emelt

„Iszonyat jó volt az egész felkészítő, sajnálom, hogy vége lett, hiányozni fog!”

Szerintem szuper volt, hogy egy fiatalos tanárunk volt és könnyedén lendületesen vitte az órákat. Bármit kérdezhettem, ami nagy biztonságot adott. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!:) Másoknak is ajánlani fogom!”

„Nagyon sokat segített Noémi a nehezebb tananyagok megértésében. Kiváló tanárnak tartom, kedves és korrekt. Mindig minden kérdésre próbált választ adni, ha valamit nem tudott azt egyenesen megmondta, de ilyen eset nagyon ritkán fordult elő. A magyarázatai könnyen érthetőek voltak és nem csak tanárnak szuper, de emberileg is nagyon jófejnek tartom. Köszönöm a sok segítséget, neki köszönhetően újra azt érzem, hogy én igenis biológiát szeretnék tanulni még nagyon-nagyon sokáig.”

Lénárt Gergely kémia emelt

„Tavaly sajnos egy sokkal drágább és szinte teljesen hasznavehetetlen előkészítőre jártam. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Magisterre! A tanár tökéletesen magyarázott minden teljesen érthető volt. Az egész profin megszervezett! Mindenkinek szívből fogom ajánlani! Köszönöm szépen!”

Gergő nagyon sok mindent megtanított nekem az év során, annyira örültem, hogy végre élveztem a kémiát! Köszönöm!”

„Tetszett, hogy sokkal lazábbak voltak az órák mint a suliban, nem volt az a komor hangulat.”

.

Kovács János közép matek

„Rengeteget köszönhetek a Magisternek! Az iskola nélkül nem sikerült volna a matek érettségim. Ajánlani fogom további ismerősöknek akik érettségi előtt állnak.”

“Tökéletesen voltak rendszerezve az órák, mindre részletesen kitérve, teljesen érthetően TANÍTVA.”

“Az év elején írt próbaérettségi alapján szóbelire mentem volna… A magisternek köszönhetően az igazi nagy érettségim 86% lett aminek nagyon örültem, mert mindenki azt hitte (én is), hogy meg fogok bukni…😂” 

“Elképzelni sem lehetne jobb matektanárt, mint Kovács János!”

Bárány Balázs közép történelem

„Tisztelt Magister! Életem legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem a kurzusra. Ennek köszönhetően nagyon jól sikerült az emelt szintű törim. Örök hála!:)”

„Minden pénzt megért hogy eljártam, mert 71% lett a történelem érettsegim. Sosem hittem volna hogy ilyen jól fog sikerülni.”

“Nekem szemely szerint hianyoznak. Elvezettel hallgattam. Kar, h vege lett.”

“Balázs a legjobb történelmem tanár! Neki köszönhetem hogy sikeresen vizsgáztam májusába. 6-7 hónap alatt készített fel 4 év anyagból !! Nélküle nem sikerült volna! Köszönom szépen tanárúr!”

 

 

Pfeiffer Tamás közép magyar

„A középszintes magyar tanár, Pfeiffer Tamás végtelenül kedves és segítőkész volt, nagyon hálás vagyok, hogy hozzá kerültem!”

„Szuper emberséges tanár, jó humorú és kedves!!!”

„A legtöbb segítséget a középszintű magyar oktatáson szereztem a tanárom segítségével. Teljesen új szemszögből mutatta be az irodalmat és a hozzájuk kapcsolódó filozófiát, és a korábbi nagy távolság a szépirodalmi és egyéb irodalmi művekkel megszűnt. Továbbá lehengerlő stílusú tanár, és hajlandó volt minket egyenlő értelmiségnek kezelni. Köszönöm a segítséget!

 

 

 

 

 dr.Pálfalusi Zsolt filozófia, esztétika

“Nagyon nagy forma, imádom az óráit, mindig teljesen magával ragad és nem gondolom, hogy ez azért lenne, mert olyannyira járatlan vagyok a filozófiában. Kissé teátrális, de pont ez benne a király!”

“Csúcs!! Ő maga is egy performansz, Nagyon inspiráló, egyedi és persze nem utolsó sorban egy vizuális élmény :)”

“Nagyon inspiráló személyiség! Nekem minden órája hatalmas élmény.”

Jelentkezz online felkészítő tanfolyamunkra!

Helyszíneink


  • Készülj fel az ELTE Apáczai Gimnáziumban!

  • Várunk a Debreceni Egyetem Márton Áron Kollégiumában!

  • Tanulj velünk a Szegedi Egyetem Herman Ottó Kollégiumában!