Kiváló tanárok segítik a felkészítésed

A Magister Universitas egy olyan szigorú tanár felvételi-rendszert (írásbeli felvételi és próbatanítás) dolgozott ki, amely által garantáltan a legjobb tanárokat tudjuk kiválogatni, akik érthetően, hatékonyan, a Te nyelveden segítenek a tanulásban!

Miért érdemes minket választanod?

Érdekes, érthető előadások

Jól érthető, szemléletes és érdekes előadásokat tartunk, amelyek rendszerezik, világos összefüggésekbe helyezik az érettségi követelményeket.

Gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt

Biztos feladat megoldási rutinod lesz, aminek köszönhetően magabiztosan fogod tudni megoldani az érettségi feladatokat.

Maximálisan kidolgozott tételek

Az érettségi anyagok esetében nem csak az írásbeli, hanem a szóbeli témaköröket is kidolgozva kapod meg felkészítő tanárainktól.

DIÁKJAINK TÖBB MINT 90%-ÁT VESZIK FEL AZ ELSŐ HELYEN MEGJELÖLT EGYETEMI SZAKRA, ÁLLAMI FINANSZÍROZÁSÚ HELYRE.

 • "Én nagyon elégedett voltam az óráiddal, nem túlzás, ha azt mondom, hogy az egyik legjobb töri tanár tanított, szóval szeretnék megköszönni mindent :) és mindenkinek ajánlom a MAGISTER, mert megéri. Sosem voltam 5-ös töriből, és a jegyzetek segítségével, amit az óráidon írtam, simán meglett az 5-ös töri érettségi :)"

  Judit

 • „Nagyon nagy segítség volt számomra az előkészítő! Nagyon jó volt az, hogy mindent átvettünk, a gyakorló feladatok pedig nagyon jól voltak összeállítva. Külön kitérnék az oktatónkra, aki egy nagyon kedves és korrekt ember, ha valamit nem tudtunk, nem kaptunk szidást, hanem segítséget és biztatást"

  H. Karin

 • "Nagyszerű volt ez a felkészítő nemcsak, mert a legjobb tanárhoz kerültünk, hanem mert itt nagyszerű barátságok születtek. Eközben mindenki sikeresen leérettségizett. Jobbat nem is kivanhattam volna!
  Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

  Nagy Bence

ÉRDEKELNEK A TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

Ismerd meg online felkészítő tanárainkat

Honfi-Magna Judit

Emelt magyar
„Eszméletlenül sokat köszönhetek a Tanárnőnek. Kiváltképp, hogy ilyen helyzetben is maximális erőbedobással és lelkesedéssel tanította a csoportot.”

„Judit készített fel az emelt szintű vizsgára, es nem tudok elég hálás lenni neki. Egy kiváló tanár és ember, örülök hogy megismertem.”

„A felkészítő nélkül nem tudom, hogyan tudtam volna ilyen magabisztosan megirni az irasbelit. Nagyon sokat koszonhetek a tanarnonek!”

Kovács János

Emelt matek
„Fantasztikus órák voltak, fantasztikus tanárral! A 3 órák csak úgy elröppentek. Imádtam!”

„Köszönöm szépen a felkészítést, nagyon szép eredményt sikerült elérnem az érettségin, attól függetlenül, hogy amikor elkezdtem a tanfolyamra járni, az iskolában majdnem 2 éves lemaradásban voltunk a matek tananyagot illetően. 93% -os matek érettségit sikerült írnom a Magisternek köszönhetően.”

„Szerettem Kovács János matek óráit. Az online órákért külön köszönet, mert igazán profi volt.”

Barta József

Emelt töri
„Köszönöm a lehetőséget és a felkészítést! Egy olyan tanárhoz osztottatok be emelt történelemre, aki nagyon sok erőfeszítéssel elképesztően jól leadta nekünk az anyagot és messze átlagon felüli tudást adott nekünk. Az órák ára is nagyon kedvező volt.”

„Minden elismerésem ahhoz, hogy szűk 3 hónap alatt ilyen minőségű felkészítést végzett. Egyetemi szinten is megfelelne az Ön módszere, ezt bátran kijelenthetem. Hihetetlenül hálás és elégedett vagyok a munkájával, több ilyen tanár kell a közoktatásba! Semmilyen változás nem kell, hiszen így volt tökéletes és megfelelő az oktatás színvonala pedig magas szintű!

Nyerges Zoltán

Emelt fizika
„A fizika középszintű írásbelim 93% lett, ami nélkületek biztosan nem sikerült volna. Számomra a legnagyobb segítséget a témakörök rendszerezése jelentette és, hogy mindvégig kifejezetten az érettségin előforduló feladattípusokon, témákon volt a hangsúly.”

„Ezúttal is megköszönném a segítséget, amit az Önök felkészítő tanfolyama nyújtott. Én fizika emeltre jártam, a barátommal. Mindketten tisztában vagyunk azzal, hogyha nem jártunk volna a Magisterbe, akkor messze nem lettek volna ilyen jó eredményeink. Így csak ajánlani tudom az ismerőseimnek a tanfolyamot, a kiváló szakembereik miatt! Még egyszer köszönöm!”

„A közép szintű fizika érettségim 95%-ra sikerült. Sikerült a témaköröket teljes körűen áttekinteni. Mindez nagy részben az Önök tanfolyamának köszönhető.”

Gorzsás Richárd

Emelt biosz
„Iszonyat jó volt az egész felkészítő, sajnálom, hogy vége lett, hiányozni fog!”

„Szerintem szuper volt, hogy egy fiatalos tanárunk volt és könnyedén lendületesen vitte az órákat. Bármit kérdezhettem, ami nagy biztonságot adott. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!:) Másoknak is ajánlani fogom!”

„Nagyon sokat segített Ricsi a nehezebb tananyagok megértésében. Kiváló tanárnak tartom, kedves és korrekt. Mindig minden kérdésre próbált választ adni, ha valamit nem tudott azt egyenesen megmondta, de ilyen eset nagyon ritkán fordult elő. A magyarázatai könnyen érthetőek voltak és nem csak tanárnak szuper, de emberileg is nagyon jófejnek tartom. Köszönöm a sok segítséget, neki köszönhetően újra azt érzem, hogy én igenis biológiát szeretnék tanulni még nagyon-nagyon sokáig.”

Lénárt Gergely

Emelt kémia
„Tavaly sajnos egy sokkal drágább és szinte teljesen hasznavehetetlen előkészítőre jártam. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Magisterre! A tanár tökéletesen magyarázott minden teljesen érthető volt. Az egész profin megszervezett! Mindenkinek szívből fogom ajánlani! Köszönöm szépen!”

„Gergő nagyon sok mindent megtanított nekem az év során, annyira örültem, hogy végre élveztem a kémiát! Köszönöm!”

„Tetszett, hogy sokkal lazábbak voltak az órák mint a suliban, nem volt az a komor hangulat.”

“Semmin sem módosítanék. Csak pozitív élményekkel gazdagodtam. Újra megszerettem a kémiát! Köszönök szépen mindent”

Kovács János

Közép matek
„Rengeteget köszönhetek a Magisternek! Az iskola nélkül nem sikerült volna a matek érettségim. Ajánlani fogom további ismerősöknek akik érettségi előtt állnak.”

“Tökéletesen voltak rendszerezve az órák, mindre részletesen kitérve, teljesen érthetően TANÍTVA.”

“Az év elején írt próbaérettségi alapján szóbelire mentem volna… A magisternek köszönhetően az igazi nagy érettségim 86% lett aminek nagyon örültem, mert mindenki azt hitte (én is), hogy meg fogok bukni…"

“Elképzelni sem lehetne jobb matektanárt, mint Kovács János!”

Bárány Balázs

Közép történelem
„Tisztelt Magister! Életem legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem a kurzusra. Ennek köszönhetően nagyon jól sikerült az emelt szintű törim. Örök hála!:)”

„Minden pénzt megért hogy eljártam, mert 71% lett a történelem érettsegim. Sosem hittem volna hogy ilyen jól fog sikerülni.”

“Nekem szemely szerint hianyoznak. Elvezettel hallgattam. Kár hogy vége lett.”

“Balázs a legjobb történelmem tanár! Neki köszönhetem hogy sikeresen vizsgáztam májusába. 6-7 hónap alatt készített fel 4 év anyagból !! Nélküle nem sikerült volna! Köszönom szépen tanárúr!”

Kunkli Attila

Közép magyar
„A középszintes magyar tanár, Kunkli Attila végtelenül kedves és segítőkész volt, nagyon hálás vagyok, hogy hozzá kerültem!”

„Szuper emberséges tanár, jó humorú és kedves!!!”

„A legtöbb segítséget a középszintű magyar oktatáson szereztem a tanárom segítségével. Teljesen új szemszögből mutatta be az irodalmat és a hozzájuk kapcsolódó filozófiát, és a korábbi nagy távolság a szépirodalmi és egyéb irodalmi művekkel megszűnt. Továbbá lehengerlő stílusú tanár, és hajlandó volt minket egyenlő értelmiségnek kezelni. Köszönöm a segítséget!

dr. Pálfalusi Zsolt

Filozófia, esztétika
“Nagyon nagy forma, imádom az óráit, mindig teljesen magával ragad és nem gondolom, hogy ez azért lenne, mert olyannyira járatlan vagyok a filozófiában. Kissé teátrális, de pont ez benne a király!”

“Csúcs!! Ő maga is egy performansz, Nagyon inspiráló, egyedi és persze nem utolsó sorban egy vizuális élmény :)”

“Nagyon inspiráló személyiség! Nekem minden órája hatalmas élmény.”

Zsombori Krisztina

Emelt angol
"Köszönöm, hogy a vírus ellenére, továbbra is kiválóan tudtam felkészülni."

"Imádtam a tanárnőmet, nagyon aranyos és kedves volt, hihetetlen jó hangulatot teremtett, barátságos légkört alakított ki közöttünk. Eleinte féltem, hogy majd milyen lesz ismeretlenek előtt angolul megszólalni, de a tanárnőm kedvessége és laza stílusa elérte azt, hogy biztonságban éreztem magamat az órákon és nyugodtan beszéljek angolul. Életemben először végre élveztem az angol tanulást és vártam, hogy a következő héten milyen új dolgokat tanulhatok meg."
closepencilphoneenvelopequote-leftpaper-planecommentingmenuchevron-down