Kémia

 • Sajnos utolsó Magisteres órám is eltelt. J Örülök, hogy, ha csak 100-100 óra erejéig is, de itt tanulhattam. 6 év után végre újra megfelelő környezetben, megfelelő, sőt kiváló társaságban, és klasszis oktatók keze alatt. Most már jöhet az érettségi.

  F. Ádám

 • Szia!
  Tudnod kell, hogy én soha nem szerettem a kémiát. Fogorvosira készülök és hát úgy voltam vele, hogy a kémiát még talán jobban el tudom viselni, mint a fizikát és bár csak jövőre felvételizem jelentkeztem a Magisterhez a Te kémia óráidra. Úgy jöttem el, hogy nem lesz semmi baj, majdcsak túléljük azt a 100 órát. Aztán ott voltam az első alkalom után és bármilyen furcsa, alig vártam a következő szombatot. Ahogy teltek a hetek észrevettem, hogy én igazából nagyon is szeretem a kémiát, csak eddig nem tudtam róla. Ez csak Neked köszönhető. A szombati órák csak úgy elrepültek és meg kell mondanom fájó szívvel vettem tőled búcsút az utolsón. Mindenkinek csak ajánlani és dicsérni tudlak. Jó órák, jó hangulat és egy jó tanár. Ennyi kell ahhoz, hogy valaki megszeresse a kémiát. 😀

  Sz. Sára

 • Kicsit megkésve, de szeretném elküldeni a véleményezésemet az emelt szintű kémia felkészítőről. Két évig koptattam a padot az emelt szintű kémia óráin. Minden héten úgy mentem haza, hogy ez volt életem leghasznosabban eltöltött három-négy-több órája. Azóta nem egy ismerősömnek ajánlottam, sőt, volt, aki a beszámolóim alapján alapján keresett meg engem, hogy hol találtam ilyen jó felkészítő kurzust/tanárt. Az órákon mindig jó volt a hangulat, néha csurrant-cseppent egy kis csoki, süti a megfáradt diákoknak, vagy épp egy olyan anekdota amin könnyesre nevettük magunkat.  Bármilyen problémával fordultam hozzá, mindig azon volt, hogy megoldást találjon rá. Még egy sikertelen érettségi után összetörve is az volt az első gondolatom, hogy ha újra próbálom, akkor csak a Magister. Bejött. Elsős vagyok a Szegedi Tudományegyetemen, azt tanulom amit mindig is szerettem volna, és amikor a többiek elsírják magukat, mert nem tudják mi az a Lewis-képlet, én csak hátradőlök és elégedetten mosolygok. Köszönöm!

  H. Dóra

 • Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem a tanárom, egy csodálatos embert, Aki remek szaktudással adta át nekünk a kémia tudományát. Minden órát örömmel vártam, és hatalmas tudással mehettem haza. Ha bármi kérdésünk volt, megkereshettük Őt, akár még privátban is. Számomra igazán nagy ajándék volt Őt és általa a kémiát is megismerni. Köszönöm!

  P. Johanna

 • Szia! Ugy nez ki hogy 415 korul lesz a pontom, es Pecsre bekerulok. Ugyhogy koszon szepen a felkeszitest a biztatast, es a munkat! 🙂

  Kiss Fanni

 • Szia! Tegnap végig velem voltál lelkileg a szóbelin! Láttam lelki szemeim előtt ahogy a tábla előtt állsz és mondod, hogy “szervest kapsz? ÉGESD EL! meg a soksok ” na és az a most important information ” szóval, összességében nekem nagyon jól sikerült a kémia! Remélem egyszer az élet során meg tudom neked hálálni valahogyan! 🙂

  V. Ágota

 • Szia! Nagyon szeretném megköszönni a segítséged. Nagyon jók voltak az órák és sokat segítettek a tippjeid, végül nem lett annyira rossz a kémia, mint ahogy először számoltam, a vége 84%. 🙂

  M. Alexandra

 • Szia! Csak azért írok, mert szeretném megköszönni megegyszer az órákat J nagyon jól éreztem magam és nagyon sokat tanultam. Ma voltam az utolsó szóbelimen ugyh már félig meddig érett vagyok JMegegyszer köszönöm és remélem (nem) találkozunk az egy éves előkészítőn:)

  K. Korinna

 • Szia! Nem megyek a holnapi orara,de azert remelem meg talalkozunk! Uuugy orulok,hogy hozzad jartam,nagyon jo volt teged megismerni! Te vagy a legviccesebb no,akit ismerek J De az is biztos, hogy nagyon jo anyuka leszel,ha arra kerul a sor. <3  koszonok mindent

  L. Ági

 • Nagyon sokat segített a felkészítés, semmiben nem szenvedtem hiányt az órák során. Ennek köszönhetően jól is sikerült az érettségim.

  K. Dominika

 • Szerintem nagyon jók voltak az órák, nem volt az a beszürkült tanóra feeling. Hangulatosan teltek az órák mégis sokat tanultunk és bármikor fordulhattunk a tanárunkhoz segítségért még akár interneten is, illetve annak is nagyon örültem, hogy a facebook csoport kapcsán folyamatosan kaptuk a friss információkat. Nagyon sokat tanultam az emelt kémián és ezáltal már sokkal könnyebben teljesítettem a középszintet is, úgyhogy nem csalódtam semmilyen formában a Magisterben, szívesen fogom ajánlani ismerőseimnek a későbbiek folyamán.

  Tóth Simon

 • Szia! Nagy örömöm miatt nézd el, hogy kesőbb írok de (nagy) részben Neked köszönhetően teljesült a vágyam! Semmelweis gyógyszerésztudományi kar Te voltál az első igazi kémiatanárom! Köszönöm!

  Sz. Dóra kémia

 • Szeretném először is megköszönni a munkádat és támogatásodat, hogy végül is sikerült, amit elterveztem: SZTE-ÁOK ( ráadásul28 pont felesleggel) azt hiszem, a szombati órákon nem csak az anyagot tudtam alaposabban megérteni és átlátni, hanem egy kis önbizalmat is szereztem az érettségihez. Szóval, tényleg szeretném még egyszer megköszönni, és a nyárra további kellemes pihenést kívánok!

  B. Damján kémia

 • Szia! Nem voltam itthon,úgyhogy csak most tudok írni:) Felvettek Szegedre gyógyszerészetire:)) Nagyon szépen köszönöm,nélküled nem sikerült volna!

  V. Borbála kémia

 • Örülök, hogy a Magister Universitas felkészítő iskoláját választottam. Az órák nagyon interaktívak és érdekesek voltak, emelt kémián előadásokat tartottunk és hallgattunk meg, ami nagyon sokat segített az anyag megértésében és megtanulásában. Szintén kémián rengeteg számolási feladatott oldottunk meg együtt és mint házi feladat (ami az érettségi feladatsor fele). Nekem mindig a számolással voltak problémáim kémián, a felkészítő előtt a bonyolult összetett feladatokat el se tudtam kezdeni. Az érettségin ezeknek a megoldása már nem okozott akkora problémát.

  Cs. Borbála kémia

 • Kedves Magister Universitas, Én idén mint tizenegyedikes tanuló vettem részt az előkészítő órákon és nagyon-nagyon sok mindennel gazdagodtam. Egy olyan komplex,egész,szilárd,érthető képet kaptam a kémiáról amiről álmodni se mertem volna.Egészen új alapokra helyezted a kémia tanulási módszereimet.Nem csak az anyagot tanultam meg ,hanem egy új fajta gondolkodásmódot, gyakorlatilag elkezdtem felfedezni a kémia ,,nyelvét”.:) Most olyan alapokkal kezdem a 12.-et ahogyan sokan szeretnék.Olyan mintha lenne egy nagy szekrényem,amiben minden a helyén van és csak a kis fiókokat kellene apró részletekkel,tartalommal megtöltenem. Nagyon szépen köszönöm a felkészítést!

  Sz. Lili kémia

 • Szerencsésnek mondhatom magamat, hogy anyukám tanácsát megfogadva jelentkeztem előkészítőre és így a Magister által ajánlott tanár kémia óráin találtam magam. Nagyon megfogott  a tanár őszintesége, segítőkészsége, jó humora és persze a vicces sztorijai amik mindig feldobták a nem mindig jó hangulatomat. Hihetetlen szakmai tudásával a legokosabb emberek közé tartozik akiket csak ismerek. Remélem, hogy az egyetem elvégzése után majd én is hasonlóan képzett hozzáértője leszek a kémiának! Külön nagyon tetszett az órákon az, hogy egy csomó olyan információt is megosztott velünk, ami nem elvárás még emelt szinten sem viszont nagyon érdekes. Sokat tanultam az együtt megoldott számtalan példából és elméletből és ezeknek hála felvettek az egyetemre! Nagyon köszönöm a segítséget!  Tatai Dorka

  T. Dorka kémia

 • Örülök, hogy a Magister Universitas felkészítő iskoláját választottam. Az órák nagyon interaktívak és érdekesek voltak, emelt kémián előadásokat tartottunk és hallgattunk meg, ami nagyon sokat segített az anyag megértésében és megtanulásában. Szintén kémián rengeteg számolási feladatott oldottunk meg együtt és mint házi feladat (ami az érettségi feladatsor fele). Nekem mindig a számolással voltak problémáim kémián, a felkészítő előtt a bonyolult összetett feladatokat el se tudtam kezdeni. Az érettségin ezeknek a megoldása már nem okozott akkora problémát.

  G. Nándi kémia

 • Nem szeretném feleslegesen a szavakat szaporítnai. Én húsz év után ültem ismét iskolapadba munka mellet, azzal a céllal, hogy állatorvosi egyetemere jelentkezhessek. Ide emelt kémia és emelt biosz szükséges. Az elmúlt 1,5 év alatt sikerült a tanárom segítségével és önzetlenségével kémiából 76 pontos eredményt elérni. Jelenleg 424 pont jött össze. Ehhez 3 dolog volt szükséges rendszeresen részt kellett venni az órákon, készülni minden alkalomra és kérdezni még ha hülyeség is. Ja meg csoki. Ezúton is csak hálálkodni tudok.

  B. Attila kémia

 • Tisztelt Magister! Szeretném megköszönni a felkészítést kémia tantárgyból es még jobban szeretném megköszönni kiváló tanáromnak! Sokat számoltunk bonyolult példákkal,így erettsegin a nehez számolás feladatoktól se ilyedtem meg ! A számolásos példák alatt észrevétlenül a fejünkben verte az elméletet is. A szobeli erettsegihez nagyon jo vázlatokat adott,amit előtte at is beszéltünk, igy könnyen es sikeresen tudtam felkészülni a szobelire is.

  N. Mihály kémia

 • …nekem már most hiányoznak az előkészítők:D K. Tündi

  K. Tündi kémia

 • A nagy tanulás közepette nem is köszöntem meg neked a segítséget és az odaadást, amit kaptunk tőled órán, így most szeretném megköszönni! Nagyban hozzájárultál ahhoz, hogy megszeressem a kémiát, ezért is hálás vagyok. Az érettségiről úgy gondolom szerencsére az idei nem volt nehéz, csak úgy látszik a koncentrációmmal volt baj, mert 2 helyen is elszámoltam, remélem a szóbelin lesz lehetőségem javítani… Turai Peti

  Peti kémia

 • Bár a továbbtanulásom iránya még mindig nem tökéletesen tisztázott, az már több, mint valószínű, hogy idén nem érettségizem kémiából, így a felkészítőn sem veszek részt többet. Ezt abból a szempontból sajnálom, hogy élveztem az órákat, még így is, hogy nem álltam a helyzet magaslatán kémiából. 🙂 Örülök, hogy megismertelek, sok sikert kívánok Neked a doktorihoz és az oktatáshoz, diáktársaimnak pedig az érettségihez és felsőfokú tanulmányaikhoz! Minden jót, Szabó Gergely (Gergő)

  Gergő kémia

 • Szia!  Kriszti vagyok a szombati csoportból. Sajnos időközben megváltoztak a terveim, és úgy döntöttem hogy nem érettségizem emelt szinten kémiából. Nagyon élveztem az óráidat, hasznosak voltak és hiányozni fognak. Sok sikert kívánok a továbbiakhoz.:D

  Kriszti kémia

Helyszíneink


 • Készülj fel az ELTE Apáczai Gimnáziumban!

 • Várunk a Debreceni Egyetem Márton Áron Kollégiumában!

 • Tanulj velünk a Szegedi Egyetem Herman Ottó Kollégiumában!