Fizika

 • Nagyon szívesen jártam a magiszterre emelt fizikát tanulni. Kellemes hangulat, de kemény munka jellemezte az ott töltött időt. Teljesen meg voltam elégedve a tanfolyammal, az érettségim is nagyon jól sikerült.

  P. András

 • Elnézést a késlekedésért, csak a szóbelik után terveztem megírni az eredményt. A fizika középszintű írásbelim 93% lett, ami nélkületek biztosan nem sikerült volna. Számomra a legnagyobb segítséget a témakörök rendszerezése jelentette és, hogy mindvégig kifejezetten az érettségin előforduló feladattípusokon, témákon volt a hangsúly.

  P. Veronika

 • Ezúttal is megköszönném a segítséget, amit az Önök felkészítő tanfolyama nyújtott. Én fizika emeltre jártam, a barátommal. Mindketten tisztában vagyunk azzal, hogyha nem jártunk volna a Magisterbe, akkor messze nem lettek volna ilyen jó eredményeink. Így csak ajánlani tudom az ismerőseimnek a tanfolyamot, a kiváló szakembereik miatt!
  Még egyszer köszönöm!

  H. Feres

 • A közép szintű fizika érettségim 95%-ra sikerült. Sikerült a témaköröket teljes körűen áttekinteni. Mindez nagy részben az Önök tanfolyamának köszönhető.

  Z. László

 • Mind a matek emelt szintű, mind a fizika középszintű felkészítőkkel maximálisan elégedett voltam. Tökéletesen fel voltak építve az órák rendesen kaptunk házit, ami nagyon tetszett mert így folyamatosan foglalkoztam mindkét tantárggyal. Nagyon sokat adtak hozzá az érettségi eredményeimhez ezek a kurzusok. Teljes mértékben elégedett vagyok a felkészítőkkel. Nem találtam semmi olyat, amin javítani kéne.

  Ny. Dorottya

 • Mind a matematika, mind a fizika előkészítő órákkal meg voltam elégedve. Matematika órákon sok hasznos dolgot tanultunk meg, és nem csak a középiskolai órákra, érettségire készítette fel a Tanár úr a csoportot, hanem bepillantást nyertünk néhány alkalommal az egyetemi szintű tananyagba is. A fizika órákon pedig szintén rengeteg olyan ismeretet szereztem, ami hasznosnak bizonyúlt és a továbbiakban is mint erős alapra nyugodtan támaszkodhatok majd. A fizika előkészítőn nagy segítség volt a Tanár úr által a csoport közös e-mail címére feltöltött témakörök vázlatai, gyakorló feladatok és megoldásai, valamint a szóbeli érettségihez kapott leírások. A vázlatok részletes kidolgozása segített az itthoni tanulásban is. Az órákon a rengeteg megoldott feladat  pedig megkönnyítette a példák megértését, a számolások elsajátítását. A jelentkezésnél, a befizetéseknél és bármilyen kérdésnél pedig mindenki segítőkésznek bizonyult a Magister csoportból. Tehát összesszégében meg vagyok elégedve az előkészítő órákkal, és nekem személy szerint sokat segítettek az érettségire való felkészülés során. Bátran ajánlom bárkinek aki érettségi előtt áll, és szeretne mindent egy utolsó alkalommal újratanulni vagy átismételni.

  P. Laura

 • Nekem csak jó élményeim vannak az előkészítővel kapcsolatban, sikerült ötösre írnom az emelt szintű fizika érettségit, az egyetlen ami  jól jött volna, ha indul tanfolyam a szóbeli mérések bemutatására is.

  K. Janka

 • Szarka Levente vagyok és már jártam önökhöz 50 órás képzésre, viszont a terveimben szerepelne még egy 100 órás is az elkövetkező tanévtől kezdve. Nagyon meg voltam elégedve az 50 órás kurzussal és a kérdésem az lenne, hogy az emelt matek és emelt fizika órákat ugyanazok a tanárok tartják, akik az 50 órást?

  Sz. Levente

 • Fizikára jelentkeztem, először eszem ágában nem lett volna emelt szinten érettségizni, de nagyon imádtam a tanárom óráit, nemcsak a jó hangulat miatt, hanem azért is, mert rávezetett arra, hogy hogyan készüljek fel úgy, hogy az épp elég legyen ahhoz, amit el akarok érni. Szóval pont azt kaptam ami nekem hiányzott és az eredmény egy 82%-os fizika emelt lett, szinte a nulláról indulva, ami szerintem nem rossz eredmény, és ennek nagy részét Nektek köszönhetem. Nem bántam meg, hogy feljártam, még így gyöngyösiként sem. 🙂

  B. Júlia fizika

Helyszíneink


 • Készülj fel az ELTE Apáczai Gimnáziumban!

 • Várunk a Debreceni Egyetem Márton Áron Kollégiumában!

 • Tanulj velünk a Szegedi Egyetem Herman Ottó Kollégiumában!