Biológia

 • A Magister felkészítője által sikerült igazán jól felkészülnöm az érettségire, a tanáraink igazán felkészültek és mind szakmailag, mind emberileg nagyon a helyükön voltak. A biológia felkészítő egy nagyon jó alkalom volt a teljes tananyag átismétlesére, és egy-egy érdekesség, tanulása, illetve a tananyag mélyebb elmélyítésére nagyon alkalmas volt és hasznos az érettségire való felkészülés során. A biosz tanárunk nagyon kitett magáért, és egy rendkívüli embert ismerhettünk meg a személyében. A kémia felkészítő pedig fergeteges volt. Az órák rendkívűl érdekesek, izgalmasak és ami a legfőbb hasznosabbak voltak. Számomra hatalmas segítség volt a kémiai számolások módszereinek átismétkése, illetve tanulása, és enélkül nem sikerült volna jól a kémia érettségim, nagyon sokat köszönhetek a felkészítőmnek, akiben a világ egyik legérdekesebb, és legszínesebb emberét ismerhettem meg, és aki igazán felkészített az érettségire.

  S. Márton

 • Ez a második magisteres felkészítőm volt biológiából. Idén Pesten jàrtam és nagyon-nagyon jó volt! Ritka az olyan tanár, akin látszik hogy tenyleg szeret tanítani es élvezettel adja át azt a rengeteg anyagot. Tanulmányaim során kevés ilyen jó felkészítő tanárral találkoztam, mint a pesti bioszon! Az érettségim idén jól sikerült, felvételt nyertem az általam első  helyen megjelölt szakra! Ezer köszönet a színvonalas oktatásért!

  B. Natasa

 • “Sajnos” semmi kritikát nem tudok írni, mert egyszerűen számomra ez az egy év Önöknél maga volt a csoda. Mivel most harmadszorra futok neki az orvosi egyetemnek, megjártam már pár előkészítőt, magántanárt. Van tapasztalatom, hogy milyen az, ha valaki NEM alkalmas az emelt szintű érettségire való felkészítésre 🙂 Tanáraim közvetlensége, segítőkézségük, őszinte imádatuk a tanított tantárgyuk iránt egyszerűen önmagában lelkesítő, nemhogy az, ahogyan minden órájukat szívvel-lélekkel megtartották. Minden héten vártam már, hogy mehessek a felkészítőre, az ő óráikra. Mert élvezet volt és öröm. Szó szerint! Rengeteget köszönhetek Önöknek. Nemcsak a tantárgyakban való fejlődésem miatt, sőt. EMBERILEG, lelkileg, amit kaptam a két tanáromtól, pótolhatatlan. Sajnálatos módon ebben az évben nagyon komoly családi problémákkal kellett küzdenem, ezért nem egészen úgy teljesítettem az ominózus érettségi napokon, mint amilyent vártam magamtól, de ennek ellenére érzem és tudom, hogy életemben először, tényleg megtanították nekem a két tantárgyat, amiket szeretek 🙂 Még egyszer köszönöm! Egész életemre olyan élményt, tudást és tanárokat szereztem, amit és akiket nem felejtek!

  O. Edit

 • Rendkívül jó élményekkel és hasznos tudással gazdagodtam a felkészítő órák alatt. Biológiából tettem jeles emelt érettségit, köszönhetően a biológia tanáromnak, aki az alapvető követelmények megismertetésén túl rávilágított az összefüggések fontosságára is. Arra, hogy miért elengedhetetlen összekapcsolni a felhalmozott tudást, hogy miben függ össze a tankönyv 16. oldala a 116.-kal. Nélkületek nem sikerült volna ilyen jól a biosz érettségim és egészen biztosan nem jött volna össze a 436 felvételi pont. Ezúton is szeretnék gratulálni a felkészítésért! Szuperek vagytok!

  Sz. Szonja

 • Kedves Barta József Magister!
  Nagyon jól sikerült az érettségim és felvettek az általam választott szakra. Én teljesen elégedett vagyok a felkészítéssel, örültem hogy nem kellett semmiféle könyvet megvásárolni és nagyon tetszett, hogy voltak kivetített előadások és csináltunk feladatokat is.

  B. Bianka

 • Én még az idén a 11. osztályt fejeztem be és úgy tervezem, hogy őszre beiratkozom Önökhöz kémia tantárgyból is felkészítőre. A biológia nagyon tetszett, rendkívül színvonalas órák voltak, nagyon elégedett vagyok az oktatással ezért is jelentkezem a következő évben is. Ezúton is megköszönöm a tanár úrnak a biológia felkészítést, remélem kamatoztatni fogom jövőre az emelt szintű érettségin.

  D. Marcell

 • Biológiából és kémiából jártam emelt szintű csoportokba. Mindkét tantárgy óráin nagyon jól éreztem magam, rengeteg hasznos, új, eddig ismeretlen információ hangzott el a  tananyagokkal kapcsolatban, amik nagyban megkönnyítették a tanulást. Szeretnék köszönetet mondani a tanáromnak, aki kémiából és biológiából tartotta az órákat, a sok segítségért. A biológia emelt szintű érettségim sokkal jobban sikerült, mint az előző évben, így nagyobb reményekkel várom a ponthatárokat. A kémia kicsit gyengébb lett, de ezen is sikerült javítanom.  Köszönöm a segítséget, csak ajánlani tudom mindenkinek a képzést 🙂

  H. Gergely

 • Bocsánat a késői válaszért, most vettem észre ezt a levelet. Szóval én biológiából jártam emelt szinten előkészítőre, és nekem sokat segített. A Tanár Úr valóban nagyon érthetően magyarázott, szóval jó volt átismételni mindent. Az érettségiben nekem a számítási feladatok nem mentek, ezt szerintem mindenhol lehetne többet gyakorolni, de ezen kívül én maximálisan elégedett voltam a felkészítéssel és köszönöm szépen a lehetőséget! További szép napot! 🙂

  M. Simon biosz

 • Kedves Magister! Én csak jót tudok írni, biológia emelt intenzív tanfolyamra jártam egy fél évig. Nagyon élveztem az órákat, előnyös volt, hogy nem voltunk túl sokan, hanem kis csoportokban voltak az órák. Az órai dolgozatok és a próbaérettségi is meghozta a várva várt eredményt, és sikeres felvételin vagyok túl 🙂 Köszönöm a tanáromnak és a Magisternek a segítséget! További eredményes munkát kívánok! Üdv: Rab Anita

  R. Anita biosz

 • Én teljesen elégedett voltam az órákkal (biológia), mert rövid időn belül ugyan, de nagy mennyiségű anyagot tudtam elsajátítani, ami azért lényeges, mert én nem tanultam magas óraszámban ezt a tantárgyat. Az elméleti része így elég tömény volt, de nagyon tetszett a végén az a boncolós óra! Sok ilyen gyakorlatis órát javaslok még!

  Zsófia biosz

 • Biológiára jelentkeztem, és nagyon jó felkészítést kaptam profi szinten. Segített, hogy bármit kérdezhettünk az óratartónktól és megadta rá a választ, vagy anyagot is mellékelt a témáról. A heti rendszeresség is tetszett. Köszönöm a felkészítést!

  V. Réka biosz

 • Nekem a biológia óràk nagyon hasznosak voltak a tanárom, mindent nagyon jól elmagyarázott, amit az iskolai tanárnak nem sikerült.

  K. Petra biosz

 • Teljes mértékben meg voltam elégedve a magisteres felkészítéssel, fel is vettek oda, ahová akartam! Biosz intenzív felkészítőre jártam, néhány új dolgot is megtanulhattam, de jó volt gyorsan átfutni a meglévő anyagokat is! A jó felkészüléshez a csapat jó hangulata is hozzájárult 🙂  Oravecz Ágnes

  O. Ágnes biosz

 • Mind a biológiával, mind a kémiával maximálisan elégedett voltam, a tanáraim is nagyon sokat segítettek, az órák jó hangulatban teltek. Remélem, segítettem! További szép napot!

  G. Boglárka biosz és kémia

 • Kedves Magister! Én megkaptam mindent segítséget amire szükségem volt! Nagyon jó volt a tanárom, csak köszönni tudok mindent! Üdv.: Végh Emese

  V. Emese biosz

 • Tisztelt Magister Universitas! Mivel én vajdasàgi vagyok, megismertem a magyarorszàgi tananyagot, a tanìtàsi mòdszereket, az érettségi követelményt. Nagy segìtséget nyùjtottak az òràk, a rendszeres tesztek pedig folyamatos tanulàsra sarkaltak.

  G. János biosz és kémia

 • Nagyon tetszettek az emelt biosz órák, amik mindig egy kis közös ismétléssel kezdődtek. A tudásunkat még érettségik megoldásával is tudtuk ellenőrizni. Még próba szóbeli vizsgát is tartottunk!:) Amit nekem két év biológia fakultáció alatt kellett volna megtanulnom, azt itt kevesebb mint egy tanév alatt megtanultam. Azt nem mondom, hogy ezek az órák mellett nem kellett még pluszba tanulni, de ha ezt az utolsó tanévet felkészítő órák nélkül kellett volna megcsinálnom, nem hiszem, hogy felvettek volna az első helyen megjelölt Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karára (ONA). Ráadásul én nem bántam meg, hogy szombaton is reggel 10-17.15 “iskolában” volta, az órák nagyon élvezetesek voltak és a közösségi hangulat is tetszett. Mindenki sok új barátságot kötött. Üdvözlettel: Bikás Luca

  B. Luca biosz

 • “Leérettségiztem” és. engedd meg, hogy megköszönjem a BIOLÓGIA A MAGISTERREL SZUPER! 3 hónap alatt megcsináltuk, fel is vettek! Köszi még egyszer, szuper volt!

  H. Zsófi Biológia

Helyszíneink


 • Készülj fel az ELTE Apáczai Gimnáziumban!

 • Várunk a Debreceni Egyetem Márton Áron Kollégiumában!

 • Tanulj velünk a Szegedi Egyetem Herman Ottó Kollégiumában!