Angol

 • Az elmúlt tanév mindkét félévében jártam az emelt angol felkészítőre. Mivel az én iskolámban nem volt megfelelő az érettségire való felkészítés, ezért jelentkeztem a Magisterbe. A szombati órák nélkül biztos, hogy nem tudtam volna sikeres érettségit tenni. Érettségim eredménye jeles lett, amiért nagyon hálás vagyok. Az órák mindig jó hangulatban teltek, egyenlő arányban jutott idő az írásbeli és a szóbeli felkészülésre is. Minden alkalommal kaptunk gyakorló házi feladatokat, amiket a következő órára tanárunk kijavított, ezzel is segítve fejlődésünket. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Magistert.

  H. Hajnalka

 • A képzésen való részvétel után sikeres érettségi vizsgát tettem angolból. Ezúton is szeretném megköszönni az iskolának és felkészítő tanáromnak! Én felnőttkènt, munka mellett próbáltam elsajátítani az angol nyelvet, ezt felkészítő tanárom mindig figyelembevette és türelmesen segített. 3 éve kezdtem az angol nyelvet tanulni, de számomra ez a tanfolyam volt a leghasznosabb! Maximálisan meg vagyok elégedve az órákkal.

  Zs. Gyula

 • A felkészítő órák segítettek abban, hogy több önbizalmam legyen az angol nyelv használatát illetően. Az órákon mindig figyelembe vette a felkészítő tanárnő a csoport igényeit, kívánságait is. Arra fordítottunk több időt, amire a csoportnak igénye volt (társalgás, szóbelire való felkészülés). Mindemellett jutott idő az alapvető nyelvtanok áttekintésére illetve az érettségi feladatok gyakorlására is. Teljes mértékben elégedett vagyok azzal a felkészítéssel, amit az órákon kaptam.

  Zs. Noémi

 • Elégedett vagyok a képzéssel,csak így tovább! Izgatottan várjuk a pontszámokat.

  S. Bence

 • Rengeteget segített a tanfolyam, hála az eredményei sem maradtak el. Összességében pozitív a kép a tanárnővel kapcsolatban, nálam ő abszolút 5-ös és ezt meg is érdemli. Pontos, felkészült, nagyon emberbarát és szellemes amiért személy szerint nálam elvitte a külön díjat.

  S. Márk

 • Én emelt angol szakra jártam Önökhöz szombat reggelente, Zsombori Krisztina csoportjába. A tanarno annak ellenére, hogy milyen fiatal, de a valaha volt legprofibb angol tanárom volt ezalatt az egy év alatt. Precíz, figyelmes, lelkes es az óráink mindig izgalmasan teltek. Szórakoztatóvá tette az angol nyelvtanulast az egész csoport szamara, pedig ez szombat reggel igen nagy kihívást jelenthetett volna neki. Nagyon halas vagyok Krisztinanak, mert az emelt angol erettsegim igen jól sikerult, továbbá a Magisternek is, hogy ilyen lehetoseget biztositottak nekünk.

  Szabó Nikolett

 • Maga a tanfolyam kiváló volt! Igaz akadtak gondok az elején és számomra az is furcsa volt hogy bejárhattak a másik napról is a diákok, de összeségében nagyszerű órák voltak, pedig én nem szoktam élvezni a tanulást, de a tanárunk, fantasztikus volt! Annyira jó átéléssel és egyszerű trükkökkel adta át a tudást amit tudott hogy azt tanítani kéne!
  Köszönöm! 🙂

  K. Veronika

 • Összességében elégedett voltam a felkészítő órákkal. Hála a tanáromnak, az emelt angolon elvárásaim felett teljesítettem 🙂 Köszönettel, H. Szabina

  H. Szabina

 • Remekül éreztem magam az órákon. Emelt szinten tanulhattam a magyar és az angol nyelvet is! Az órák nem csak hangulatban, de tudásban is remekeltek, élvezhető létszám, kedves, odafigyelő, szakmájukat jól értő tanárok! Csupa pozitívumot tudok elmondani! Külön köszönet a két tanáromnak!

  Nagy Nóra

 • Én teljesen megvoltam elégedve a tanár úr munkájával.

  Cs. Liza

 • Elégedett vagyok az oktatással. A tanárom mindent megtett, hogy a maximumot hozza ki a tanulókból, nagyon jól tanít és emberséges.

  G. Krisztina

 • Részt vettem az angol emelt szintre felkészítőn idén tavasszal. Elégedettségemet és hálámat fejezném ki a tanárom munkájának hatékonyságáról. 25 év után sikerült az órái által olyan szintre emelni tudásomat hogy 4-re sikerült vizsgáznom(25 éve érettségiztem).Ha tehetem a jövőben melegen ajánlgatom az Általa tartott felkészítőt,tanítási módszere és lelkiismeretes fáradhatatlan hozzáállása nem mindennapi! További jó munkát önöknek!!!

  Gy. Csilla

 • Tisztelt Magister! Nagyon sokat segitett a tanfolyam, hiszen, ha nincs, nem tudtam volna idot szakitani az osszefoglalasra. Azt hiszem, nem lehet semmi okom a panaszra.

  N. Botond

 • Kedves Magister Universitas! Én magyar és angol előkészítőre jártam. Mind két előkészítő nagyon hasznos volt számomra és sokat segítettek az érettségire való felkészülésemben. Az alkalmak során, még jobban a szívemhez nőttek ezek a tantárgyak és a tanárok is nagyon jók voltak. Nekem a szervezéssel sem volt problémám. Minden jót!

  Sz. Rita magyar és angol

 • Üdv! Én abszolút megvoltam elégedve a tanárom által nyújtott felkészítéssel, köszönöm szépen! Vlajku Fruzsina

  V. Fruzsina angol

 • Kedves Magister Universitas! A felkeszites teljeskoru volt szamomra, a tanarunk mindvegig abszolut felkeszult volt, es elvezheto orakat tartott, amik nagyban segitettek mind a nyelvvizsgam, mind az erettsegi megszerzeset. En teljesen meg voltam elegedve.  Tovabbi szep napot! Motuz Mercedes

  M. Mercédesz angol

Helyszíneink


 • Készülj fel az ELTE Apáczai Gimnáziumban!

 • Várunk a Debreceni Egyetem Márton Áron Kollégiumában!

 • Tanulj velünk a Szegedi Egyetem Herman Ottó Kollégiumában!