Jelentkezz online!

Jelentkezz online (kattints a JELENTKEZÉS menüpontra) a február 10 -én induló 50 órás tanfolyamainkra! Az online jelentkezés előnye, hogy biztosítjuk a helyedet, és gyorsabban tudsz személyes beiratkozni. A jelentkezés véglegesítéséhez személyesen és készpénzben kell befizetni az előkészítő részvételi díját.

Vélemények

 • Teljesen kiment a fejemből a vélemény írás, az érettségi okozta megpróbáltatások minden mást elnyomnak az emberben. De most végre lesz időm írni néhány sort. Jómagamat az emelt szintű magyar érettségire készítettétek fel. Nulla emelt szintű tudásom volt magyarból mikor odamentem, ugyan is az iskolám nem tartott fakultációt, nem segített a tételek kidolgozásában, sőt semmilyen érettségi feladatot nem volt hajlandó adni. Nem csoda hát, hogy nagyon féltem, de ez az érzés már az első órán tovaszállt. A tanárom órái elképesztően színesek és aprólékosak, az irodalmat olyan magas szinten műveli, hogy minden  mondatot élvezet hallgatni és megtanulni. Magyarázatai érthetőek de ha az embernek még is kérdése van - ne adj isten, ugyan az a kérdés háromszor is felmerül - mindig szívélyesen válaszol. A tanfolyam alatt szinte végig emelt érettségi feladatokkal foglalkoztunk és ha valaki  nem tudott részt venni az órán, e-mailben is átküldte az anyagot ami gyakran nagy segítség!  Egy szó, mint száz az irodalmat - és annak minden kis mellékágát - élmény volt tanulni nála! Nem különben a nyelvtant, ám itt felmerül bennem egy kis negatívum is. Az 50 órás mondhatni "gyorstalpaló" nem tért ki túlzottan a nyelvtani részre. Persze, ez kevésbé fontos az érettségiben, de jó lett volna, ha ezt a szárazabb anyagrészt kicsit jobban gyakoroljuk. Az idei érettségiben feltűnően sok volt a nyelvtan és talán nem ez volt az utolsó ilyen év. De mindent összevetve ajánlom a Magistert minden ismerősömnek, főként ha magyarból szeretne emelt szintű érettségit tenni, mert itt képesek csodát tenni az emberrel! Az érettségim 4-es lett, 50%-os, ami tudom nem a legjobb eredmény, de tényleg alig volt alap tudásom és számomra ez az eredmény azt tükrözi, hogy a tanár úr órái remek felkészültséget adnak! Köszönöm, hogy Önöknél tanulhattam!

  F. Evelin

 • Nagyon tetszettek az emelt biosz órák, amik mindig egy kis közös ismétléssel kezdődtek. A tudásunkat még érettségik megoldásával is tudtuk ellenőrizni. Még próba szóbeli vizsgát is tartottunk!:) Amit nekem két év biológia fakultáció alatt kellett volna megtanulnom, azt itt kevesebb mint egy tanév alatt megtanultam. Azt nem mondom, hogy ezek az órák mellett nem kellett még pluszba tanulni, de ha ezt az utolsó tanévet felkészítő órák nélkül kellett volna megcsinálnom, nem hiszem, hogy felvettek volna az első helyen megjelölt Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karára (ONA). Ráadásul én nem bántam meg, hogy szombaton is reggel 10-17.15 "iskolában" volta, az órák nagyon élvezetesek voltak és a közösségi hangulat is tetszett. Mindenki sok új barátságot kötött. Üdvözlettel: Bikás Luca

  B. Luca biosz

 • Szia! Nem voltam itthon,úgyhogy csak most tudok írni:) Felvettek Szegedre gyógyszerészetire:)) Nagyon szépen köszönöm,nélküled nem sikerült volna!

  V. Borbála kémia

 • Nekem a biológia óràk nagyon hasznosak voltak a tanárom, mindent nagyon jól elmagyarázott, amit az iskolai tanárnak nem sikerült.

  K. Petra biosz

 • "Leérettségiztem" és. engedd meg, hogy megköszönjem a BIOLÓGIA A MAGISTERREL SZUPER! 3 hónap alatt megcsináltuk, fel is vettek! Köszi még egyszer, szuper volt!

  H. Zsófi Biológia