Jelentkezz online előkészítőinkre!

Jelentkezz az október 5-én induló 100 órás online tanfolyamainkra!

Az online felkészítő előnyei:

 1. Mindent hallasz, amit a tanár mond.
 2. Mindent látsz, amit a tanár a táblára ír.
 3. Az órát akárhányszor újra megnézheted.
 4. Mindezt kiváló tananyagainkkal egészítjük ki.

További részleteket ide kattintva találsz!

Vélemények

 • Maga a tanfolyam kiváló volt! Igaz akadtak gondok az elején és számomra az is furcsa volt hogy bejárhattak a másik napról is a diákok, de összeségében nagyszerű órák voltak, pedig én nem szoktam élvezni a tanulást, de a tanárunk, fantasztikus volt! Annyira jó átéléssel és egyszerű trükkökkel adta át a tudást amit tudott hogy azt tanítani kéne! Köszönöm! :)

  K. Veronika

 • Kedves Magister Universitas! Én magyar és angol előkészítőre jártam. Mind két előkészítő nagyon hasznos volt számomra és sokat segítettek az érettségire való felkészülésemben. Az alkalmak során, még jobban a szívemhez nőttek ezek a tantárgyak és a tanárok is nagyon jók voltak. Nekem a szervezéssel sem volt problémám. Minden jót!

  Sz. Rita magyar és angol

 • Nagyon sokat segített a felkészítés, semmiben nem szenvedtem hiányt az órák során. Ennek köszönhetően jól is sikerült az érettségim.

  K. Dominika

 • Tisztelt Tanár Úr, Én nagyon sok hasznát vettem a felkészítő óráknak, esszéknél és a szóbelinél is eszembe jutottak a logikusan végig vezetett gondolatmenetek az adott témával kapcsolatban, így nem hagytam ki semmi fontos tényezőt. Tehát nekem ezek az ok-okozati összefüggések segítettek a legtöbbet. Amin változtatnék az az lenne, hogy voltak témák amikről többször is részletesen beszéltünk, így sok idő elment ( persze ez a mi hibánk is, hogy nem szólunk, csak nem lehet tudni hogy kinek mi az új). És köszönöm a sok segédanyagot, és a kidolgozott tételeket, nagyon sokat segítettek, mert logikusan voltak megszerkeztve. (70% lett a törim, úgy hogy a szóbelin 60/35 pontot kaptam, pedig részletesen elmondtam és ki is töltöttem az időt. De ennek ellenére is sikeres lett a felvételim. Még egyszer köszönöm a felkészítést!

  D. Bálint töri

 • Mind a matematika, mind a fizika előkészítő órákkal meg voltam elégedve. Matematika órákon sok hasznos dolgot tanultunk meg, és nem csak a középiskolai órákra, érettségire készítette fel a Tanár úr a csoportot, hanem bepillantást nyertünk néhány alkalommal az egyetemi szintű tananyagba is. A fizika órákon pedig szintén rengeteg olyan ismeretet szereztem, ami hasznosnak bizonyúlt és a továbbiakban is mint erős alapra nyugodtan támaszkodhatok majd. A fizika előkészítőn nagy segítség volt a Tanár úr által a csoport közös e-mail címére feltöltött témakörök vázlatai, gyakorló feladatok és megoldásai, valamint a szóbeli érettségihez kapott leírások. A vázlatok részletes kidolgozása segített az itthoni tanulásban is. Az órákon a rengeteg megoldott feladat  pedig megkönnyítette a példák megértését, a számolások elsajátítását. A jelentkezésnél, a befizetéseknél és bármilyen kérdésnél pedig mindenki segítőkésznek bizonyult a Magister csoportból. Tehát összesszégében meg vagyok elégedve az előkészítő órákkal, és nekem személy szerint sokat segítettek az érettségire való felkészülés során. Bátran ajánlom bárkinek aki érettségi előtt áll, és szeretne mindent egy utolsó alkalommal újratanulni vagy átismételni.

  P. Laura