Jelentkezz online!

Jelentkezz online (kattints a JELENTKEZÉS menüpontra) a február 10 -én induló 50 órás tanfolyamainkra! Az online jelentkezés előnye, hogy biztosítjuk a helyedet, és gyorsabban tudsz személyes beiratkozni. A jelentkezés véglegesítéséhez személyesen és készpénzben kell befizetni az előkészítő részvételi díját.

Vélemények

 • Jó estét kívánok kedves Tanár Úr! Nekem 92%-os lett a történelem középszintű érettségim. Nagyon hasznos volt a történelem óra és a kapott tananyagok is nagyon részletesek voltak. Röviden: köszönjük a felkészítést és a sok tartalmas órát :)

  R. Sándor

 • Kedves Magister Universitas! A felkeszites teljeskoru volt szamomra, a tanarunk mindvegig abszolut felkeszult volt, es elvezheto orakat tartott, amik nagyban segitettek mind a nyelvvizsgam, mind az erettsegi megszerzeset. En teljesen meg voltam elegedve.  Tovabbi szep napot! Motuz Mercedes

  M. Mercédesz angol

 • "Leérettségiztem" és. engedd meg, hogy megköszönjem a BIOLÓGIA A MAGISTERREL SZUPER! 3 hónap alatt megcsináltuk, fel is vettek! Köszi még egyszer, szuper volt!

  H. Zsófi Biológia

 • Én meg vagyok vele elégedve, nekem nagyon sokat segített a felkészítés. Szerintem főleg az alaposság miatt.

  D. Szabina matek

 • Szia, csak szeretném megköszönni a felkészítést a matek érettségire. Nélküled egész biztosan nem lett volna ilyen jó :) ( 94% ) Valósszínűleg mérnök informatikára megyek tovább az Óbudai Egyetemre, elég kemény, ahogy hallottam, szerinted nyáron hogyan tudnék készülni? A mintatantervben láttam hogy első félévben Analízis I., Diszkrét matematika és lináris algebra I. és Fizika lesz (ami így elsőre ijesztő). Mit érdemes a gimis tananyagból átnézni, esetleg van olyan könyv amiből ezt egyedül elkezdhetem tanulni? Köszönettel: Halász Péter

  H. Péter matek