Jelentkezz online!

Jelentkezz online az október 7-én induló 100 órás tanfolyamainkra! Az online jelentkezés előnye, hogy biztosítjuk a helyedet, és gyorsabban tudsz személyes beiratkozni. A jelentkezés véglegesítéséhez személyesen és készpénzben kell befizetni az előkészítő részvételi díját.

Vélemények

 • A Magister felkészítője által sikerült igazán jól felkészülnöm az érettségire, a tanáraink igazán felkészültek és mind szakmailag, mind emberileg nagyon a helyükön voltak. A biológia felkészítő egy nagyon jó alkalom volt a teljes tananyag átismétlesére, és egy-egy érdekesség, tanulása, illetve a tananyag mélyebb elmélyítésére nagyon alkalmas volt és hasznos az érettségire való felkészülés során. A biosz tanárunk nagyon kitett magáért, és egy rendkívüli embert ismerhettünk meg a személyében. A kémia felkészítő pedig fergeteges volt. Az órák rendkívűl érdekesek, izgalmasak és ami a legfőbb hasznosabbak voltak. Számomra hatalmas segítség volt a kémiai számolások módszereinek átismétkése, illetve tanulása, és enélkül nem sikerült volna jól a kémia érettségim, nagyon sokat köszönhetek a felkészítőmnek, akiben a világ egyik legérdekesebb, és legszínesebb emberét ismerhettem meg, és aki igazán felkészített az érettségire.

  S. Márton

 • Remekül éreztem magam az órákon. Emelt szinten tanulhattam a magyar és az angol nyelvet is! Az órák nem csak hangulatban, de tudásban is remekeltek, élvezhető létszám, kedves, odafigyelő, szakmájukat jól értő tanárok! Csupa pozitívumot tudok elmondani! Külön köszönet a két tanáromnak!

  Nagy Nóra

 • Szia Tanár Úr! Az óráid rendkívül élvezetesek és érthetőek! (Egyik óra elején korábban érkeztünk páran és beszélgettünk, milyen ritka az ilyen tanár, aki nemcsak tudja a történelmet, de élvezi is és ráadásul úgy adja át, hogy a diákot érdekli. Látszik, hogy élvezed, amit csinálsz és ez hitelessé teszi! Nem lehet nem figyelni és nem lehet nem megszeretni a történelmet (annak aki esetleg nem szerette!) Én el sem tudom képzelni, azok a diákok, akik néha nem jönnek, vajon mi mást választanak ehelyett?? Köszönjük!! Anna

  Anna

 • Én nagyon szerettem az emelt magyaros órákat, a tanárom rengeteget segített, segítőkész volt  - egyénileg tanácsokkal segített és az egész csapatot is támogatta. Rengeteget gyakoroltunk, talán unásig is. :) Amit én hiányoltam, az személy szerint az volt; hogy miután én már befejeztem a gimit, és nem volt egyetlen irodalom órám sem; így néhol elmaradva éreztem magam a tananyagban.

  M. András magyar

 • Köszönettel tartozom, amiért engem, aki hátránnyal indultam, ugyanis  Magyarországon soha nem tanultam történelmet (Nagyváradon érettségiztem 25 évvel ezelőtt), a tanár úr tökéletesen összeállított  valamint  érthető tananyagával fel tudott készíteni és sikeresen "4"-re  leérettségiztem. Úgy gondolom ez önmagában is remek visszajelzés, egy jól sikerült felkészítő munka végeredményéhez. Egyedül nem tudtam volna felkészülni, ezért hálás köszönetemet szeretném kifejezni.

  Sz. Gabriella