Jelentkezz online előkészítőinkre!

Jelentkezz az október 5-én induló 100 órás online tanfolyamainkra!

Az online felkészítő előnyei:

 1. Mindent hallasz, amit a tanár mond.
 2. Mindent látsz, amit a tanár a táblára ír.
 3. Az órát akárhányszor újra megnézheted.
 4. Mindezt kiváló tananyagainkkal egészítjük ki.

További részleteket ide kattintva találsz!

Vélemények

 • Szia! Tudnod kell, hogy én soha nem szerettem a kémiát. Fogorvosira készülök és hát úgy voltam vele, hogy a kémiát még talán jobban el tudom viselni, mint a fizikát és bár csak jövőre felvételizem jelentkeztem a Magisterhez a Te kémia óráidra. Úgy jöttem el, hogy nem lesz semmi baj, majdcsak túléljük azt a 100 órát. Aztán ott voltam az első alkalom után és bármilyen furcsa, alig vártam a következő szombatot. Ahogy teltek a hetek észrevettem, hogy én igazából nagyon is szeretem a kémiát, csak eddig nem tudtam róla. Ez csak Neked köszönhető. A szombati órák csak úgy elrepültek és meg kell mondanom fájó szívvel vettem tőled búcsút az utolsón. Mindenkinek csak ajánlani és dicsérni tudlak. Jó órák, jó hangulat és egy jó tanár. Ennyi kell ahhoz, hogy valaki megszeresse a kémiát. :D

  Sz. Sára

 • Azért írok, hogy szóljak, sikerült a felvételim. A Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakára vettek fel. Egy álmom vált valóra, ennél boldogabb nem is lehetnék. Amikor először megláttam az sms-t, nem hittem a szememnek. Köszönöm a jó tanácsokat, a biztatást, a támogatást! Egyedül ez nem ment volna. Üdvözlettel, Linda

  Linda töri

 • Köszönettel tartozom, amiért engem, aki hátránnyal indultam, ugyanis  Magyarországon soha nem tanultam történelmet (Nagyváradon érettségiztem 25 évvel ezelőtt), a tanár úr tökéletesen összeállított  valamint  érthető tananyagával fel tudott készíteni és sikeresen "4"-re  leérettségiztem. Úgy gondolom ez önmagában is remek visszajelzés, egy jól sikerült felkészítő munka végeredményéhez. Egyedül nem tudtam volna felkészülni, ezért hálás köszönetemet szeretném kifejezni.

  Sz. Gabriella

 • Tisztelt Magister Universitas! Mivel én vajdasàgi vagyok, megismertem a magyarorszàgi tananyagot, a tanìtàsi mòdszereket, az érettségi követelményt. Nagy segìtséget nyùjtottak az òràk, a rendszeres tesztek pedig folyamatos tanulàsra sarkaltak.

  G. János biosz és kémia

 • Mind a matematika, mind a fizika előkészítő órákkal meg voltam elégedve. Matematika órákon sok hasznos dolgot tanultunk meg, és nem csak a középiskolai órákra, érettségire készítette fel a Tanár úr a csoportot, hanem bepillantást nyertünk néhány alkalommal az egyetemi szintű tananyagba is. A fizika órákon pedig szintén rengeteg olyan ismeretet szereztem, ami hasznosnak bizonyúlt és a továbbiakban is mint erős alapra nyugodtan támaszkodhatok majd. A fizika előkészítőn nagy segítség volt a Tanár úr által a csoport közös e-mail címére feltöltött témakörök vázlatai, gyakorló feladatok és megoldásai, valamint a szóbeli érettségihez kapott leírások. A vázlatok részletes kidolgozása segített az itthoni tanulásban is. Az órákon a rengeteg megoldott feladat  pedig megkönnyítette a példák megértését, a számolások elsajátítását. A jelentkezésnél, a befizetéseknél és bármilyen kérdésnél pedig mindenki segítőkésznek bizonyult a Magister csoportból. Tehát összesszégében meg vagyok elégedve az előkészítő órákkal, és nekem személy szerint sokat segítettek az érettségire való felkészülés során. Bátran ajánlom bárkinek aki érettségi előtt áll, és szeretne mindent egy utolsó alkalommal újratanulni vagy átismételni.

  P. Laura