Személyesen felkészítő tanáraink

A Magister Universitas egy olyan szigorú tanár felvételi-rendszert (írásbeli felvételi, próbatanítás) dolgozott ki, amely által garantáltan a legjobb tanárokat tudjuk kiválogatni. Felkészítő oktatásunkat és a tananyagainkat folyamatosan fejlesztjük, így a tanáraink az érettségi követelményekhez pontosan illeszkedő módszereket és tudásanyagot alkalmazzák.

Tanáraink oktatási módszere azért hatékony, mert  pontosan illeszkedik az érettségi feladatok követelményeihez. A jól érthető, szemléletes tanári előadásokat a saját  tananyagunk egészítik ki, amelyek rendszerezik, világos összefüggésekbe helyezik az érettségi követelményeket. Így nem csak tudni fogod mindazt, amit megkövetelnek az érettségin, hanem biztos feladat megoldási rutinod is lesz, aminek segítségével felszabadultan, és magabiztosan fogod megoldani az érettségi feladatokat. Ami nagyon fontos, hogy nem csak az írásbeli, hanem a szóbeli témaköröket is kidolgozva kapjátok meg.

A felkészítésben különösen nagy hangsúlyt kapnak az eredeti érettségi feladatok megoldása: míg például töriből, bioszból és magyarból az esszéírás gyakorlása, addig kémiából és fizikából a számolásos példák begyakorlása nagyon fontos.

Online felkészítő tanáraink

Proksza Ágnes emelt magyar

„Eszméletlenül sokat köszönhetek a Tanárnőnek. Kiváltképp, hogy ilyen helyzetben is maximális erőbedobással és lelkesedéssel tanította a csoportot.

„Proksza Ági készített fel az emelt szintű vizsgára, es nem tudok elég hálás lenni neki. Egy kiváló tanár és ember, örülök hogy megismertem.”

„A felkészítő nélkül nem tudom, hogyan tudtam volna ilyen magabisztosan megirni az irasbelit. Nagyon sokat koszonhetek a tanarnonek!”

 

György Dániel emelt matek

„Fantasztikus órák voltak, fantasztikus tanárral! A 3 órák csak úgy elröppentek. Imádtam!”

 „Köszönöm szépen a felkészítést, nagyon szép eredményt sikerült elérnem az érettségin, attól függetlenül, hogy amikor elkezdtem a tanfolyamra járni, az iskolában majdnem 2 éves lemaradásban voltunk a matek tananyagot illetően. 93% -os matek érettségit sikerült írnom a Magisternek köszönhetően.”

„Szerettem György Dániel matek óráit. Az online órákért külön köszönet, mert igazán profi volt.”

 

Barta József emelt töri

“Mikor elkezdtuk a kurzust a tudasunk majdnem nulla volt, nem is szerettuk a torit, de a vegere teljesen atlattuk az egesz tortenelmet (annak ellenere, hogy az egyeni keszules minimalis volt). Az iskolai felkeszules a nullaval volt egyenlo. A 90% feletti tortenelem emelt szintu erettseginket kizarolag a tanárunknak koszonhetjuk, aki a vilag legjobb tanara! Semmiben nem hasonlit az atlag kozepiskolai tanarokhoz. Kedves, jofej, vicces volt. A jegyzeti pedig csodalatosak voltak (annyira erthetoek es erdekesek voltak, hogy orom volt beloluk tanulni). Barmilyen rosszkedvuen mentunk az elokeszitore mindig jokedvuen tavoztunk. Tenyleg koszonunk mindent!!!”

„Köszönöm a lehetőséget és a felkészítést! Egy olyan tanárhoz osztottatok be emelt történelemre, aki nagyon sok erőfeszítéssel elképesztően jól leadta nekünk az anyagot és messze átlagon felüli tudást adott nekünk. Nagyon köszönöm a lehetőséget nélkületek nem tudom mit kezdtem volna, mert ahonnan én jöttem ott egyáltalán nem készítettek volna fel történelemből! Az órák ára is nagyon kedvező volt.”

„Minden elismerésem ahhoz, hogy szűk 3 hónap alatt ilyen minőségű felkészítést végzett. Egyetemi szinten is megfelelne az Ön módszere, ezt bátran kijelenthetem. Hihetetlenül hálás és elégedett vagyok a munkájával, több ilyen tanár kell a közoktatásba!!! Mindenkinek csak ajánlani fogom az Önök intézményét! Semmilyen változás nem kell, hiszen így volt tökéletes és megfelelő az oktatás színvonala pedig magas szintű! Köszönöm a segítségét!”

Nyerges Zoltán emelt fizika

„A fizika középszintű írásbelim 93% lett, ami nélkületek biztosan nem sikerült volna. Számomra a legnagyobb segítséget a témakörök rendszerezése jelentette és, hogy mindvégig kifejezetten az érettségin előforduló feladattípusokon, témákon volt a hangsúly.”

„Ezúttal is megköszönném a segítséget, amit az Önök felkészítő tanfolyama nyújtott. Én fizika emeltre jártam, a barátommal. Mindketten tisztában vagyunk azzal, hogyha nem jártunk volna a Magisterbe, akkor messze nem lettek volna ilyen jó eredményeink. Így csak ajánlani tudom az ismerőseimnek a tanfolyamot, a kiváló szakembereik miatt! Még egyszer köszönöm!”

„A közép szintű fizika érettségim 95%-ra sikerült. Sikerült a témaköröket teljes körűen áttekinteni. Mindez nagy részben az Önök tanfolyamának köszönhető.”

Soós Noémi emelt biosz

„Iszonyat jó volt az egész felkészítő, sajnálom, hogy vége lett, hiányozni fog!”

Szerintem szuper volt, hogy egy fiatalos tanárunk volt és könnyedén lendületesen vitte az órákat. Bármit kérdezhettem, ami nagy biztonságot adott. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!:) Másoknak is ajánlani fogom!”

„Nagyon sokat segített Noémi a nehezebb tananyagok megértésében. Kiváló tanárnak tartom, kedves és korrekt. Mindig minden kérdésre próbált választ adni, ha valamit nem tudott azt egyenesen megmondta, de ilyen eset nagyon ritkán fordult elő. A magyarázatai könnyen érthetőek voltak és nem csak tanárnak szuper, de emberileg is nagyon jófejnek tartom. Köszönöm a sok segítséget, neki köszönhetően újra azt érzem, hogy én igenis biológiát szeretnék tanulni még nagyon-nagyon sokáig.”

Lénárt Gergely emelt kémia

„Tavaly sajnos egy sokkal drágább és szinte teljesen hasznavehetetlen előkészítőre jártam. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Magisterre! A tanár tökéletesen magyarázott minden teljesen érthető volt. Az egész profin megszervezett! Mindenkinek szívből fogom ajánlani! Köszönöm szépen!”

Gergő nagyon sok mindent megtanított nekem az év során, annyira örültem, hogy végre élveztem a kémiát! Köszönöm!”

„Tetszett, hogy sokkal lazábbak voltak az órák mint a suliban, nem volt az a komor hangulat.”

“Semmin sem módosítanék. Csak pozitív élményekkel gazdagodtam. Újra megszerettem a kémiát! Köszönök szépen mindent”

Vélemények

 • Maga a tanfolyam kiváló volt! Igaz akadtak gondok az elején és számomra az is furcsa volt hogy bejárhattak a másik napról is a diákok, de összeségében nagyszerű órák voltak, pedig én nem szoktam élvezni a tanulást, de a tanárunk, fantasztikus volt! Annyira jó átéléssel és egyszerű trükkökkel adta át a tudást amit tudott hogy azt tanítani kéne! Köszönöm! :)

  K. Veronika

 • Nekem a biológia óràk nagyon hasznosak voltak a tanárom, mindent nagyon jól elmagyarázott, amit az iskolai tanárnak nem sikerült.

  K. Petra biosz

 • Nagyon tetszettek az emelt biosz órák, amik mindig egy kis közös ismétléssel kezdődtek. A tudásunkat még érettségik megoldásával is tudtuk ellenőrizni. Még próba szóbeli vizsgát is tartottunk!:) Amit nekem két év biológia fakultáció alatt kellett volna megtanulnom, azt itt kevesebb mint egy tanév alatt megtanultam. Azt nem mondom, hogy ezek az órák mellett nem kellett még pluszba tanulni, de ha ezt az utolsó tanévet felkészítő órák nélkül kellett volna megcsinálnom, nem hiszem, hogy felvettek volna az első helyen megjelölt Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karára (ONA). Ráadásul én nem bántam meg, hogy szombaton is reggel 10-17.15 "iskolában" volta, az órák nagyon élvezetesek voltak és a közösségi hangulat is tetszett. Mindenki sok új barátságot kötött. Üdvözlettel: Bikás Luca

  B. Luca biosz

 • Elégedett vagyok a képzéssel,csak így tovább! Izgatottan várjuk a pontszámokat.

  S. Bence

 • A tegnapi nap déli 12 órakor voltam szóbelizni töriből!  Volt egy kis mázlim is, mivel a "Honfoglalás Géza és I. István uralkodása"-t húztam! Lehetett volna ettől kellemetlenebb tétel is! Bár...., az az igazság, hogy Tanár úr felkészítésének, illetve a nagyon jó anyagoknak köszönhetően nagyon nem tudtak volna zavarba hozni! Szóval jó lett! És az írásbeli is!  Ezzel az üveg jelképes nedűvel szeretném megköszönni Tanár Úrnak (és mindenkinek aki részt vett benne) a remek hozzáállást, felkészítést!

  K. János