Kiváló tanárok

A Magister Universitas egy olyan szigorú felvételi-rendszert (írásbeli felvételi, próbatanítás) dolgozott ki, amellyel a legjobb tanárokat tudjuk kiválogatni. Felkészítő oktatásunkat és a tananyagainkat folyamatosan fejlesztjük, így a tanáraink az érettségi követelményekhez pontosan illeszkedő módszereket és tudásanyagot alkalmazzák.

Hatékony módszer

magister_universitas_tanarokTanáraink oktatási módszere azért hatékony, mert  pontosan illeszkedik az érettségi feladatok követelményeihez. A jól érthető, szemléletes tanári előadásokat a saját  tananyagunk egészítik ki, amelyek rendszerezik, világos összefüggésekbe helyezik az érettségi követelményeket. Így nem csak tudni fogod mindazt, amit megkövetelnek az érettségin, hanem biztos feladat megoldási rutinod is lesz, aminek segítségével felszabadultan, és magabiztosan fogod megoldani az érettségi feladatokat. Ami nagyon fontos, hogy nem csak az írásbeli, hanem a szóbeli témaköröket is kidolgozva kapjátok meg.

 

 

 

Könnyebb iskolai és otthoni tanulás!

othhontanulasHallgatóink iskolai és otthoni tanulását könnyítik meg kiváló tananyagaink. Az előkészítő részvételi díja tananyagunk árát (20.000 Ft/tárgy)  is tartalmazza, de külön is meg lehet vásárolni. Saját fejlesztésű, folyamatosan frissített tananyagaink az érettségire megkövetelt kidolgozott írásbeli és szóbeli témaköröket, valamint a témakörökbe rendezett érettségi feladatokat és azok megoldásait tartalmazzák. A tananyagunkat PDF formátumban küldjük.

 

 Feladatok gyakorlása

ProbafelveteliA felkészítésben különösen nagy hangsúlyt kapnak az eredeti érettségi feladatok megoldása: míg például töriből, bioszból és magyarból az esszéírás gyakorlása, addig kémiából és fizikából a számolásos példák begyakorlása nagyon fontos.

 

Vélemények

 • Az emelt magyar felkészítő sokat segített nekem az írásbelivel kapcsolatban, elsősorban a gyakorlati írásbeliségnél, mert a saját iskolámban nem fektettek erre hangsúlyt, a felkészítő óráknak köszönhetően az írásbelim sokkal jobb lett, mint vártam. Hatalmas segítség volt, és köszönöm a felkészítést.

  D. Petra

 • Kedves Magister! Én megkaptam mindent segítséget amire szükségem volt! Nagyon jó volt a tanárom, csak köszönni tudok mindent! Üdv.: Végh Emese

  V. Emese biosz

 • Örülök, hogy a Magister Universitas felkészítő iskoláját választottam. Az órák nagyon interaktívak és érdekesek voltak, emelt kémián előadásokat tartottunk és hallgattunk meg, ami nagyon sokat segített az anyag megértésében és megtanulásában. Szintén kémián rengeteg számolási feladatott oldottunk meg együtt és mint házi feladat (ami az érettségi feladatsor fele). Nekem mindig a számolással voltak problémáim kémián, a felkészítő előtt a bonyolult összetett feladatokat el se tudtam kezdeni. Az érettségin ezeknek a megoldása már nem okozott akkora problémát.

  G. Nándi kémia

 • Jó napot kívánok! Én töri levelező tanfolyamra jártam és tetszett írni az utolsó e-mailben, hogy írjam meg hogy sikerült a töri érettségi. Az írásbeli 71%-os lett,a szóbeli pedig max pontos,100%. Szóval így együtt összesen 82%-os,5-ös lett a töri érettségim. Szóbelin a reformációt húztam. Sokat segítettek az elküldött kidolgozott témakörök,mert a töri könyvemben sok minden nem volt leírva,és ha nem tanulom meg amiket ön küldött biztos nem lett volna ilyen jó a szóbelim. Szóval köszönöm szépen az elküldött anyagokat.

  L. István töri

 • A felkészítő órák segítettek abban, hogy több önbizalmam legyen az angol nyelv használatát illetően. Az órákon mindig figyelembe vette a felkészítő tanárnő a csoport igényeit, kívánságait is. Arra fordítottunk több időt, amire a csoportnak igénye volt (társalgás, szóbelire való felkészülés). Mindemellett jutott idő az alapvető nyelvtanok áttekintésére illetve az érettségi feladatok gyakorlására is. Teljes mértékben elégedett vagyok azzal a felkészítéssel, amit az órákon kaptam.

  Zs. Noémi