Kiváló tananyagaink segítenek a felkészülésben!

Szeretnél könnyebben és hatékonyan készülni az érettségire? Akkor rendeld meg tananyagainkat! 

Vélemények

 • Ezt remélem sokan írták már neked: FELVETTEK!!:) (corvinus, nemzetközi tanulmányok, "támogatott"). Jó nyarat és minden elismerésem az előkészítőhöz (az apróbetűs kiegészítők voltak a legjobbak-természetesen)!!!! Andi

  Andi töri

 • A képzésen való részvétel után sikeres érettségi vizsgát tettem angolból. Ezúton is szeretném megköszönni az iskolának és felkészítő tanáromnak! Én felnőttkènt, munka mellett próbáltam elsajátítani az angol nyelvet, ezt felkészítő tanárom mindig figyelembevette és türelmesen segített. 3 éve kezdtem az angol nyelvet tanulni, de számomra ez a tanfolyam volt a leghasznosabb! Maximálisan meg vagyok elégedve az órákkal.

  Zs. Gyula

 • Én megvoltam elégedve az órákkal és a tanárral egyaránt, amit a középiskola 4 éve alatt nem sikerült megértenem azt az előkészítőn igen, és az összes témakört átvettünk, amivel átismételtünk mindent! Heti kétszeri alkalmat jobban preferáltam volna, de így is jó volt. Röviden ennyi, örültem, hogy részt vehettem az órákon.

  T. Szilvia

 • Kicsit megkésve, de szeretném elküldeni a véleményezésemet az emelt szintű kémia felkészítőről. Két évig koptattam a padot az emelt szintű kémia óráin. Minden héten úgy mentem haza, hogy ez volt életem leghasznosabban eltöltött három-négy-több órája. Azóta nem egy ismerősömnek ajánlottam, sőt, volt, aki a beszámolóim alapján alapján keresett meg engem, hogy hol találtam ilyen jó felkészítő kurzust/tanárt. Az órákon mindig jó volt a hangulat, néha csurrant-cseppent egy kis csoki, süti a megfáradt diákoknak, vagy épp egy olyan anekdota amin könnyesre nevettük magunkat.  Bármilyen problémával fordultam hozzá, mindig azon volt, hogy megoldást találjon rá. Még egy sikertelen érettségi után összetörve is az volt az első gondolatom, hogy ha újra próbálom, akkor csak a Magister. Bejött. Elsős vagyok a Szegedi Tudományegyetemen, azt tanulom amit mindig is szerettem volna, és amikor a többiek elsírják magukat, mert nem tudják mi az a Lewis-képlet, én csak hátradőlök és elégedetten mosolygok. Köszönöm!

  H. Dóra

 • Kedves Tanár Úr! A szóbeli is megvolt és az eredményeket is tudom már! :) A szóbelim 100% lett, aminek nagyon örülök. Balassi Istenes verseit és a szólépeket húztam. Tehát nagyon szép témát,és szívemhez közelállót irodalomból és nyelvtanból egyaránt. Így összességében 90%-ot teljesítettem magyarból, ami az összes érettségi tárgyaimból a legjobb. Hollandból 1 ponttal csúsztam le a 90-től, ezért lett az a legjobb!:) De örülök is,hiszen magyar gyerek magyarból legyen a legjobb,nemde? ;) Majd írok még, hogy felvettek-e ezzel az eredménnyel,ha érdekli Tanár Urat. Szép nyarat és jó pihenést!!!! (: üdv: B. Bori

  B. Bori magyar