Kiváló tananyagaink segítenek a felkészülésben!

Szeretnél könnyebben és hatékonyan készülni az érettségire? Akkor rendeld meg tananyagainkat! 

Vélemények

 • Biológiából és kémiából jártam emelt szintű csoportokba. Mindkét tantárgy óráin nagyon jól éreztem magam, rengeteg hasznos, új, eddig ismeretlen információ hangzott el a  tananyagokkal kapcsolatban, amik nagyban megkönnyítették a tanulást. Szeretnék köszönetet mondani a tanáromnak, aki kémiából és biológiából tartotta az órákat, a sok segítségért. A biológia emelt szintű érettségim sokkal jobban sikerült, mint az előző évben, így nagyobb reményekkel várom a ponthatárokat. A kémia kicsit gyengébb lett, de ezen is sikerült javítanom.  Köszönöm a segítséget, csak ajánlani tudom mindenkinek a képzést :)

  H. Gergely

 • Köszönettel tartozom, amiért engem, aki hátránnyal indultam, ugyanis  Magyarországon soha nem tanultam történelmet (Nagyváradon érettségiztem 25 évvel ezelőtt), a tanár úr tökéletesen összeállított  valamint  érthető tananyagával fel tudott készíteni és sikeresen "4"-re  leérettségiztem. Úgy gondolom ez önmagában is remek visszajelzés, egy jól sikerült felkészítő munka végeredményéhez. Egyedül nem tudtam volna felkészülni, ezért hálás köszönetemet szeretném kifejezni.

  Sz. Gabriella

 • Szeretném először is megköszönni a munkádat és támogatásodat, hogy végül is sikerült, amit elterveztem: SZTE-ÁOK ( ráadásul28 pont felesleggel) azt hiszem, a szombati órákon nem csak az anyagot tudtam alaposabban megérteni és átlátni, hanem egy kis önbizalmat is szereztem az érettségihez. Szóval, tényleg szeretném még egyszer megköszönni, és a nyárra további kellemes pihenést kívánok!

  B. Damján kémia

 • Összességében elégedett voltam a felkészítő órákkal. Hála a tanáromnak, az emelt angolon elvárásaim felett teljesítettem :) Köszönettel, H. Szabina

  H. Szabina

 • Nekem a biológia óràk nagyon hasznosak voltak a tanárom, mindent nagyon jól elmagyarázott, amit az iskolai tanárnak nem sikerült.

  K. Petra biosz