Kiváló tananyagaink segítenek a felkészülésben!

Szeretnél könnyebben és hatékonyan készülni az érettségire? Akkor rendeld meg tananyagainkat! 

Vélemények

 • Ezúttal is megköszönném a segítséget, amit az Önök felkészítő tanfolyama nyújtott. Én fizika emeltre jártam, a barátommal. Mindketten tisztában vagyunk azzal, hogyha nem jártunk volna a Magisterbe, akkor messze nem lettek volna ilyen jó eredményeink. Így csak ajánlani tudom az ismerőseimnek a tanfolyamot, a kiváló szakembereik miatt! Még egyszer köszönöm!

  H. Feres

 • Rengeteget segített a tanfolyam, hála az eredményei sem maradtak el. Összességében pozitív a kép a tanárnővel kapcsolatban, nálam ő abszolút 5-ös és ezt meg is érdemli. Pontos, felkészült, nagyon emberbarát és szellemes amiért személy szerint nálam elvitte a külön díjat.

  S. Márk

 • Nagyon nagy segitseg volt szamomra az elokeszito, nagyon jo volt az, hogy mindent atvettunk, a gyakorlo feladatok pedig nagyon jol voltak osszeallitva. Kulon kiternek az oktatonkra, aki egy nagyon kedves es korrekt ember, ha valamit nem tudtunk, nem kaptunk szidast, hanem segitseget es biztatast.

  H. Karin

 • Én a magyar emelt érettségire való felkészülésben vettem igénybe az Magister Universitas képzést. A legnagyobb segítség részemről az volt, hogy a tanár Tamás személyiségének köszönhetően az órák színesebbek, érdekesebbek voltak, mindamellett a legkevésbé sem tért el a céljától, minden alkalommal a magyar emelt érettségin is szereplő feladatokat végeztünk. Az iskolám elképesztően minimális segítséget nyújtott, a 77% százalékos emelt magyar érettségimet és a 100% os szóbeli eredményemet, a képzésnek köszönhetem. Mindemelett  egy remek társaság is kialakult.:-)

  B. Zsófia magyar

 • Én megvoltam elégedve az órákkal és a tanárral egyaránt, amit a középiskola 4 éve alatt nem sikerült megértenem azt az előkészítőn igen, és az összes témakört átvettünk, amivel átismételtünk mindent! Heti kétszeri alkalmat jobban preferáltam volna, de így is jó volt. Röviden ennyi, örültem, hogy részt vehettem az órákon.

  T. Szilvia