7000 Ft kedvezmény!

Ha január 22-ig (Szegeden és Debrecenben január 24-ig) egy összegben fizeted be az előkészítő díját, akkor tárgyanként csak 35.000 forintba kerül a tanfolyam! A tanfolyam díja tananyagunk árát (20.000 Ft/tárgy) is tartalmazza.

Vélemények

 • Sikeresen, bőséges többletponttal bejutottam oda, amit első helyen jelöltem meg: az ELTE-TÓK -ra (Tanító és Óvóképző kar)! :) Köszönöm szépen a kimerítő, hasznos és élvezetes óráidat!  Lemaradásaim ellenére nagyon sokat fejlődtem, profitáltam belőle és egyre jobban érdekel a töri! :) Nagyon tetszett, hogy olyan sok, érdekes kiegészítő anyagot hoztál, mutattál be és hogy velünk együtt írtál a táblára! :) nyár hátralévő részében jó pihenést és feltöltődést kívánok! :) Üdv.: Timi

  Timi töri

 • Szarka Levente vagyok és már jártam önökhöz 50 órás képzésre, viszont a terveimben szerepelne még egy 100 órás is az elkövetkező tanévtől kezdve. Nagyon meg voltam elégedve az 50 órás kurzussal és a kérdésem az lenne, hogy az emelt matek és emelt fizika órákat ugyanazok a tanárok tartják, akik az 50 órást?

  Sz. Levente

 • Minden elismerésem ahhoz, hogy szűk 3 hónap alatt ilyen minőségű felkészítést végzett. Egyetemi szinten is megfelelne az Ön módszere, ezt bátran kijelenthetem. Hihetetlenül hálás és elégedett vagyok a munkájával, több ilyen tanár kell a közoktatásba!!! Mindenkinek csak ajánlani fogom az Önök intézményét! Semmilyen változás nem kell, hiszen így volt tökéletes és megfelelő az oktatás színvonala pedig magas szintű! Köszönöm a segítségét!

  A. Nikoletta

 • Szerintem nagyon jók voltak az órák, nem volt az a beszürkült tanóra feeling. Hangulatosan teltek az órák mégis sokat tanultunk és bármikor fordulhattunk a tanárunkhoz segítségért még akár interneten is, illetve annak is nagyon örültem, hogy a facebook csoport kapcsán folyamatosan kaptuk a friss információkat. Nagyon sokat tanultam az emelt kémián és ezáltal már sokkal könnyebben teljesítettem a középszintet is, úgyhogy nem csalódtam semmilyen formában a Magisterben, szívesen fogom ajánlani ismerőseimnek a későbbiek folyamán.

  Tóth Simon

 • Tisztelt Tanár Úr!   A mai napon meg volt a szóbelim és az Európai Unió intézményrendszerét és annak működését húztam. :)

  Julianna töri