7000 Ft kedvezmény!

Ha szeptember 18-ig (Szegeden és Debrecenben szeptember 20-ig) egy összegben fizeted be az előkészítő díját, akkor tárgyanként csak 58.000 forintba kerül a tanfolyam! A tanfolyam díja teljes tananyagunk árát (20.000 Ft/tárgy) is tartalmazza.

Vélemények

 • Kedves Magister Universitas! Én magyar és angol előkészítőre jártam. Mind két előkészítő nagyon hasznos volt számomra és sokat segítettek az érettségire való felkészülésemben. Az alkalmak során, még jobban a szívemhez nőttek ezek a tantárgyak és a tanárok is nagyon jók voltak. Nekem a szervezéssel sem volt problémám. Minden jót!

  Sz. Rita magyar és angol

 • Rengeteget segített az előkészítő,amit tartottál nekünk. (...) Rettegtem az érettségitől, de veled nagyon jól rendszereztünk mindent, és végre megértettem, hogy mi miért volt. Nagyon sokat segített az a sok anyag, amit küldtél emailben és adtál az órákon, és tetszett az időegyenesed is, na meg az is, hogy pörgős órákat tartottál:) Szóval örülök, hogy jelentkeztem hozzátok, és hogy a te csoportodba kerültem. Sok sikert kívánok a továbbiakban:) Üdv: Ivett

  Ivett töri

 • Nincs mit cifrázni, igazából én nagyon jól éreztem magam az óráidon. Felüdülés volt a gimis töri órák után, jó érzés volt megérteni a dolgokat. Az órák után mindig úgy éreztem, hogy egy az egybe vissza tudnám mondani az összefüggéseket és a jegyzeteimből is nagyon jól tudtam tanulni. Talán az egészben a legjobb az volt, hogy hiába voltam a legtöbbször fáradt, feleannyira nem esett nehezemre koncentrálni mint a suliban és az a 3 óra is gyorsabban telt, mint az a bizonyos 45 perc.... Amúgy az ELTE-re vettek fel, politológiára, remélem sok hasonló jó órám lesz ott is. :) Szóval köszönöm ezt a évet és sok élményekben gazdag órát kívánok még neked! Üdv. Renáta

  Renáta töri

 • Köszönöm szépen a Tanár Úrnak a szombati történelem órakat. Minden órán hallottam valami újat és számomra megdöbbentőt akár a történelem rejtettebb fejezeteiből is. A Tanár Úr sokoldalúsága és nyitottsága a tanításban is megmutatkozott, ezért mindig élveztem az órákat, mondhatni minden egyes órával több lettem. Szerettem az órákat, mert a Tanár Úrnak köszönhetően érdekesek voltak!!

  K. Gábor töri

 • Remekül éreztem magam az órákon. Emelt szinten tanulhattam a magyar és az angol nyelvet is! Az órák nem csak hangulatban, de tudásban is remekeltek, élvezhető létszám, kedves, odafigyelő, szakmájukat jól értő tanárok! Csupa pozitívumot tudok elmondani! Külön köszönet a két tanáromnak!

  Nagy Nóra