Szeged - Kezdés október 5-én!

hlysz2

Helyszín: Szegedi Egyetem Herman Ottó Kollégium “A” épület
Cím: 6726 Szeged, Temesvári krt. 50-52.

Kiváló tanáraink és precízen kidolgozott tananyagainknak köszönhetően a Szegedi Tudományegyetem Herman Ottó Kollégiumában olyan felkészítés zajlik, amelynek eredményeképpen diákjaink több mint 90%-a bejut az egyetemek ingyenes helyeire.

Történelem: “Emelt töri felkészítésre jártam, s számomra az jelentette a legnagyobb segítséget, hogy a kurzus során rendszerbe szedtük az iskolában tanultakat. Ennek eredményeképp 94 %-osra sikerült az emelt töri érettségim!:-) Köszönettel: Sz. Nóra”

Matematika:  “Matematikából kértem a segítséget középszintű érettségire, ami nélkül nem tudtam volna elérni a 82%-os eredményt. (Ugyanis korábban gyenge hármas voltam matekból.) Külön köszönet a tanár úrnak, aki kiválóan felkészített, és lelkiismeretből számomra csillagos ötösre vizsgázott. Nélküle nem sikerült volna!!! A felkészítés minden szempontből tökéletes volt számomra, itt most nemcsak az eredményre gondolok, hanem a rugalmasságukra is, melynek köszönhetően sikerült megoldani, hogy szombaton járhattam matematika órákra. Szüleim azóta már tervezik, hogy húgomat is beíratják Szegeden, középszintű matematika felkészítőre, ő ugyanis a most következő tanévben fog érettségizni.Tisztelettel és ezer köszönettel: B. András”

Biológia: “Biológiára jelentkeztem, és nagyon jó felkészítést kaptam profi szinten. Segített, hogy bármit kérdezhettünk az óratartónktól és megadta rá a választ, vagy anyagot is mellékelt a témáról. A heti rendszeresség is tetszett. Köszönöm a felkészítést! V. Réka”

Kémia: “Örülök, hogy a Magister Universitas felkészítő iskoláját választottam. Az órák nagyon interaktívak és érdekesek voltak. Emelt kémián előadásokat tartottunk és hallgattunk meg, ami nagyon sokat segített az anyag megértésében és megtanulásában. Szintén kémián rengeteg számolási feladatott oldottunk meg együtt és mint házi feladat (ami az érettségi feladatsor fele). Nekem mindig a számolással voltak problémáim kémián, a felkészítő előtt a bonyolult összetett feladatokat el se tudtam kezdeni. Az érettségin ezeknek a megoldása már nem okozott akkora problémát. K. Aranka”