Debrecen - Kezdés október 5-én!

Helyszín: Márton Áron Egyetemi Szakkollégium

Cím:  4027 Debrecen, Egyetem sugárút 13.

Kiváló tanáraink és a precízen kidolgozott tananyagainknak köszönhetően a Debreceni Egyetem Márton Áron Szakkollégiumában olyan felkészítés zajlik, amelynek eredményeképpen diákjaink több mint 90%-a bejut az egyetemek ingyenes helyeire.

 

Történelem: “Jó estét Tanár úr! Csak azért szeretnék írni, hogy megköszönjem az egész évi történelem órákat, végeztem az érettségivel és nagyon boldog vagyok, mivel a töri írásbeli 93% a szóbeli pedig 100% lett, így összesítve 96%. Nehéz elhinni, hogy tényleg így sikerült:) Még egyszer köszönöm a segítséget a felkészülésben, M. Hella”

Magyar: “A legtöbb segítséget a középszintű magyar oktatáson szereztem a tanárom segítségével. Teljesen új szemszögből mutatta be az irodalmat és a hozzájuk kapcsolódó filozófiát, és a korábbi nagy távolság a szépirodalmi és egyéb irodalmi művekkel megszűnt. Továbbá lehengerlő stílusú tanár, és hajlandó volt minket egyenlő értelmiségnek kezelni, vitázott velünk, rengeteg érv – ellenérv pár hagyta el a szánkat amiből rengeteget tanultam. Köszönöm a segítséget! Johs”

Matematika:  “A tanárom maradéktalanul készséges volt velem, rengeteget segített. Az elméletet részletesen adta le és a gyakorlat sem maradt el. Annak ellenére, hogy előzetes tudással mentem oda tudott sok újat tanítani. Úgy érzem, hogy a matematika emelt érettségim jó eredményéhez nagyban hozzájárult. Így ezúton köszönöm meg neki is és önnek is, hogy lehetővé tette a kurzust. Üdvözlettel Nagy Helga.”

Fizika: “Személy szerint nekem nagyon sokat segítettek, abban, hogy feltérképezzem, hogy mi az, amit nem tudok. Talán az elmélet miatt kevesebb idő jutott a gyakorlati példákra. G. Gyula”

Biológia: “Kedves Magister! Én csak jót tudok írni, biológia emelt intenzív tanfolyamra jártam egy fél évig. Nagyon élveztem az órákat, előnyös volt, hogy nem voltunk túl sokan, hanem kis csoportokban voltak az órák. Az órai dolgozatok és a próbaérettségi is meghozta a várva várt eredményt, és sikeres felvételin vagyok túl 🙂 Köszönöm a tanáromnak és a Magisternek a segítséget! További eredményes munkát kívánok! Üdv: R. Anita”

Kémia: “…nekem már most hiányoznak a kémia előkészítők:D” K. Tündi