Budapest - Kezdés október 5-én!

hlysz1

Helyszín: ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium
Cím: 1053 Budapest, Papnövelde utca 4-6.

Kiváló tanáraink és a precízen kidolgozott tananyagainknak köszönhetően az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnáziumában olyan felkészítés zajlik, amelynek eredményeképpen diákjaink több mint 90%-a bejut az egyetemek ingyenes helyeire.

Történelem: “Én emelt történelem érettségire lettem felkészítve, és mikor elkezdtem  töriből a tudásom 0 volt legalábbis így éreztem, aztán alkalomról alkalomra okosabbnak éreztem magam töriből amit meg is szerettem és végül sikerült egy 70%os emelt töri érettségit összehozni, miközbe az elején félő volt, hogy egyáltalán megbukok-e. Véleményem szerint a tanrend menete hibátlan rövid idő alatt iszonyat mennyiségű tananyagot löknek a fejünkbe és a tanítási módszer az számomra csodálatos és hihetetlen. Végül sikeresen bekerültem ELTE jogi karára. Köszönöm a felkészítést: K. Balázs”

Magyar: “Tisztelt Tanár Úr!  A szövegalkotási résznél a versek összehasonlítását választottam, végül 87%-os lett az írásbelim (a szövegértelmezés rontotta le). Az irodalom szóbelin Karinthy Frigyes humorát, nyelvtanon a nyelvemlékeket húztam, ez a rész már 100%-os lett. Végül 91%-ra jöttem ki! Mindent köszönök, őszintén nagyon élveztem az órákat! Tisztelettel: S. Balázs”

Matematika: “Önöknek köszönhetően 450 pontom lett, és az egyetemem által már elsőéves koromban bevettek egy autófejlesztő csapatba, a smartmobil konferencián előadtam egy prezit és egy országos matematikai verseny döntőjén is a karom legjobbja voltam. Köszönöm! T. Torda”

Fizika: “Fizikára jelentkeztem fizikára, először eszem ágában nem lett volna emelt szinten érettségizni, de nagyon imádtam az óráit, nemcsak a jó hangulat miatt, hanem azért is, mert rávezetett arra, hogy hogyan készüljek fel úgy, hogy az épp elég legyen ahhoz, amit el akarok érni. Szóval pont azt kaptam ami nekem hiányzott és az eredmény egy 82%-os fizika emelt lett, szinte a nulláról indulva, ami szerintem nem rossz eredmény, és ennek nagy részét Nektek köszönhetem. Nem bántam meg, hogy feljártam, még így gyöngyösiként sem. :)”

Biológia: “Emelt biológián vettem részt, nagyon tetszettek az órák, amik mindig egy kis közös ismétléssel kezdődtek. A tudásunkat még érettségik megoldásával is tudtuk ellenőrizni. Még próba szóbeli vizsgát is tartottunk!:) Amit nekem két év biológia fakultáció alatt kellett volna megtanulnom, azt itt kevesebb mint egy tanév alatt megtanultam. Azt nem mondom, hogy ezek az órák mellett nem kellett még pluszba tanulni, de ha ezt az utolsó tanévet felkészítő órák nélkül kellett volna megcsinálnom, nem hiszem, hogy felvettek volna az első helyen megjelölt Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karára (ONA). Ráadásul én nem bántam meg, hogy szombaton is reggel 10-17.15 “iskolában” voltam, az órák nagyon élvezetesek voltak és a közösségi hangulat is tetszett. Mindenki sok új barátságot kötött. Üdvözlettel: B. Luca”

Kémia: “Nem szeretném feleslegesen a szavakat szaporítani. Én húsz év után ültem ismét iskolapadba munka mellet, azzal a céllal, hogy állatorvosi egyetemere jelentkezhessek. Ide emelt kémia és emelt biosz szükséges. Az elmúlt 1,5 év alatt sikerült a Magisteres tanárom segítségével és önzetlenségével kémiából 76 pontos eredményt elérni. Jelenleg 424 pont jött össze. Ehhez 3 dolog volt szükséges rendszeresen részt kellett venni az órákon, készülni minden alkalomra és kérdezni még ha hülyeség is. Ja meg csoki. Ezúton is csak hálálkodni tudok. Üdvözlettel: B. Attila”

Angol: “A felkeszites teljeskoru volt szamomra, a tanarunk mindvegig abszolut felkeszult volt, es elvezheto orakat tartott, amik nagyban segitettek mind a nyelvvizsgam, mind az erettsegi megszerzeset. En teljesen meg voltam elegedve.” M. Mercedes