Történelem

 • Nagyon koszonom a felkeszuleshez nyujtott segitseget. A magister tenyleg azoknak nyujt segitseget akiket egy adott tantargy jobban erdekelt es emelt szinten akarnak erettsegizni belole.En a magisteren tortenelemre jartam es nagyon megvoltam elegedve vele. Mindig kaptam segitseget, lelkesedessel tanitottak, az orak erdekesek voltak, jo hangulatban teltek es ami nagyon fontos A LENYEGRE toro osszefuggeseket es informaciokat tanitottak meg profi modon amelyek tenylegesen benne lehetnek az erettsegiben. Teljesen megeri ide jarni. Nagyon sok felkeszito konyv erthetetlen, lenyegtelen informaciokat tartalmaz es gyakorlatilag semmire nem jok. Rengeteg iskolaban mint peldaul az enyemben is nem volt jo tortenelem oktatas ami az erettsegire tanitott volna meg. Itt viszont mnidig logikusan, szisztematikusan kidolgozott orai anyagokat es ESSZEKET kaptunk amelyek tenylegesen segitenek a sikeres erettsegi eleresehez.

  B. Márton

 • Sziasztok mi a szerdai tori emelt csoportba jartunk es tenyleg mindenkinek szivbol ajanljuk. Mikor elkezdtuk a kurzust a tudasunk majdnem nulla volt, nem is szerettuk a torit, de a vegere teljesen atlattuk az egesz tortenelmet (annak ellenere, hogy az egyeni keszules minimalis volt). Az iskolai felkeszules a nullaval volt egyenlo. A 90% feletti tortenelem emelt szintu erettseginket kizarolag a tanárunknak koszonhetjuk, aki a vilag legjobb tanara! Semmiben nem hasonlit az atlag kozepiskolai tanarokhoz. Kedves, jofej, vicces volt. A jegyzeti pedig csodalatosak voltak (annyira erthetoek es erdekesek voltak, hogy orom volt beloluk tanulni). Barmilyen rosszkedvuen mentunk az elokeszitore mindig jokedvuen tavoztunk. Tenyleg koszonunk mindent!!!

  L. Szonja és F. Kinga

 • Számomra nagyon sokat segített az előkészítő nyújtotta segítség. Szombatonként tapasztalhattam, hogy vidáman és “szórakoztatóan” is megtanulható a történelem,és annak összefüggései. Az e-mailben kapott anyagok rengeteget könnyítettek a lényeges összefüggések feltárásában, így téve könnyebbé az anyag rögzülését.Különösen sokat segítettek a források, és a szóbeli témakörök. Még többet is kaptam az előkészítőtől, mint amire számítottam. A Magistert csak ajánlani tudom mindenkinek. 🙂

  N. Luca Panna

 • Szia Tanár Úr! Az óráid rendkívül élvezetesek és érthetőek! (Egyik óra elején korábban érkeztünk páran és beszélgettünk, milyen ritka az ilyen tanár, aki nemcsak tudja a történelmet, de élvezi is és ráadásul úgy adja át, hogy a diákot érdekli. Látszik, hogy élvezed, amit csinálsz és ez hitelessé teszi! Nem lehet nem figyelni és nem lehet nem megszeretni a történelmet (annak aki esetleg nem szerette!) Én el sem tudom képzelni, azok a diákok, akik néha nem jönnek, vajon mi mást választanak ehelyett?? Köszönjük!! Anna

  Anna

 • Az érettségim jól sikerült (igaz, csak középszinten), 92%-os lett szummásan (86 az írásbeli és 100% a szóbeli).  A Rákóczi-szabadságharcot húztam ki, amit eléggé jól elmondtam köszönhetően az előkészítős óráknak. Emlékszem, arról részletesen beszéltünk. Köszönök mindent, további sikereket és kitartást kívánok a jövőben is!

  R. Bence

 • Köszönettel tartozom, amiért engem, aki hátránnyal indultam, ugyanis  Magyarországon soha nem tanultam történelmet (Nagyváradon érettségiztem 25 évvel ezelőtt), a tanár úr tökéletesen összeállított  valamint  érthető tananyagával fel tudott készíteni és sikeresen “4”-re  leérettségiztem. Úgy gondolom ez önmagában is remek visszajelzés, egy jól sikerült felkészítő munka végeredményéhez. Egyedül nem tudtam volna felkészülni, ezért hálás köszönetemet szeretném kifejezni.

  Sz. Gabriella

 • Köszönöm a lehetőséget és a felkészítést! Egy olyan tanárhoz osztottatok be emelt történelemre, aki nagyon sok erőfeszítéssel elképesztően jól leadta nekünk az anyagot és messze átlagon felüli tudást adott nekünk és így 66%-os jeles lett a vizsgám. Nagyon köszönöm a lehetőséget nélkületek nem tudom mit kezdtem volna, mert ahonnan én jöttem ott egyáltalán nem készítettek volna fel történelemből! Az órák ára is nagyon kedvező volt.

  H. Dániel

 • Kedves Magister es dolgozoi! Halas vagyok a munkajukert.Ugy gondolom,hohy munka mellett a legjobb lehetoseget es a legjobb csget valasztottam a javito erettsegi elvegzesehez.Az orarend osszeallitasa es az ,hogy hetvegen volt megkonnyitette a mindennapos dolgaimat. Nagy koszonet a tanarurnak az orai felkeszitesekert. Az orakat szepen tematikusan es erthetoen ada at. Ugy gondolom, a szamomra a legjobb felkeszito tanarhoz kerultem. Az  erettsegi felkeszitest iden is elkezdem Onoknel.

  F. Brigitta

 • Számomra az emelt töri kurzus óriási segítség volt, nélküle aligha sikerült volna ilyen jól a töri emelt érettségi! Nagyon köszönöm a sok segítséget, melyet kaptam, a hasznos információkat, amelyeket még remélem, használni fogok. Számomra nem volt semmi, ami hiányzott volna, személy szerint többet is kaptam, mint amire számítottam.

  H. Emese

 • Megvan az érettségi eredményem 60%-osra sikerült, ami szerintem a felkészültségemet és a tudásomat jól tükrözi. A kidolgozott tételek és a logikusan felépített órák sokat segítettek, köszönök mindent.

  B. Benjamin

 • Nagyon szerettem a szombat délutáni felkészítőkre járni, mert nagyon jó volt a felkészítő tanár stílusa, és sokat segített, hogy a hétvégéken sem estem ki a történelem tantárgy bűvköréből. Az e-mailben küldött anyagokból otthoni tanulással nagyon részletes, átfogó képet kaptam, köszönöm! Az írásbelire és a szóbelire külön témákra és tételekre bontott tananyagért vagyok a leghálásabb. Az írásbelin 65 pontom lett, de a maximális szóbelivel 83%-ra javítottam! Köszönöm a tanárúrnak a részletes szóbeli tételeket, maximálisan hasznosítható anyagot kaptunk! Nagy segítség volt, hogy nem kellett a napi tanagyag mellett még a tételek kidolgozásával is terhelni a fejemet, csak elfogyasztani a már “elő-rágott” táplálékot. Köszönöm a lehetőséget, a segítséget, és további eredményes felkészítőmunkát kívánok!

  P. Balázs

 • A töri érettségim összességében 94% lett, úgy, hogy az esszéknél csak 1 pontot vesztettem, a szóbelim pedig hibátlan lett. Meg voltam elégedve a felkészítéssel, ha most kéne választanom, akkor megint ide jönnék, és másoknak is ajánlottam! Minden jót a továbbikban és köszönöm a segítséget!

  K. Márton

 • Nagyon nagy segitseg volt szamomra az elokeszito, nagyon jo volt az, hogy mindent atvettunk, a gyakorlo feladatok pedig nagyon jol voltak osszeallitva. Kulon kiternek az oktatonkra, aki egy nagyon kedves es korrekt ember, ha valamit nem tudtunk, nem kaptunk szidast, hanem segitseget es biztatast.

  H. Karin

 • Minden elismerésem ahhoz, hogy szűk 3 hónap alatt ilyen minőségű felkészítést végzett. Egyetemi szinten is megfelelne az Ön módszere, ezt bátran kijelenthetem. Hihetetlenül hálás és elégedett vagyok a munkájával, több ilyen tanár kell a közoktatásba!!! Mindenkinek csak ajánlani fogom az Önök intézményét! Semmilyen változás nem kell, hiszen így volt tökéletes és megfelelő az oktatás színvonala pedig magas szintű! Köszönöm a segítségét!

  A. Nikoletta

 • Jó estét kívánok kedves Tanár Úr! Nekem 92%-os lett a történelem középszintű érettségim. Nagyon hasznos volt a történelem óra és a kapott tananyagok is nagyon részletesek voltak. Röviden: köszönjük a felkészítést és a sok tartalmas órát 🙂

  R. Sándor

 • Nagyon szépen köszönöm az órákat. Az írásbelim lehetett volna jobb, de így is meg van a plusz pont és az ötös 🙂 Szóbelin a mai magyar demokráciával küzdöttem, de végül 48 pontot kaptam rá, szóval teljesen elégedett vagyok az eredménnyel és a tanfolyammal is. Nem volt rossz döntés, hogy bejelentkeztem még szeptember végén. Már csak a felvételi eredmény miatt kell izgulni egy kicsit! 

  R. Irma

 • Véleményem szerint nagyon hasznos ismereteket, praktikákat kaphattunk a tanfolyam során, és a meglévő tudásunkat pedig rendszerezhettük. A legfontosabb, hogy célirányosan zajlott a felkészítés, konkrétan az érettségi feladatok megoldására készítettek fel. Ez óriási segítséget jelentett, és ha mondhatom így, valamennyi rutint és bátorságot, magabiztosságot adott nekem / nekünk az éles vizsga megoldásánál. Összegezve: csak ajánlani tudom / fogom ismerőseimnek, barátaimnak, rokonaimnak, teljes mértékben elégedett vagyok. Csak ha az anyagiakat vesszük, szerintem feltétlenül megérte a belefektetett összeg.

  O. Frigyes

 • A tegnapi nap déli 12 órakor voltam szóbelizni töriből!  Volt egy kis mázlim is, mivel a “Honfoglalás Géza és I. István uralkodása”-t húztam! Lehetett volna ettől kellemetlenebb tétel is! Bár…., az az igazság, hogy Tanár úr felkészítésének, illetve a nagyon jó anyagoknak köszönhetően nagyon nem tudtak volna zavarba hozni! Szóval jó lett! És az írásbeli is!  Ezzel az üveg jelképes nedűvel szeretném megköszönni Tanár Úrnak (és mindenkinek aki részt vett benne) a remek hozzáállást, felkészítést!

  K. János

 • Kedves Tanár Úr! Az felkészítő órák nagyon tartalmasak voltak, sokat segítettek nekem. Sokat merítettem a kidolgozott szóbeli tételekből. Talán több vaktérképet elemezhettünk volna.

  B. Ági töri

 • Előző levelére reagálva, nagyon szépen köszönjük a felkészítőt az érettségire. Maximálisan elégedett vagyok a felkészítő menetével, és minőségével. Sikeresen bejutottam az ELTE ÁJK-ra. További sok sikert kívánok a kiváló munkájukhoz.

  Sz. Benito

 • Számomra az Ön történelem előkészítője rendkívűl izgalmas és érdekes volt. Több oldalról is megvilágítottunk egy adott témakört, mely nagy mértékben segítette a tanulást. Ha kellett, többször is elmagyarázta nekünk az anyagot a Tanár Úr, így mindkenki megértette azt. Nagyon tetszett az, hogy mai példákkal szemléltetett egy bizonyos témát (számomra a legjobban az tetszett, mikor egy tehetős társadalmi osztály elszegényedéséről beszéltünk. Tanár Úr ezt az Audik számával szemléltette). Azt gondolom, hogy nem volt olyan, ami hiányzott volna az érettségire való felkészítésből. Ha egy kérdés vetődött volna fel (akár az órákon kívűl is), Tanár Úr mindig segített. Köszönök mindent!

  S. Martin töri

 • Jó napot! Nagyon köszönöm a felkészítést nagyon sokat jelentett nekem. Én törire jártam és nagyon jó volt ! Az egyetlen amiből kicsit többet vártam volna az esszék többszöri gyakorlása. Köszönök szépen mindent, a tanárom nagyon ügyesen tanít.

  H. Léda töri

 • Tisztelt Tanár Úr, Én nagyon sok hasznát vettem a felkészítő óráknak, esszéknél és a szóbelinél is eszembe jutottak a logikusan végig vezetett gondolatmenetek az adott témával kapcsolatban, így nem hagytam ki semmi fontos tényezőt. Tehát nekem ezek az ok-okozati összefüggések segítettek a legtöbbet. Amin változtatnék az az lenne, hogy voltak témák amikről többször is részletesen beszéltünk, így sok idő elment ( persze ez a mi hibánk is, hogy nem szólunk, csak nem lehet tudni hogy kinek mi az új). És köszönöm a sok segédanyagot, és a kidolgozott tételeket, nagyon sokat segítettek, mert logikusan voltak megszerkeztve. (70% lett a törim, úgy hogy a szóbelin 60/35 pontot kaptam, pedig részletesen elmondtam és ki is töltöttem az időt. De ennek ellenére is sikeres lett a felvételim. Még egyszer köszönöm a felkészítést!

  D. Bálint töri

 • Én emelt történelem érettségire lettem felkészítve, és mikor elkezdtem  töriből a tudásom 0 volt legalábbis így éreztem, aztán alkalomról alkalomra okosabbbnak éreztem magam töriből amit meg is szerettem és végül sikerült egy 70%os emelt töri érettségit összehozni, miközbe az elején félő volt, hogy egyáltalán megbukok-e. Véleményem szerint a tanrend menete hibátlan rövid idő alatt iszonyat mennyiségű tananyagot löknek a fejünkbe és a tanítási módszer az számomra csodálatos és hihetetlen. Végül sikeresen bekerültem ELTE jogi karára.

  K. Balázs töri

 • Tisztelt Magister Universitas! Az érettségire való felkészítés során szinte mindennel tökéletesen elégedett voltam! A tanfolyamra való jelentkezés és tájékoztatás pont olyan volt, amilyennek lennie kell! Az előadások színvonala és hangulata annyira jó volt, hogy sokszor meg is feledkeztem arról, hogy “órán” vagyok. Az, hogy kidolgozott feladatsorokat és tételeket is kaptunk óriási segítségnek bizonyult, azonban néhány tétel tartalmazhatott volna kicsit több információt is. Persze ez nem egy súlyos probléma, mivel az előzetes tudás, valamint utánaolvasás könnyen áthidalta ezt a kis apróságot. Végezetül pedig szeretném megköszönni azt a sok segítséget, amit Önöktől kaptam a sikeres emelt szintű történelem érettségihez, melynek köszönhetően felvételt nyertem arra az egyetemre, ahová első helyen jelentkeztem!

  L. Máté töri

 • Emelt töri felkészítésre jártam, s számomra az jelentette a legnagyobb segítséget, hogy a kurzus során rendszerbe szedtük az iskolában tanultakat. Ennek eredményeképp 94 %-osra sikerült az emelt töri érettségim!:-)

  Sz. Nóra töri

 • Nagyon sokat segített a történelem érettségire való felkészülés, rengeteg információt és plusz tudást szereztem. Köszönök szépen mindent! Ha most állnék az érettségi előtt, biztos, hogy újra jelentkeznék!

  H. Béla töri

 • Köszönöm szépen a Tanár Úrnak a szombati történelem órakat. Minden órán hallottam valami újat és számomra megdöbbentőt akár a történelem rejtettebb fejezeteiből is. A Tanár Úr sokoldalúsága és nyitottsága a tanításban is megmutatkozott, ezért mindig élveztem az órákat, mondhatni minden egyes órával több lettem. Szerettem az órákat, mert a Tanár Úrnak köszönhetően érdekesek voltak!!

  K. Gábor töri

 • Tisztelt Magister Universitas! Az Önök tanára készített fel emelt szintű történelem érettségire. Ezúton szeretném megköszönni, nagyon könnyedén sikerült 83 százalékot elérnem az emelt érettségin. Az órákon leadott anyagok  és a kidolgozott tételek tökéletesen megfeleltek az érettségin elvártaknak. Mégegyszer köszönöm a felkészítést, én minden ismerősömnek ajánlom a Magistert. Dani Mátyás

  D. Mátyás töri

 • Én mindennel nagyon meg voltam elégedve, ami hiányzott az az idő, de persze ez az én problémám. Úgy éreztem, hogy nem februárban kellett volna elkezdeni a felkészülést, hanem már szeptemberben…. ( én egy újra érettségiző vagyok ).  De persze így is jó eredményt szereztem, 58%-al 4-es az emelt szintű történelem érettségim, csak nagyon feszített volt a tempó, nekem csak ennyi. De a tanítással, az előadásokkal, a felkszítéssel, az esszékkel, a tételekkel minden rendben volt. A Tanár úr nagyon jó tanár 🙂 🙂  További szép napot és minden jót kívánok !

  M. Ágnes töri

 • Jó napot kívánok! Én töri levelező tanfolyamra jártam és tetszett írni az utolsó e-mailben, hogy írjam meg hogy sikerült a töri érettségi. Az írásbeli 71%-os lett,a szóbeli pedig max pontos,100%. Szóval így együtt összesen 82%-os,5-ös lett a töri érettségim. Szóbelin a reformációt húztam. Sokat segítettek az elküldött kidolgozott témakörök,mert a töri könyvemben sok minden nem volt leírva,és ha nem tanulom meg amiket ön küldött biztos nem lett volna ilyen jó a szóbelim. Szóval köszönöm szépen az elküldött anyagokat.

  L. István töri

 • Tisztelt Magister! Kicsit megkésve, de megosztom véleményemet. 1956-ot húztam, az elküldött tételek sokat segítettek a felkészülésben, amiket utólag is köszönök. Összességében 51 pontot értem el az ELTE Radnóti gyakorlójában.

  K. Dániel töri

 • Kedves Tanár úr! 41% lett összességében, nem tudom miért, de kicsit többre számítottam. 24 pontot kaptam összesen, a 60 pontból és nem értem miért, hiszen mindent elmondtam ami a tételhez kapcsolódik. De azért szeretném még egyszer megköszönni a segítséget, nagyon élveztem az órákat. Tisztelettel: M. Thomas.

  M. Thomas töri

 • Tisztelt Tanár Úr!   A mai napon meg volt a szóbelim és az Európai Unió intézményrendszerét és annak működését húztam. 🙂

  Julianna töri

 • T. Tanár Úr, ígértem az utolsó töri órán, hogy megírom az eredményeket, ha tudom, na már tudom: 86% lett az írásbeli, és 56 pontos a szóbeli, így összesen 89% az érettségim. A szóbelin 3 részre szakadt Mo. Gazdaságát húztam, amiről egy csomót beszéltünk órán, nem tudom igazából mi nem tetszett nekik, mert minden lényeges dologra emlékeztem, ami a kidolgozott tételben benne volt. De ez iskolai viszonylatokban így is jó nagyon. Szóval viva la magister universitas! 🙂 Mikula Bernadett

  Bernadett töri

 • Kedves Tanár úr! 🙂 Örömmel tudatom, hogy az emelt töri írásbelim kereken 80% lett!!! 🙂 Ebben nagyon nagy része van a Tanár úrnak és mindannak amit tetszett tanítani, illetve küldeni, úgyhogy nagyon köszönöm!!! :)))  Azt hiszem, nem hazudok, ha azt mondom, hogy még soha nem tanultam senkitől ennyit a történelemről és nem inspirált arra, hogy még többet meg tudjak róla, úgyhogy ezért is köszönettel tartozom! Mindig is szerettem a törit és ezzel is szeretnék majd foglalkozni a későbbiekben (igaz főleg ókorral) de ezektől a szerdai óráktól és a Tanár úrtól kaptam még valami pluszt, amit remélem, hogy kamatoztathatok majd. Remélem nem tart túl érzelgősnek, de szerettem volna azt is elmondani, hogy amennyi tudással a Tanár úr rendelkezik és ahogy azt át tudja adni, szerintem példaértékű, bár több ilyen tanár lenne! 🙂 Nagyon szerettem az előkészítőre járni és hiányozni fognak a szerdai órák!

  Betti töri

 • Először is egy nagyon nagyon nagy köszönömöt küldök neked, mert nélküled nem biztos hogy ilyen jól sikerült volna az érettségim. 🙂 Sikerült a fő cél és felvettek az ELTE-re a jogra, szóval most a fellegekben járok. Az óráidon szerintem nem kell semmit változtatni, mindig nagyon érdekesen adtad elő a legunalmasabb anyagrészt is. A legtöbbet nekem a feladatokkal kapcsolatos jó tanácsaid segítettek. Köszönöm még egyszer! Erika

  Erika töri

 • Sikeresen, bőséges többletponttal bejutottam oda, amit első helyen jelöltem meg: az ELTE-TÓK -ra (Tanító és Óvóképző kar)! 🙂 Köszönöm szépen a kimerítő, hasznos és élvezetes óráidat!  Lemaradásaim ellenére nagyon sokat fejlődtem, profitáltam belőle és egyre jobban érdekel a töri! 🙂 Nagyon tetszett, hogy olyan sok, érdekes kiegészítő anyagot hoztál, mutattál be és hogy velünk együtt írtál a táblára! 🙂 nyár hátralévő részében jó pihenést és feltöltődést kívánok! 🙂 Üdv.: Timi

  Timi töri

 • Nekem nagyon is tudtál segíteni. 78% lett az érettségim töriből, a szóbelim max. pontos lett 🙂 (külön dicsérettel) 440ponton lett, úgyhogy örülök. Amúgy BME mérnökinfó lett belőle.

  Köszönöm a felkészítést! 🙂 Üdv.: Gergő

  Gergő töri

 • Nincs mit cifrázni, igazából én nagyon jól éreztem magam az óráidon. Felüdülés volt a gimis töri órák után, jó érzés volt megérteni a dolgokat. Az órák után mindig úgy éreztem, hogy egy az egybe vissza tudnám mondani az összefüggéseket és a jegyzeteimből is nagyon jól tudtam tanulni. Talán az egészben a legjobb az volt, hogy hiába voltam a legtöbbször fáradt, feleannyira nem esett nehezemre koncentrálni mint a suliban és az a 3 óra is gyorsabban telt, mint az a bizonyos 45 perc…. Amúgy az ELTE-re vettek fel, politológiára, remélem sok hasonló jó órám lesz ott is. 🙂 Szóval köszönöm ezt a évet és sok élményekben gazdag órát kívánok még neked! Üdv. Renáta

  Renáta töri

 • Sikeresen felvettek az ELTE jogi karára, és ez nem sikerült volna, ha nem járok hozzád előkészítőre! 🙂 Ezért megszeretném köszönni a fáradozásosaitokat, neked és a MAGISTER csapatnak. További nagyon sikeres munkát kívánok Neked! 🙂 Szilvi

  Szilvi töri

 • Azért írok, hogy szóljak, sikerült a felvételim. A Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakára vettek fel. Egy álmom vált valóra, ennél boldogabb nem is lehetnék. Amikor először megláttam az sms-t, nem hittem a szememnek. Köszönöm a jó tanácsokat, a biztatást, a támogatást! Egyedül ez nem ment volna. Üdvözlettel, Linda

  Linda töri

 • Ezt remélem sokan írták már neked: FELVETTEK!!:) (corvinus, nemzetközi tanulmányok, “támogatott”). Jó nyarat és minden elismerésem az előkészítőhöz (az apróbetűs kiegészítők voltak a legjobbak-természetesen)!!!! Andi

  Andi töri

 • Nekem nagyon sokat segített, hogy annyi forráselemzést csináltunk, illetve, hogy olyan sok hasznos tippet mondtál el, hogy mire kell figyelni, ha képet, vagy valamilyen régi szöveget kell elemezni, hogy milyen következtetéseket lehet levonni. Nagyon féltem a töri szóbelitől, de aztán jó tételt húztam (Kádár-korszak) és amikor megláttam a sok képet, forrást hozzá, elszálltak a félelmeim, és eszembe jutott minden, amit elmondtál órákon ezzel kapcsolatban, és úgy érzem, hogy a szóbelim ennél jobb nem is lehetett volna, mindent tudtam, minden forrást elemeztem, és teljesen jókedvűen, feldobva jöttem ki szóbeliről! Végül sajnos nem kaptam meg az 5-öst töriből, de engem ez már nem is érdekel, mert tudom hogy a maximumot nyújtottam szóbelin illetve írásbelin is, illetve felvettek arra a helyre amit elsőnek jelöltem meg (BGF turizmus vendéglátás). Örülök hogy a Magisternél a te csoportodba kerültem, mert mindig érdekes órákat tartottál, és ez idő alatt többet tanultam meg töriből, mint az iskolában 4 év alatt, illetve úgy érzem hogy az írásbelinél és a szóbelinél is nagyon-nagyon hasznosak voltak a tippjeid, tanácsaid, meg úgy összességében az óráid 🙂 Köszönettel: Szandra

  Szandra töri

 • Engem szerencsére oda vettek fel ahova szerettem volna (BCE TK nemzetközi tanulmányok) és szerintem ebben sokat segített a Magister, a töri érettségim elég jó lett ahhoz képest hogy szerintem nagyon nehéz volt idén az írásbeli rész. A tanításhoz nem tudok mit mondani, mert szerintem hibátlan volt. Üdv, Nóri

  Nóri töri

 • Engem felvettek az ELTE jogi karára, az egyetlen helyre ahova jelentkeztem, szóval nekem sikeres volt a felvételi. Bár az érettségim nem sikerült valami jól, mégis úgy érzem hogy sokat segítettek nekem az órák, sikerült meglátnom azokat az összefüggéseket, amikre iskolai keretek között nem igazán volt lehetőség. Szóval ha az érettségi eredményemen nem is nagyon látszott (68%), én úgy érzem hogy nagyon hasznos volt az előkészítő, nem bántam meg hogy beiratkoztam, és ha még egyszer kéne választanom akkor is megtenném:)

  Sára töri

 • Rengeteget segített az előkészítő,amit tartottál nekünk. (…) Rettegtem az érettségitől, de veled nagyon jól rendszereztünk mindent, és végre megértettem, hogy mi miért volt. Nagyon sokat segített az a sok anyag, amit küldtél emailben és adtál az órákon, és tetszett az időegyenesed is, na meg az is, hogy pörgős órákat tartottál:) Szóval örülök, hogy jelentkeztem hozzátok, és hogy a te csoportodba kerültem. Sok sikert kívánok a továbbiakban:) Üdv: Ivett

  Ivett töri

 • Az előkészítőnek hála sikerült egy 100%-os szóbelit összehozni emelt törin, ezért hálás is vagyok 😀 Továbbá sikerült bejutni az ELTE nemzetközi tanulmányokra amit első helyre jelöltem. Szerintem nagyon nem kell semmin változtatnod, ami a tanítási módszeredet illeti 🙂 Köszönöm még egyszer.

  Richárd töri

 • Én nagyon elégedett voltam az óráiddal, nem túlzás, ha azt mondom, hogy az egyik legjobb töritanár tanított, szóval szeretnék megköszönni mindent 🙂 és mindenkinek ajánlom a MAGISTERT, mert megéri. Sosem voltam 5-ös töriből, és a jegyzetek segítségével, amit az óráidon írtam, simán meglett az 5-ös töri érettségi 🙂 Imádtam, hogy szeretsz tanítani, és teljes átéléssel csinálod 🙂 Még egyszer köszönök mindent :)))

  Judit

  Judit töri

 • Kedves Tanár úr!

  Nekem nagyon sokat segített már tavaly is az angol felkészítő tanfolyama a magisternek és idén a töri is, jó légkör alakult ki, megismerkedtem új emberekkel, akiket szintén érdekel a történelem, az órákon is sok újat tanultam és nekem például a kis “szinesek”, történetek, meg ahogyan a Tanár úr magyarázta megkönnyítette a tanulást, otthon már csak át kellett néznem a jegyzeteim és fel tudtam eleveníteni a Tanár úr szavait. A segédanyagok is nagyon sokat segítettek a tanulásban, a vázlatok, amiket mindig megkaptunk emailen, én ha lehetne még szívesen beülnék a Tanár úr óráira. Engem a BGF turizmus vendéglátás szakra vettek fel, ezt jelöltem meg elsőnek, így nagyon örültem, hogy sikerült bekerülnöm.

  További szép napot! Dóri

  Dóri töri

 • Jó estét Tanár úr!

  Csak azért szeretnék írni, hogy megköszönjem az egész évi történelem órákat, végeztem az érettségivel és nagyon boldog vagyok, mivel a töri írásbeli 93% a szóbeli pedig 100% lett, így összesítve 96%. Nehéz elhinni, hogy tényleg így sikerült:)

  Még egyszer köszönöm a segítséget a felkészülésben!

  M. Hella töri

 • Most, hogy így túl vagyunk az érettségin, gondoltam megírom a tapasztalataimat, véleményemet, eredményeimet!:) Az emelt töri írásbelim 75 pont lett a 90ből (83%), a szóbelim pedig 52 a 60ból, így 84% lett a vége. Nagyon nagyon örültem, mert nem számítottam ilyen eredményre! Az órákat kezdettől fogva nagyon élveztem, jó volt látni, hogy mennyire érdekel a töri és milyen érdekesen mondod el. Hasznos volt, hogy mindennek az okát, célját feltártad, nem csak lógtak a levegőben a dolgok, plusz a néhány személyes, könyvekben nem publikált info is érdekes volt. A szóbeli tételeknél ​viszont csalódás ​ért.  ​ Volt néhány nagyon hiányos, vagy túlságosan részletezett. Talán a későbbiekben célszerűbb lenne segédletnek hívni, nem pedig kidolgozott tételeknek. Összességében nagyon élveztem az óráidat, hasznosak voltak. Szerintem jól tanítasz, a negatív dolgokat nem bántásként írtam, csak így még jobb lehetsz 🙂 🙂

  K. Mercédesz töri

Helyszíneink


 • Készülj fel az ELTE Apáczai Gimnáziumban!

 • Várunk a Debreceni Egyetem Márton Áron Kollégiumában!

 • Tanulj velünk a Szegedi Egyetem Herman Ottó Kollégiumában!