• SZERETNÉL FELVÉTELT NYERNI ÁLMAID EGYETEMÉRE?

    A Magister Universitas érettségi felkészítő tanfolyama segít elérni céljaid!
    Biztos támogatást és kimagasló oktatást nyújtunk a felkészítésben online és személyesen is!
    Már 11. osztálytól várunk!

REGISZTRÁLJ FELKÉSZÍTŐINKRE, VEDD IGÉNYBE AZ INGYENES TÖRI KONZULTÁCIÓT ÉS HASZNÁLD EGY HÉTIG TANANYAGAINKAT!

JELENTKEZEM AZ ÉRETTSÉGI FELKÉSZÍTŐRE

Online vagy személyesen szeretnél tanulni?

Miért érdemes minket választanod?

Kimagasló eredményeink az alábbi 3 dolognak köszönhetők:

Kiváló tanárok

A Magisterben az érettségi felkészítő alatt garantáltan a legjobb tanároktól tanulhatsz hatékonyan, érhetően és nem mellesleg érdekesen! 

Remek tananyagok

Tananyagainkat folyamatosan fejlesztjük az aktuális érettségi követelmények alapján, így mindig felkészült leszel!

Hatékony oktatás

Az érettségi felkészítőn nemcsak ismereteket, hanem hasznos tudást szerzel, amit könnyedén kamatoztathatsz a későbbiekben is!

Jelentkezz már 11. osztályosként!

Számos korábbi diákunk bánta, hogy nem kezdte el 11.-ben a felkésztítőt. A Magisternek köszönhetően könnyebben veszed majd az utolsó évek akadályait, hatékonyabban tanulsz, ezáltal pedig jobb jegyeid lesznek!
Készülj fel velünk időben a vizsgákra, hogy sikerrel zárd az érettségi időszakot!
érettségi felkészítő3

LEGYÉL TE A KÖVETKEZŐ SIKERSZTORINK FŐSZEREPLŐJE!

JELENTKEZEM AZ ÉRETTSÉGI FELKÉSZÍTŐRE

Válassz érettségi felkészítőink közül!

Olvasd el mit gondolnak diákjaink...

“A biosz érettségim összességében 94% lett, úgy, hogy az esszéknél csak 1 pontot vesztettem, a szóbelim pedig hibátlan lett. Meg voltam elégedve a felkészítéssel, ha most kéne választanom, akkor megint ide jönnék, és másoknak is ajánlottam! “
“Mikor elkezdtem töriből a tudásom 0 volt, legalábbis így éreztem, aztán alkalomról alkalomra okosabbnak éreztem magam töriből, amit meg is szerettem és végül sikeresen bekerültem ELTE jogi karára, miközben az elején félő volt, hogy egyáltalán megbukok-e. Véleményem szerint a tanrend menete hibátlan rövid idő alatt iszonyat mennyiségű tananyagot löknek a fejünkbe és a tanítási módszer az számomra csodálatos és hihetetlen. Én meg voltam elégedve az órákkal és a tanárral egyaránt, amit a középiskola 4 éve alatt nem sikerült megértenem azt az előkészítőn igen!“
"Önöknek köszönhetően 450 pontom lett, és az egyetemem által már elsőéves koromban bevettek egy autófejlesztő csapatba, a smartmobil konferencián előadtam egy prezit és egy országos matematikai verseny döntőjén is a karom legjobbja voltam. Köszönöm!"
ISMERJ MEG MINKET
érettségifelkészítőtanf
A Magister Universitas legfőbb célja, hogy a legmagasabb szakmai felkészültség mellett, magas szintű pedagógia módszerekkel és tudással nyújtson támogatást az érettségi vizsgákra készülő diákok számára!
checkclosephoneenvelopequote-leftgraduation-hatlicenseusersmenuchevron-down